בינתיים לא שומעים בכלל שום דבר בכיוון של רכש. לא נשמע ששום דבר קרוב
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Green991 אמר:גם כנראה שלא יהיה.
נראה כאילו גם השחקנים וגם בכר מבינים שהעונה הזו בדרך לפח.
itaybenji אמר:Green991 אמר:גם כנראה שלא יהיה.
אין ספק 11 נצחונות רצופים, מהעונות הגרועות שאני זוכר שלנו
Green991 אמר:itaybenji אמר:Green991 אמר:גם כנראה שלא יהיה.
אתה מתבלבל מהרצף.
זו עונה חלשה מבחינת כדורגל, אנחנו לא משחקים.
אם בשבוע הבא איכשהו מוציאים תיקו או אפילו מנצחים אני אסתום את הפה, אבל עדיין, כמה אפשר להיראות חרא ולהוציא נקודות בשיניים? בסוף זה נגמר וגם השחקנים ובכר בעיקר מבינים את זה לפי הפרצופים בסוף המשחק מול ירושלים.
Green991 אמר:itaybenji אמר:Green991 אמר:גם כנראה שלא יהיה.
אתה מתבלבל מהרצף.
זו עונה חלשה מבחינת כדורגל, אנחנו לא משחקים.
אם בשבוע הבא איכשהו מוציאים תיקו או אפילו מנצחים אני אסתום את הפה, אבל עדיין, כמה אפשר להיראות חרא ולהוציא נקודות בשיניים? בסוף זה נגמר וגם השחקנים ובכר בעיקר מבינים את זה לפי הפרצופים בסוף המשחק מול ירושלים.
Kozmo אמר:היכולת לא מספקת מאז החזרה מהפגרה? נכון,
צריך חיזוק של כמה שחקנים רעננים? בוודאי,
אבל בחיאת אנשים, מה קורה איתכם? מה זאת אוירת הנכאים? מרגיש פה בפורום שאנחנו אחרי הפסד.
רק לרענן טיפה את הזכרון:
השוונו הערב שיא מועדון היסטורי.
מאז החזרה מהפגרה ניצחנו 7 מ-7 (5 בליגה, 2 בגביע. ויודעים מה? לקינוח עוד אחד בשוקו). שימו לב שבעונה שעברה הפסדנו נקודות לנתניה בחוץ ולהפועל ים בבית, הפסדנו להפועל ב"ש בסמי.
פתחנו פער זמני של 9 נקודות על מכבי ת"א ו10 על ב"ש (כן, אם לא יהיו הפתעות אנחנו נהיה ב6 ו-7 בסוף המחזור).
אנחנו בק טו בק ועל 89% הצלחה (מטורף, פסיכי אין דברים כאלו).
אנחנו בעונת צ'מפיונס עם קמפיין אירופי מרשים.
וכל זה כשאנחנו סובלים ממכת פציעות כבר כמה מחזורים.
השחקנים שבעים? אולי,
האוהדים או לפחות האוירה פה בפורום שבעה הרבה יותר.
Kaka אמר:גולדשטיין ממשיך למלא שורות
Shocking4U אמר:להיפך, אנחנו לא שבעים אלא רוצים מעבר לתוצאות לראות גם יכולת. הדאגה פה של אנשים נובעת מזה שמרגיש שהרבה מהתוצאות האחרונות הן תוצר של מזל ולקוות שכדורים לא יכנסו ושמתישהו זה יתיישר. לי קשה לקבל את זה שבכר כל שבוע אומר כן יכולת לא טובה ונצטרך להשתפר ואז משחק הבא נראים אותו דבר אם לא פחות טוב. בדיוק בשביל זה יש את החלון כדי להביא פתרונות ולהוסיף כלים לקבוצה.
מבחן פסיכולוגי חברתי לראות כמה פעמים אפשר לגרום לאנשים להקליק על אותה כתבה כל יום מחדשKaka אמר:גולדשטיין ממשיך למלא שורות
אני אתך לגמרי, זה כבר נהיה מעיקKozmo אמר:היכולת לא מספקת מאז החזרה מהפגרה? נכון,
צריך חיזוק של כמה שחקנים רעננים? בוודאי,
אבל בחיאת אנשים, מה קורה איתכם? מה זאת אוירת הנכאים? מרגיש פה בפורום שאנחנו אחרי הפסד.
רק לרענן טיפה את הזכרון:
השוונו הערב שיא מועדון היסטורי.
מאז החזרה מהפגרה ניצחנו 7 מ-7 (5 בליגה, 2 בגביע. ויודעים מה? לקינוח עוד אחד בשוקו). שימו לב שבעונה שעברה הפסדנו נקודות לנתניה בחוץ ולהפועל ים בבית, הפסדנו להפועל ב"ש בסמי.
פתחנו פער זמני של 9 נקודות על מכבי ת"א ו10 על ב"ש (כן, אם לא יהיו הפתעות אנחנו נהיה ב6 ו-7 בסוף המחזור).
אנחנו בק טו בק ועל 89% הצלחה (מטורף, פסיכי אין דברים כאלו).
אנחנו בעונת צ'מפיונס עם קמפיין אירופי מרשים.
וכל זה כשאנחנו סובלים ממכת פציעות כבר כמה מחזורים.
השחקנים שבעים? אולי,
האוהדים או לפחות האוירה פה בפורום שבעה הרבה יותר.
יש גם ״בתוך כך״כרמליסט ירוק אמר:יש לבן דור עוד מילים בלקסיקון חוץ מ"בחיפה מתמוגגים"?