• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מישהו התווכח איתי בקיץ על זה שלשחקנים כמו גולסה/ריקן/שמיר/גורדנה אין מקום במכבי חיפה כשחקני סגל. אני לוקח את גולסה שמשחק 8 משחקים בעונה ואת גורדנה בלי רצועות בברכיים על פני נפל כמו אביאל זרגרי. בושה למכבי חיפה ששחקן כזה בסגל שלה

Smurk אמר:
כרגע הוא לא נרשם בקבוצה כדי שיוכל לעזוב בהשאלה במידת בצורך. עוד שבוע דיווחים שהוא מרשים באימונים והאופציה היחידה בחלון והופ חלק מהסגל.
אני חושב שהוא יכול להירשם בקבוצה והוא ירשם, הבעיה היא לגבי קבלת דקות, אם יקבל דקות זה מונע השאלה, אם לא אז הוא יכול להיות מושאל

שמישהו יבדוק מתי בפעם האחרונה שחקן של נמני חתם במכבי חיפה. לדעתי זה עוד בימי קוסטדינוב העליזים. תקופה חשוכה

Judokan אמר:
כפיים למנהל המקצועי העליון יעקב שחר, ששוב החליט להתערב לכולם בהחלטות ולהביא שחקן מוכשר (על דעתו בלבד) שהמנהל המקצועי והמאמן בכלל לא רוצים.
כלב זקן, תרגילים חדשים וכל זה.

יאללה שיעוף בהשאלה במסגרת איזה טרייד.
לא שאני חושב שהוא גרוע, אבל בעיקר מביך שבכל הבלאגנים בסגל, זה מה שמתעסקים בו
עם כמה שאני שונא את יענקלה וכן יש לי שנאה אליו בנושאי רכש אתה צריך לזכור באותה נשימה שבהגעת חזיזה ואשכנזי חזיזה הגיע על דעת יענקלה בלבד, הוא זה שרצה אותו והביא אותו, על אף שבלבול רצה רק את אשכנזי. ולא זה לא סתם חרטא.
הבעלים היחיד בכדורגל הישראלי שאני מחזיק ממנו כמבין כדורגל זה אלי טביב, הוא מביא שחקנים בגרושים וכמעט תמיד פגע, שחר לפעמים ככה ולפעמים ככה אבל זה עובד לשני הכיוונים, בוא נראה מה יהיה פה.
בכל מקרה את הכסף מבית"ר לא הייתה רואה גם ככה

“ עם פתיחת החלון, באה לפתחם של מכבי חיפה ואביאל זרגרי ההכרעה בנושא. התנאי של האלופה הייתה שזרגרי יביע רצון להגיע למכבי חיפה ״

שהוא ירצה להגיע. אתם קולטים? אנחנו צריכים שהכלןמניק הזה ירצה להגיע אלינו. שחקן כמוהו צריך לנשק את הרגליים של יענקל’ה שהוא בכלל זוכה ללבוש חולצה של מכבי חיפה ובמקום זה אנחנו מחכים שהוא יביע את הרצון שלו. שחקן שלא נספר בביתר. איזה חבורה של מביכים

Shocking4U אמר:
מישהו התווכח איתי בקיץ על זה שלשחקנים כמו גולסה/ריקן/שמיר/גורדנה אין מקום במכבי חיפה כשחקני סגל. אני לוקח את גולסה שמשחק 8 משחקים בעונה ואת גורדנה בלי רצועות בברכיים על פני נפל כמו אביאל זרגרי. בושה למכבי חיפה ששחקן כזה בסגל שלה

זה היה כשהיינו במצב שהיה לנו בסגל את לביא וג'אבר ( שחשבנו שהוא כשיר לכדורגל ).
לביא, מוחמד, פאני וג'אבר זה בהחלט קישור שעולה גם על ב"ש וגם על של ת"א מבחינת איכות.
אבל עכשיו זה לא המצב, אחרי המסע"ת של בכר הבוקר הוא נתן לכולנו להבין שלביא כבר בחוץ.
נשארנו עם 2 שחקנים חזקים באמצע שזה מוחמד ופאני וגם שניהם לא בדיוק יכולים לעמוד מול הקישור של ב"ש ראינו בסמי מה היה זה היה קשה לצפייה.
אם נישאר עם הקישור הזה אני לא רואה אותנו לוקחים אליפות העונה וזה יהיה נטו על שחר ולא על אף אחד אחר.

