Apoc
יו״ר הבורד
Smurk אמר:לא בקיא כל כך בענייני האזרחות אבל אם יש לך אב יהודי אתה זכאי לאזרחות לא?
גם סבא מספיק (גם סבע)
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smurk אמר:לא בקיא כל כך בענייני האזרחות אבל אם יש לך אב יהודי אתה זכאי לאזרחות לא?
ירוק רפואי אמר:זה כבר לא רלוונטי כי הוא חתם במקום אחר
אבל שם כזה בטוח הוא יהודי, אין פה ספק בכלל
Smurk אמר:לפי ויקפדיהLiberman אמר:Smurk אמר:לא בקיא כל כך בענייני האזרחות אבל אם יש לך אב יהודי אתה זכאי לאזרחות לא?
מתוקף מה? יהדות נקבעת על פי האם
סעיף 4א – קרובים של יהודי
עריכה
סעיף 4א נוסף לחוק השבות בשנת 1970. סעיף זה מעניק את הזכויות לבן/בת זוג, בן, ולנכד של יהודי, ללא קשר לשאלה האם היהודי עדיין בחיים ואם הוא עולה יחד עם קרוביו לישראל, אם לאו.
אני מצטט הודעה רנדומלית שלך כי אני רוצה שתקבל התראה ואני לא יודע איך לתייג פה משתמשים אם זה אפשרי בכלל.Apoc אמר:עוד שבועיים ו52 דקות לסיום חלון ההעברות
Jerry אמר:בדקו כבר לגביו בבית"ר, הוא לא יהודי, זה בדיוק כמו עם רוני שוורץ הדני שרצינו בעונה השנייה של בנאדו והיו בטוחים שהוא יהודי ובסוף לא. כזר הוא לא שווה את המקום
GreenGlory אמר:אני מצטט הודעה רנדומלית שלך כי אני רוצה שתקבל התראה ואני לא יודע איך לתייג פה משתמשים אם זה אפשרי בכלל.Apoc אמר:עוד שבועיים ו52 דקות לסיום חלון ההעברות
Nirgreen אמר:22 מיליון יורו והקודקוד לא משחרר כספים.
בדיוק מה שחשבתי עליו גם.Apoc אמר:איך אושר דוידה הבן אדם כבר אמר בקול שלו בראיון בבלגיה שהשמועות עליו אלינו זה פיקציה
איזה חרטטנים שיהיו בריאים
היחיד שיש סיכוי שיבוא זה קארצב וגם זה סיכוי נמוך