• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
סלול
חזיזוש אמר:
Shocking4U אמר:
מה שקורה עם אלירן סלב כרגע זה הדבר הכי מצחיק שראיתי הרבה זמן

שתף תחברים
“ [offtopic] אפשר לגלות, אחרי התיקו מול ריינה, אני מאמין שיש תיעוד אבל עדים בכל מקרה יש, אמרתי ביציע העיתונאים שבכר ילחץ עוד יותר לחיזוק ושסבע יחתום ואולי גם דוידה

כתבים היו שם ושמעו, אחלה רמז הבאתי להם

לא היה כדבר הזה בתקשורת הספורט בארץ, החשיפה הגדולה אי פעם מקום המדינה ובמיוחד אחרי שכולם טענו שאין עוד רכש ושסבע בחיים לא יגיע”
[/offtopic]

[offtopic] לא היה כדבר הזה בתקשורת הספורט בארץ, כשחשפנו לפני כמה ימים שנקבעה פגישה בין סבע למכבי ושהצדדים אכן נפגשו במטרה שיחתום פה ובמקביל כל השאר טענו כלל לא מועמד, אין רכש וחתם בטורקיה

אם סבע חותם ולפי מה שחשפנו בפגישה הייתה הצעה של חוזה גבוה והכל סוכם, נשארה רק חתימה וכל בוקר בלעדית רשמנו שיחליט איפה חותם עד תחילת שבוע

זה יהיה משהו שלא היה עוד בישראל

גם על דוידה שמעתיקים חשפנו בלעדית שמועמד להגיע”[/offtopic]

זה אמיתי? די נו

lemmacantor אמר:
Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:
שתף תחברים
“ אפשר לגלות, אחרי התיקו מול ריינה, אני מאמין שיש תיעוד אבל עדים בכל מקרה יש, אמרתי ביציע העיתונאים שבכר ילחץ עוד יותר לחיזוק ושסבע יחתום ואולי גם דוידה

לא היה כדבר הזה בתקשורת הספורט בארץ, החשיפה הגדולה אי פעם מקום המדינה ובמיוחד אחרי שכולם טענו שאין עוד רכש ושסבע בחיים לא יגיע”

“ לא היה כדבר הזה בתקשורת הספורט בארץ, כשחשפנו לפני כמה ימים שנקבעה פגישה בין סבע למכבי ושהצדדים אכן נפגשו במטרה שיחתום פה ובמקביל כל השאר טענו כלל לא מועמד, אין רכש וחתם בטורקיה

אם סבע חותם ולפי מה שחשפנו בפגישה הייתה הצעה של חוזה גבוה והכל סוכם, נשארה רק חתימה וכל בוקר בלעדית רשמנו שיחליט איפה חותם עד תחילת שבוע

גם על דוידה שמעתיקים חשפנו בלעדית שמועמד להגיע”

אלירן סלב ביציע העיתונאים? פאק, זה שפל יותר גדול מעונת 2017/18.
כן כבר כמה שנים. חלק מהמגמה שנתנו אז לכל מי שליקק לשחר בקבוצות פייסבוק מקום ביציע עיתונאים ופגישות כדי שירגיש חשוב. הוא גם היה היום במסיבת עיתונאים של נטע

חזיזוש אמר:
Shocking4U אמר:
סלול
חזיזוש אמר:
שתף תחברים
“ [offtopic] אפשר לגלות, אחרי התיקו מול ריינה, אני מאמין שיש תיעוד אבל עדים בכל מקרה יש, אמרתי ביציע העיתונאים שבכר ילחץ עוד יותר לחיזוק ושסבע יחתום ואולי גם דוידה

[/offtopic]

[offtopic] לא היה כדבר הזה בתקשורת הספורט בארץ, כשחשפנו לפני כמה ימים שנקבעה פגישה בין סבע למכבי ושהצדדים אכן נפגשו במטרה שיחתום פה ובמקביל כל השאר טענו כלל לא מועמד, אין רכש וחתם בטורקיה

גם על דוידה שמעתיקים חשפנו בלעדית שמועמד להגיע”[/offtopic]

זה אמיתי? די נו
כן. מקווה שהוא יזמן את העדים שיבואו להעיד שהוא אכן אמר את זה ואם יש תיעוד אז אני מבקש שגם זה יפורסם

Smile אמר:
אז כל מה שהיה צריך בשביל רכש זה לשנות את הנושא בפורום ולחכות בסבלנות שבוע.
כמה כוח יש להנהלה פה זה לא יאומן.