Shocking4U אמר:
שמישהו יבדוק מתי בפעם האחרונה שחקן של נמני חתם במכבי חיפה. לדעתי זה עוד בימי קוסטדינוב העליזים. תקופה חשוכה

רק מלראות אותו שוב בתמונות לצד שחר מחזיר זכרונות לא טובים וגורם לי לי לחשוש לעתיד של המועדון

כמה חרא הוא הנחית במועדון שלנו בתקופה החשוכה.

Green991 אמר:
Shocking4U אמר:

רק מלראות אותו שוב בתמונות לצד שחר מחזיר זכרונות לא טובים וגורם לי לי לחשוש לעתיד של המועדון

כמה חרא הוא הנחית במועדון שלנו בתקופה החשוכה.

ליד זרגרי קוסטדינוב נראה כמו נטע לביא בשיאו

Shocking4U אמר:
יפרח, שיבלי, ירין לוי, ספיר רזון שלו.
מהבוגרים זה ארד ורז מאיר.
והוא היה הסוכן של אלברמן כשחקן.

SaTla אמר:
Shocking4U אמר:
יפרח, שיבלי, ירין לוי, ספיר רזון שלו.
מהבוגרים זה ארד ורז מאיר.
והוא היה הסוכן של אלברמן כשחקן.
נוער לא מעניין. רז מאיר של דודו ולארד אין סוכן קבוע אלא הוא מחלטר פעם אצל הקצבים, פעם אצל שחר גרינברג וכו׳

מנסה להבין על מה אלברמן ״לא ישן בלילה״ מרוב שהוא עובד. על להחתים את זרגרי שסגור פה כבר שנה? האמת מאוד מאוכזב מאלברמן ומבכר. ציפיתי מהם ליותר.

די כבר דוד
את מי אלברמן יכול להביא?
בזרים אתה מלא
ובישראל על כל נוד שלא קרע זוג נעליים רוצים מליון יורו

אחלה אלברמן, בינתיים במקום שלא נראה שקל מבית"ר הביא את זרגרי שיכול להיות קלף טוב לטרייד.

איזה תגובות מוגזמות. אפשר לחשוב מה קרה. אפשר לקרוא לעסקה הזאת זרגרי+מוחמד על שועה, שזאת אחת העסקאות הכי טובות בהיסטוריה של המועדון גם אם זרגרי יהיה כלום ושום דבר. זה לא עסקה יזומה של תשלום אלא סגירת חוב, וזה כן מהותי בבחינה של העסקה. כנראה שכסף לא היינו מקבלים
ומי יודע אולי זרגרי כן יהיה משהו, אם כן זה רק בונוס

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
שוקינג אתה אחד החופרים
לפחות אני לא דופק פוזות כאילו יש לי מקורות במועדון

מה עם המחליף לשרי שכבר הכל סגור מולו שאמרת שחותם בקיץ כי סונדגרן ממש עוד שנייה מקבל אזרחות? או הבלם הרומני שאמרת שיחתום?

עזוב את זה שאני גם מזיין את השכל כי אני מסטול כרגע אבל בוא אחי, אם הייתי פולט את כמות הנפילות שלך היו פה ואתה עדיין בא עם הגישה של ״יש לי הדלפות״ הייתי מדבר בקצת יותר צניעות.

הכי טוב זה לזכור את כמות "הנפילות" ולא לזכור את הדברים שאמרתי במדויק. הישראלים אוהבים לזכור תמיד את הרע.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה