Smurk
אגדת מועדון
Apoc אמר:ירוויח שכר של 110 אלף דולר לעונה
זה בכלל משדרג אותו ביחס לשכר בהפועל ירושלים?
לדעתי זה 110 עד תום העונה ובעונה שלמה ירוויח 220
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:ירוויח שכר של 110 אלף דולר לעונה
זה בכלל משדרג אותו ביחס לשכר בהפועל ירושלים?
מת עלייך אבל עזוב את השטויות שאלירן סלב מפרסם בפייסבוקNirgreen אמר:סבע עשוי להיפגש עם אור שחר בראשון/שני הבא אם הוא לא מוצא הצעה שמספקת גם אותו ואת אשתו עד הסופש.
Shocking4U אמר:מת עלייך אבל עזוב את השטויות שאלירן סלב מפרסם בפייסבוקNirgreen אמר:סבע עשוי להיפגש עם אור שחר בראשון/שני הבא אם הוא לא מוצא הצעה שמספקת גם אותו ואת אשתו עד הסופש.
תפסיק להביא ידיעות מאלירן סלב, לא צריך להיות גאון כדי להמר על זה כשעוד שבוע נסגר החלוןNirgreen אמר:סבע עשוי להיפגש עם אור שחר בראשון/שני הבא אם הוא לא מוצא הצעה שמספקת גם אותו ואת אשתו עד הסופש.
יש לו סעיף בחוזה שמאפשר לו לצאת מהחוזה לקבוצה אחרת בינואר בתמורה ל250 אלף יורו לסיבאספור, הוא לא קנה את הכרטיס, אני חושב שהסעיף הזה תקף רק לינואר, אם לא ימצא קבוצה שתממש את הסעיף הזה הוא נשאר אצל סיבאספור עד תום החוזה שלדעתי זה עד סוף העונה הזאת. זה לא קנייה של הכרטיס שלו והוא לא הפך לשחקן חופשי. קבוצה שתרצה אותו תצטרך לשלם גם 250 אלף יורו לסיבאספור, הוא לא נחשב שחקן חופשיKevinDurant אמר:אגב לגבי סבע, החלון לא אמור להשפיע עליו אם הוא קנה את הכרטיס שלו והוא שחקן חופשי, הוא יכול לחתום גם אחרי זה לדעתי.
lollGreenGlory אמר:לא צריך להיות גאון כדי להמר על זה כשעוד שבוע נסגר החלוןNirgreen אמר:סבע עשוי להיפגש עם אור שחר בראשון/שני הבא אם הוא לא מוצא הצעה שמספקת גם אותו ואת אשתו עד הסופש.
אני חושב שהוא כבר מימש את זה והפך לשחקן חופשי. עובדתית הוא בארץ היום ולא משחק עם הקבוצה.GreenGlory אמר:יש לו סעיף בחוזה שמאפשר לו לצאת מהחוזה לקבוצה אחרת בינואר בתמורה ל250 אלף יורו לסיבאספור, הוא לא קנה את הכרטיס, אני חושב שהסעיף הזה תקף רק לינואר, אם לא ימצא קבוצה שתממש את הסעיף הזה הוא נשאר אצל סיבאספור עד תום החוזה שלדעתי זה עד סוף העונה הזאת. זה לא קנייה של הכרטיס שלו והוא לא הפך לשחקן חופשי. קבוצה שתרצה אותו תצטרך לשלם גם 250 אלף יורו לסיבאספור, הוא לא נחשב שחקן חופשיKevinDurant אמר:אגב לגבי סבע, החלון לא אמור להשפיע עליו אם הוא קנה את הכרטיס שלו והוא שחקן חופשי, הוא יכול לחתום גם אחרי זה לדעתי.
gargy אמר:מישהו בכלל עקב אחרי סבכ בשנים האחרונות כדי לדעת איך הוא עכשיו מקצועית?
ואמנם אני מתכוון האם מישהו מהפורום ראה ויכול לחוות דיעה, אבל אני שואל גם לגבי הצוות המקצועי.
Shocking4U אמר:אותי מעניין כמה בכר בכלל רוצה אותו. הקדנציה הקצרה שלו בב״ש לא הייתה הכי מוצלחת.
גיס חמישי האחים האלהברק.י אמר:החלון של הקצבים עד כה:
גולדברג מאריך חוזה
אצילי "מסכם" על הארכת חוזה
נטע אוכל גמבה בצ'ופסטיקס
רעש תקשורתי מוגזם שלא לצורך בנוגע לחזיזה ופרטיזן
שיחות ראשוניות מול הפועל על אל ים
דיווחים על שיחות עם ארד בר
נאור חותם במועדון
סבע מועמד
Shocking4U אמר:גיס חמישי האחים האלהברק.י אמר:החלון של הקצבים עד כה:
גולדברג מאריך חוזה
אצילי "מסכם" על הארכת חוזה