ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
בעבר הוא אמר שרוצים לצרף שחקן או שניים. אפילו היו מקרים שהוא התייחס ספיציפית לשחקנים כמו על אלטמן בזמנו.ירוק רפואי אמר:נו מה ציפית שהוא יגיד שיש מו"מ מתקדם?
ברור שהוא יגיד שאין כלום
אין בו כלוםירוק רפואי אמר:אלטמן זה חיזוק שחייב לחשוב עליו
יכול לשחק בכל עמדה בהתקפה, והוא בכושר מצויין
ירוק רפואי אמר:אלטמן זה חיזוק שחייב לחשוב עליו
יכול לשחק בכל עמדה בהתקפה, והוא בכושר מצויין
זה נראה כאילו זה מה שיקרה בסוף העונהlemmacantor אמר:בכר לא צריך להגיע למצב של ב"ש. וגם לא צריך כל חלון לשכנע את שחר שצריך להצליח. אם לא יקבל כלים להמשיך להצליח, לא צריך לחכות לכישלון. ואת זה הוא צריך להבהיר ישירות לשחר.
לא מקבל כלים, עוזב בסוף עונה. תכשיל את בלבול ודומיהם, לא אותי.
lemmacantor אמר:לא תשים עכשיו, תשים יותר כשתשכל. זה בעצם האסטרטגיה של שחר מאז ומעולם. להשקיע בכישלון, בפאניקה. כדי שידברו עליו. עכשיו לא מדברים עליו כי מצליחים.
צריך להשקיע כשמצליחים. קמצן משלם פעמיים.
אני מסכים שקמצן משלם פעמיים אבל עובדתית שחר שם בשנתיים-שלוש האחרונות הכי הרבה כסף בתוך הליגה ואולי גם בסה''כ.lemmacantor אמר:לא תשים עכשיו, תשים יותר כשתשכל. זה בעצם האסטרטגיה של שחר מאז ומעולם. להשקיע בכישלון, בפאניקה. כדי שידברו עליו. עכשיו לא מדברים עליו כי מצליחים.
צריך להשקיע כשמצליחים. קמצן משלם פעמיים.
שוב, מאיפה אתה יודע שבכר ואלברמן בכלל רוצים את כנעאן וקארצב ומבחינתם מוכנים להוציא את הכסף הזה עליו?lemmacantor אמר:בקיץ הוציאו על העברות 300-400 אלף יורו יותר ממה שהכניסו. חוץ מזה בכר הביא לו הכנסות חסרות תקדים. שים את הכסף על כנעאן ועל מי שצריך. וזהו. לא מבין על מה הדיון.
שחקנים שיגיעו יגדילו תחרות ועם ראיה קדימה צריכים גם מחליף קבוע לשרי, שממש כבר לא צעיר. צריך להביא עכשיו. לא מבין את הספירה הזו של כל שקל.
שחר הוא קמצן קלאסי. הוא תמיד התקמצן לשים איפה שצריך. זה מה שקובע. אכפת לי שהוא שם מיליונים על עזריאל כדי לעזור לבית"ר? לא. זו לא השקעה במועדון.
lemmacantor אמר:בקיץ הוציאו על העברות 300-400 אלף יורו יותר ממה שהכניסו. חוץ מזה בכר הביא לו הכנסות חסרות תקדים. שים את הכסף על כנעאן ועל מי שצריך. וזהו. לא מבין על מה הדיון.
שחקנים שיגיעו יגדילו תחרות ועם ראיה קדימה צריכים גם מחליף קבוע לשרי, שממש כבר לא צעיר. צריך להביא עכשיו. לא מבין את הספירה הזו של כל שקל.
שחר הוא קמצן קלאסי. הוא תמיד התקמצן לשים איפה שצריך. זה מה שקובע. אכפת לי שהוא שם מיליונים על עזריאל כדי לעזור לבית"ר? לא. זו לא השקעה במועדון.