:D

נראה לי שוקינג משפיע על כל הרכש
מדברים עכשיו באיזה קבוצה בטלגרם על כיאל

מה יותר חזק, ״החשיפה הגדולה ביותר מאז קום המדינה״ או ״רעידת אדמה״?

Smile אמר:
אז כל מה שהיה צריך בשביל רכש זה לשנות את הנושא בפורום ולחכות בסבלנות שבוע.
כמה כוח יש להנהלה פה זה לא יאומן.

😂😂😂

כמה אפקט יש לפתיחת נושאים בפורום על המועדון.
עכשיו ברור לי איפה הבעיות בנוער היו כל השנים.

gargy אמר:
מה יותר חזק, ״החשיפה הגדולה ביותר מאז קום המדינה״ או ״רעידת אדמה״?

המפץ הגדול כמובן.

פתיחת הנושא מחדש תירשם בהיסטוריה כאחד מרגעי התפנית של העם היהודי לכל דורותיו.

Shocking4U אמר:
פתיחת הנושא מחדש תירשם בהיסטוריה כאחד מרגעי התפנית של העם היהודי לכל דורותיו.

לא היה כדבר הזה בפורומים בארץ

אני לא רגוע עם כל זה עד שהוא לא חתום רשמית
פתאום עושה עלינו סיבוב פרסה כמו שעשה על הטורקים?

greenguy אמר:
אם אלברמן מביא גם את דוידה הוא למד טוב טוב מג׳ורדי

בוא זה לא כזה קשה להביא את דוידה האמת, בטח לא במתווה של השאלה עם אופציה. ליאז' לא נותנים לו דקות ונראה שהם ישמחו לחתוך הפסדים. אני מתפלא רק שמכבי ת"א לא מנסה להביא אותו.

omribenjamin אמר:
אני לא רגוע עם כל זה עד שהוא לא חתום רשמית
פתאום עושה עלינו סיבוב פרסה כמו שעשה על הטורקים?
כל עוד לא חתום אז הצהבת תמיד יכולים לתת הצעה אסטרונומית ולעשות לך כיפה אדומה

באתרים רשום חוזה לשנה וחצי. רק לי לא נראה הגיוני ששחקן בן 30 כמו דיא סבע יסכים לחתום לשנה וחצי?

אגב לפי גולדשטיין דוידה זה החלופה אם סבע לא מגיע ולא בנוסף אליו

Shocking4U אמר:
באתרים רשום חוזה לשנה וחצי. רק לי לא נראה הגיוני ששחקן בן 30 כמו דיא סבע יסכים לחתום לשנה וחצי?

אגב לפי גולדשטיין דוידה זה החלופה אם סבע לא מגיע ולא בנוסף אליו

הדעות חלוקות. בוואלה מדווחים שבנוסף.
גם השמועות אצל האוהדים לא בקונצנזוס.

Apoc אמר:
greenguy אמר:
אם אלברמן מביא גם את דוידה הוא למד טוב טוב מג׳ורדי

בוא זה לא כזה קשה להביא את דוידה האמת, בטח לא במתווה של השאלה עם אופציה. ליאז' לא נותנים לו דקות ונראה שהם ישמחו לחתוך הפסדים. אני מתפלא רק שמכבי ת"א לא מנסה להביא אותו.

יביאו בקיץ את כנעאן ווייסמן לדעתי.

Shocking4U אמר:
lemmacantor אמר:
Shocking4U אמר:
“ אפשר לגלות, אחרי התיקו מול ריינה, אני מאמין שיש תיעוד אבל עדים בכל מקרה יש, אמרתי ביציע העיתונאים שבכר ילחץ עוד יותר לחיזוק ושסבע יחתום ואולי גם דוידה

“ לא היה כדבר הזה בתקשורת הספורט בארץ, כשחשפנו לפני כמה ימים שנקבעה פגישה בין סבע למכבי ושהצדדים אכן נפגשו במטרה שיחתום פה ובמקביל כל השאר טענו כלל לא מועמד, אין רכש וחתם בטורקיה

גם על דוידה שמעתיקים חשפנו בלעדית שמועמד להגיע”

אלירן סלב ביציע העיתונאים? פאק, זה שפל יותר גדול מעונת 2017/18.
כן כבר כמה שנים. חלק מהמגמה שנתנו אז לכל מי שליקק לשחר בקבוצות פייסבוק מקום ביציע עיתונאים ופגישות כדי שירגיש חשוב. הוא גם היה היום במסיבת עיתונאים של נטע

גם אלחיאני שם?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה