• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Daniel123 אמר:
לפי דעתי, במועדון לא פנו עדיין לקארצב ולא לנאור ולא לאף קשר מהסיבה שלא בטוחים עד כמה נטע לביא באמת סגור אצל היפנים.
כנראה שהוא עדיין לא סגר שם את כל התנאים ובמועדון מאמינים שהוא ישאר בסוף.
מאמין שאם וכאשר הוא יסגור שם סופית ויחתום על החוזה רק אז יפנו לאחד הקשרים שמוזכרים.

יש לו טיסה ליום שלישי בבוקר. זה כבר סגור לגמרי.

כשירצה לחזור בקיץ (והוא ירצה), נותן לו 300 אלף יורו בגג.

Kaka אמר:
Daniel123 אמר:
לפי דעתי, במועדון לא פנו עדיין לקארצב ולא לנאור ולא לאף קשר מהסיבה שלא בטוחים עד כמה נטע לביא באמת סגור אצל היפנים.
כנראה שהוא עדיין לא סגר שם את כל התנאים ובמועדון מאמינים שהוא ישאר בסוף.
מאמין שאם וכאשר הוא יסגור שם סופית ויחתום על החוזה רק אז יפנו לאחד הקשרים שמוזכרים.

יש לו טיסה ליום שלישי בבוקר. זה כבר סגור לגמרי.

סלא

Ganjot אמר:
כשירצה לחזור בקיץ (והוא ירצה), נותן לו 300 אלף יורו בגג.

הוא לא יקבל פחות מ400, שחקנים עם מוניטין יותר גרוע משלו שנכשלו לגמרי בחו"ל חזרו וקיבלו שכר מעל 400.
צריך להכניס סעיף להסכם המכירה לאוסקה שיש לנו BUYBACK OPTION בסכום נמוך ושיש לנו גם זכות ראשונים

greenguy אמר:
אני עדיין לא קולט שהוא הולך לליגה היפנית. למה נטע למההה

ביום שפורסם השם של גמבה אוסקה בהקשר שלו אמרתי שאם זה רציני הוא לא יהיה פה
לא מבין מה כל כך מוזר בהחלטה שלו

באיזה שנה אתה חיים שמועדון צריך "לפנות" רשמית למועדון אחר כדי לקדם עסקה, מה זה פוטבול מנג'ר?

יש סוכנים שבוחשים בכל העסקאות, מכבי חיפה יודעת בדיוק כמה סגל דורש על קארצב, כמה ג'קי דורש על כנעאן וכמה הפועל י-ם ירצו על נאור.

באותה צורה היא גם יודעת שאין עם מי לקיים מו''מ, המחיר זה המחיר וכשיחליטו שרוצים אחד מהם יודיעו לבעלים הרלוונטי שמוכנים לשלם את הסכום וזהו.

לא הייתי משאיר את סק לדעתי טעות, הוא גם לא צעיר במיוחד. אנחנו צריכים את הזר הנוסף הזה ודניאל לא יתאזרח בקרוב
לגבי נטע לא אאמין עד שלא אראה אותו מצולם עם סושי ביד. יש גם את עניין המס

Jerry אמר:
לא הייתי משאיר את סק לדעתי טעות, הוא גם לא צעיר במיוחד. אנחנו צריכים את הזר הנוסף הזה ודניאל לא יתאזרח בקרוב
אני חושב שבאטו הרבה יותר מתאים מסק גם לקבוצה גדולה (פחות טעויות, יותר מנהיגות, קלאס, מניע כדור ברמה גבוהה) אבל סק נותן פה איזה חודשיים-שלוש לפנתיאון ברמה גבוהה מאוד

