ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Hulk אמר:במקום על סבע שיילכו על כנעאן, סבע בן 29 עם חוזה מאוד גבוה, כנעאן אומנם יגיע בסכום העברה גבוה אבל משכורת נמוכה בהרבה ועם פורסים את עלות הרכישה של כנעאן+ חוזה לפי מספר השנים שהוא חתם זה יוצא באזור הסכום של סבע ואנחנו מקבלים שחקן צעיר לשנים קדימה עם תיקרה גבוהה.
אליאור אמר:צריך להעלות את מספר הזרים ל-7-8. הסחטנות עברה כל גבול הגיוני. ההיצע הישראלי בשפל. למה קבוצת כדורגל צריכה לקדם ישראלים על חשבונה?
אליאור אמר:צריך להעלות את מספר הזרים ל-7-8. הסחטנות עברה כל גבול הגיוני. ההיצע הישראלי בשפל. למה קבוצת כדורגל צריכה לקדם ישראלים על חשבונה?
Shocking4U אמר:“ למרות שמסתמן כי לירוקים אין כוונה לעצור רק בגוני נאור, יש לציין כי מכבי חיפה השנה השקיעה בשנתיים האחרונות סכומי כסף נכבדים על העברת שחקנים בסכום מצטבר של 7.5 מיליון יורו, שמסתכמים בקצת בכמעט 30 מיליון שקל.״
אני כל כך שונא את בן דור וכמה שהמועדון הזה גנב דעת
אסור שכנעאן יגיע לצהבת. גם אם צריך לעשות overpayירוק רפואי אמר:וואלה לא יודע כמה סבע באמת ריאלי
כנעאן כמה שאני מחזיק ממנו לא שווה בחיים 3-4 מיליון יורו
הייתי מצפה שאולי אלברמן "והמחלקה היהודית שלו" ימצאו איזה קשר התקפי יהודי שאפשר להביא.
אני בטוח שיש שמות, השאלה אם זה יצא לפועל.
Shocking4U אמר:“ למרות שמסתמן כי לירוקים אין כוונה לעצור רק בגוני נאור, יש לציין כי מכבי חיפה השנה השקיעה בשנתיים האחרונות סכומי כסף נכבדים על העברת שחקנים בסכום מצטבר של 7.5 מיליון יורו, שמסתכמים בקצת בכמעט 30 מיליון שקל.״
זה ציטוט שמתאים לדודו בזק לשלוחכובע קש אמר:Shocking4U אמר:“ למרות שמסתמן כי לירוקים אין כוונה לעצור רק בגוני נאור, יש לציין כי מכבי חיפה השנה השקיעה בשנתיים האחרונות סכומי כסף נכבדים על העברת שחקנים בסכום מצטבר של 7.5 מיליון יורו, שמסתכמים בקצת בכמעט 30 מיליון שקל.״
הציטוט הכי מנותק שראיתי בחיים. רוצה מאוד לקוות שזה מפרי דמיונו של בן דור ולא מגורם במועדון
בן דור אפילו לא היה צריך לנסח את זה בעצמו. ישר העתק הדבק מהווצאפ שדודו שלח לוShocking4U אמר:“ למרות שמסתמן כי לירוקים אין כוונה לעצור רק בגוני נאור, יש לציין כי מכבי חיפה השנה השקיעה בשנתיים האחרונות סכומי כסף נכבדים על העברת שחקנים בסכום מצטבר של 7.5 מיליון יורו, שמסתכמים בקצת בכמעט 30 מיליון שקל.״