הם בכוח רוצים לרדת ליגה אהSmurk אמר:לפי תומר לוי בית"ר רוצה את ינון אליהו בהשאלה. וואלה אין לנו כל כך מה לעשות איתו בסגל
מה הם צריכים אותו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הם בכוח רוצים לרדת ליגה אהSmurk אמר:לפי תומר לוי בית"ר רוצה את ינון אליהו בהשאלה. וואלה אין לנו כל כך מה לעשות איתו בסגל
זה לא שווקר משחק שםSaTla אמר:הם בכוח רוצים לרדת ליגה אהSmurk אמר:לפי תומר לוי בית"ר רוצה את ינון אליהו בהשאלה. וואלה אין לנו כל כך מה לעשות איתו בסגל
מה הם צריכים אותו
זה מדובר כבר למעלה מחודשיים (בערך מאז שרז חזר מהפציעה) אבל אז סונדגרן נפצע ובגלל זה לא רצו לשחרר את אליהו.Smurk אמר:לפי תומר לוי בית"ר רוצה את ינון אליהו בהשאלה. וואלה אין לנו כל כך מה לעשות איתו בסגל
Smurk אמר:השאלה פירושה העברה חופשית. הוא חתם לשנה
KevinDurant אמר:מה אתם חושבים על גוני?
היה אתמול בסדר גמור ממה שהצלחתי לראות מהיציע, נראה שחקן עם אופי טוב שיכול גם לגוון את המשחק ולרדת ב3 בלמים
אני לא חושב שהוא איזה שובר שוויון אבל כן יכול לתת קצת גיוון למשחק שלנו (הוא גם יותר 6 אמיתי בסגנון שלו מאשר פאני ועלי), סה''כ בן 23 ולא אמור לעלות יותר מדי כי הוא מסיים חוזה בקיץ.
אגב אפוק בהמשך לדיון שלנו, גוני עשה רק עונה אחת בקושי בנוער של קטמון אז לא אמורים להיות שם דמי השבחה גבוהים ככ
הוא מרגיש יותר כמו שחקן לקבוצות קטנות כמו השחקנים שהיו לנו לפני כמה שנים, לא שחקן שיכול להועילThe real Tsepo אמר:אני בטוח שמי שרושם שגוני זה בדיחה לא באמת ראה אותו משחק במשחקים שהם לא נגדנו. זה לא שם סקסי וגם ברור שהוא לא ברמה של נטע, אבל מי שרואה כדורגל ישראלי באופן קבוע רואה שיש לו אינטליגנציית משחק מהטופ בליגה, שחקן סופר מוכשר וחכם ולגמרי פרוספקט מצויין לעתיד. האם אני סומך עליו כרגע כמחליף לנטע? לא, אבל יכול להיות רכש טוב
גם קארצב לא שחקן הרכב פה עם כל הכבודhezildo אמר:אנחנו חייבים שחקן שיוכל להוריד מהעומס שיש על אבו-פאני ומוחמד. עדיף את קארצב אבל גם נאור זה סביר.
בכל מקרה זה לא שחקן להרכב אלא רק לרוטציה.