אי אפשר להחליט ברצינות בינואר לגבי עונה הבאה, אי אפשר לדעת מה יהיה מחר

KevinDurant אמר:
Jerry אמר:
אני חושב שבאטו הרבה יותר מתאים מסק גם לקבוצה גדולה (פחות טעויות, יותר מנהיגות, קלאס, מניע כדור ברמה גבוהה) אבל סק נותן פה איזה חודשיים-שלוש לפנתיאון ברמה גבוהה מאוד

תשמע מה זה לפנתיאון, משחק ההגנה שלנו לא טוב בכלל במשחקים שסק פורח ואני לא חושב שזה במקרה, אני מעריך אותו מאוד שהוא הצליח לקום מהיכולת של תחילת הקדנציה שלו כאן אבל לדעתי זה לא זה

Jerry אמר:
KevinDurant אמר:
Jerry אמר:

תשמע מה זה לפנתיאון, משחק ההגנה שלנו לא טוב בכלל במשחקים שסק פורח ואני לא חושב שזה במקרה, אני מעריך אותו מאוד שהוא הצליח לקום מהיכולת של תחילת הקדנציה שלו כאן אבל לדעתי זה לא זה
הוא נותן הופעות טובות והשתפר מאוד. זה שהוא משחק בצד ימין ויש בעיות בצד שמאל לדוגמה זה לא אשמתו.

אני כן חושב שיהיה לו קשה לשחק בקו 4 ושהוא בסגנון לא בלם אידיאלי מהסיבות שציינתי למעלה, אבל הוא כן נראה טוב ומוסיף הרבה לקבוצה.

Apoc אמר:
greenguy אמר:
אני עדיין לא קולט שהוא הולך לליגה היפנית. למה נטע למההה

ביום שפורסם השם של גמבה אוסקה בהקשר שלו אמרתי שאם זה רציני הוא לא יהיה פה
לא מבין מה כל כך מוזר בהחלטה שלו

כואב לי בלב זה אחד
ודבר דני הייתי רוצה לראות אותו בליגה אחרת

KevinDurant אמר:
Jerry אמר:
KevinDurant אמר:

הוא נותן הופעות טובות והשתפר מאוד. זה שהוא משחק בצד ימין ויש בעיות בצד שמאל לדוגמה זה לא אשמתו.

אני כן חושב שיהיה לו קשה לשחק בקו 4 ושהוא בסגנון לא בלם אידיאלי מהסיבות שציינתי למעלה, אבל הוא כן נראה טוב ומוסיף הרבה לקבוצה.
צריך לעשות מה שטוב לקבוצה. אחרי העזיבה של נטע סדר העדיפויות שלי בנוגע לזר השישי זה קשר אחורי -> חלוץ -> קשר התקפי -> שוער -> בלם, כשחלק מהעמדות אפשר לפתור עם ישראלים טובים (וייסמן, גנדלמן, לאיוס, קינדה)

מתי קינדה שיחק כדורגל לאחרונה? שחקן טוב אבל עבר פציעה קשה מאוד שהתסבכה. לדעתי הוא לא שיחק כדורגל קרוב לשנה

Smurk אמר:
מתי קינדה שיחק כדורגל לאחרונה? שחקן טוב אבל עבר פציעה קשה מאוד שהתסבכה. לדעתי הוא לא שיחק כדורגל קרוב לשנה

שיחק פעם אחרונה כשהשנה הייתה 2021

איזה וייסמן נו מה יש לכם.
גנדלמן סתם בובל, לאיוס לא רלוונטי לעמדות שדיברנו עליהם

בכל אופן אני לא הייתי משחרר את אחד הזרים במצב הנוכחי של הקבוצה, אי אפשר לדעת מה יהיה עד הקיץ (אולי יפתחו אופציות בשוק, אולי חלילה יעזבו שחקני מפתח, אולי יגדילו את מס' הזרים, אולי אזרוח), לכן לא רלוונטי לדבר על זה כבר מעכשיו.

https://www.tifobrescia.it/2023/01/19/karacic-piace-lhapoel-tel-aviv/

חח הזייה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה