• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
ירוויח שכר של 110 אלף דולר לעונה
זה בכלל משדרג אותו ביחס לשכר בהפועל ירושלים?

לדעתי זה 110 עד תום העונה ובעונה שלמה ירוויח 220

Nirgreen אמר:
סבע עשוי להיפגש עם אור שחר בראשון/שני הבא אם הוא לא מוצא הצעה שמספקת גם אותו ואת אשתו עד הסופש.
מת עלייך אבל עזוב את השטויות שאלירן סלב מפרסם בפייסבוק

Shocking4U אמר:
Nirgreen אמר:
סבע עשוי להיפגש עם אור שחר בראשון/שני הבא אם הוא לא מוצא הצעה שמספקת גם אותו ואת אשתו עד הסופש.
מת עלייך אבל עזוב את השטויות שאלירן סלב מפרסם בפייסבוק

נראה לך שאני עוקב אחריו? הוא ליצן ברמת הרונן.

Nirgreen אמר:
תפסיק להביא ידיעות מאלירן סלב, לא צריך להיות גאון כדי להמר על זה כשעוד שבוע נסגר החלון

אגב לגבי סבע, החלון לא אמור להשפיע עליו אם הוא קנה את הכרטיס שלו והוא שחקן חופשי, הוא יכול לחתום גם אחרי זה לדעתי.

דיע סבע לדעתי זה ההבדל אם יהיה את האקס פקטור שיעזור לנו לקחת את האליפות או חלילה להפסיד אותה היה חייב להיות פה לפני כל שלושת הילדים הנחמדים שהחתימו

KevinDurant אמר:
אגב לגבי סבע, החלון לא אמור להשפיע עליו אם הוא קנה את הכרטיס שלו והוא שחקן חופשי, הוא יכול לחתום גם אחרי זה לדעתי.
יש לו סעיף בחוזה שמאפשר לו לצאת מהחוזה לקבוצה אחרת בינואר בתמורה ל250 אלף יורו לסיבאספור, הוא לא קנה את הכרטיס, אני חושב שהסעיף הזה תקף רק לינואר, אם לא ימצא קבוצה שתממש את הסעיף הזה הוא נשאר אצל סיבאספור עד תום החוזה שלדעתי זה עד סוף העונה הזאת. זה לא קנייה של הכרטיס שלו והוא לא הפך לשחקן חופשי. קבוצה שתרצה אותו תצטרך לשלם גם 250 אלף יורו לסיבאספור, הוא לא נחשב שחקן חופשי

GreenGlory אמר:
Nirgreen אמר:
לא צריך להיות גאון כדי להמר על זה כשעוד שבוע נסגר החלון
loll

GreenGlory אמר:
KevinDurant אמר:
יש לו סעיף בחוזה שמאפשר לו לצאת מהחוזה לקבוצה אחרת בינואר בתמורה ל250 אלף יורו לסיבאספור, הוא לא קנה את הכרטיס, אני חושב שהסעיף הזה תקף רק לינואר, אם לא ימצא קבוצה שתממש את הסעיף הזה הוא נשאר אצל סיבאספור עד תום החוזה שלדעתי זה עד סוף העונה הזאת. זה לא קנייה של הכרטיס שלו והוא לא הפך לשחקן חופשי. קבוצה שתרצה אותו תצטרך לשלם גם 250 אלף יורו לסיבאספור, הוא לא נחשב שחקן חופשי
אני חושב שהוא כבר מימש את זה והפך לשחקן חופשי. עובדתית הוא בארץ היום ולא משחק עם הקבוצה.

אני לא חושב שבמצב כמו שאתה מתאר (שהגיוני וזה המצב בדר''כ), כלומר, במצב שבו לא קנו אותו עדיין והוא יכול להישאר בסיבאספור הוא היה בארץ ולא משחק אתם בינתיים.

זה לא נניח כמו המקרה של גלוך שהיה לו סעיף שחרור ובאה קבוצה ומימשה, לזה אני מתכוון

מישהו בכלל עקב אחרי סבכ בשנים האחרונות כדי לדעת איך הוא עכשיו מקצועית?
ואמנם אני מתכוון האם מישהו מהפורום ראה ויכול לחוות דיעה, אבל אני שואל גם לגבי הצוות המקצועי.

gargy אמר:
מישהו בכלל עקב אחרי סבכ בשנים האחרונות כדי לדעת איך הוא עכשיו מקצועית?
ואמנם אני מתכוון האם מישהו מהפורום ראה ויכול לחוות דיעה, אבל אני שואל גם לגבי הצוות המקצועי.

הבנאדם משחק העונה בליגה הראשונה בטורקיה. נראה לך שיש לצוות המקצועי בעיה להשיג משחקים שלו?

אותי מעניין כמה בכר בכלל רוצה אותו. הקדנציה הקצרה שלו בב״ש לא הייתה הכי מוצלחת.

Shocking4U אמר:
אותי מעניין כמה בכר בכלל רוצה אותו. הקדנציה הקצרה שלו בב״ש לא הייתה הכי מוצלחת.

הקדנציה שלו בב"ש הייתה איזה קומבינה של אלונה ואייל סגל לעקוץ את הסינים

החלון של הקצבים עד כה:
גולדברג מאריך חוזה
אצילי "מסכם" על הארכת חוזה
נטע אוכל גמבה בצ'ופסטיקס
רעש תקשורתי מוגזם שלא לצורך בנוגע לחזיזה ופרטיזן
שיחות ראשוניות מול הפועל על אל ים
דיווחים על שיחות עם ארד בר
נאור חותם במועדון
סבע מועמד

ברק.י אמר:
החלון של הקצבים עד כה:
גולדברג מאריך חוזה
נטע אוכל גמבה בצ'ופסטיקס
נאור חותם במועדון
סבע מועמד
גיס חמישי האחים האלה

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
החלון של הקצבים עד כה:
גולדברג מאריך חוזה
נטע אוכל גמבה בצ'ופסטיקס
נאור חותם במועדון
סבע מועמד
גיס חמישי האחים האלה

זה לא יאמן. השתלטות על החלון של המועדון אשכרה.

מה זה משנה מי הסוכנים
פעם דודו פעם קצב
תריך להביא שחקנים טובים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה