Shocking4U אמר:מתי בפעם האחרונה חתם פה שחקן שאפילו לא הייתה ידיעה שמעוניינים בו (שהמועדון מדליף כשזה כבר בשלב מאוד מתקדם)? נשמע שטויות
1+
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:מתי בפעם האחרונה חתם פה שחקן שאפילו לא הייתה ידיעה שמעוניינים בו (שהמועדון מדליף כשזה כבר בשלב מאוד מתקדם)? נשמע שטויות
שם היה ידוע שהולכים להחתים מגן ימני ופשוט לא היו סגורים על השם של המועמד. פה זה עבר מזה שרוצים בלם ל״מגן שמאלי חתם״ שזה מופרךKaka אמר:Shocking4U אמר:מתי בפעם האחרונה חתם פה שחקן שאפילו לא הייתה ידיעה שמעוניינים בו (שהמועדון מדליף כשזה כבר בשלב מאוד מתקדם)? נשמע שטויות
אלפונס
Shocking4U אמר:שם היה ידוע שהולכים להחתים מגן ימני ופשוט לא היו סגורים על השם של המועמד. פה זה עבר מזה שרוצים בלם ל״מגן שמאלי חתם״ שזה מופרךKaka אמר:Shocking4U אמר:מתי בפעם האחרונה חתם פה שחקן שאפילו לא הייתה ידיעה שמעוניינים בו (שהמועדון מדליף כשזה כבר בשלב מאוד מתקדם)? נשמע שטויות
אלפונס
אלפונס. עד החתימה שלו אף אחד לא ידע שהוא קיים.Shocking4U אמר:מתי בפעם האחרונה חתם פה שחקן שאפילו לא הייתה ידיעה שמעוניינים בו (שהמועדון מדליף כשזה כבר בשלב מאוד מתקדם)? נשמע שטויות
David אמר:באמא שלי הסלב הזה בובה קלה להפעלה אחרי שהוא העיף אותי אמרתי לחבר לעלות סירטון על המגן וכעבור כמה זמן הוא מעלה פוסט על מרקו פאיניץ
David אמר:Nirgreen אמר:הלוואי שמגן שמאלי זר יגיע, דרך אגב ממתי שחר מוציא 2 מיליון יורו העברה ועוד שכר עתק? משהו פה מוזר לי
עם כול הכבוד אנחנו בסמי עופר חווים הצלחה לראשונה זה הכנסות שונות מההצלחות שהיה לנו בקריית אליעזר מין הסתם דרוש מהבעלים לעלות תרף אפילו כול עונה לעשות פה תקציב לרכש של 10 מליון יורו
עם הוא ימשיך ככה ו קנדי יתעורר לא יורחק היום שידחפו אותו החוצהOhad אמר:David אמר:Nirgreen אמר:הלוואי שמגן שמאלי זר יגיע, דרך אגב ממתי שחר מוציא 2 מיליון יורו העברה ועוד שכר עתק? משהו פה מוזר לי
עם כול הכבוד אנחנו בסמי עופר חווים הצלחה לראשונה זה הכנסות שונות מההצלחות שהיה לנו בקריית אליעזר מין הסתם דרוש מהבעלים לעלות תרף אפילו כול עונה לעשות פה תקציב לרכש של 10 מליון יורו
שבוע טוב .
כתבתי על זה והתכוונתי ברצינות .
את שחר מעניינת הליגה נקודה .
יש תקציב נתון ואיתו אתה עובד .
אם וכאשר תעלה שלב אולי תקבל כמה גרושים לחיזוק .
הכנסות והוצאות לא רלוונטיות ,אתה מדבר פה על חלומות שלא יתממשו ונכנס לכיס של בעלים שלא מכיר את המונח תחרות .
אתה הרואה חשבון שלו?Ohad אמר:David אמר:Nirgreen אמר:הלוואי שמגן שמאלי זר יגיע, דרך אגב ממתי שחר מוציא 2 מיליון יורו העברה ועוד שכר עתק? משהו פה מוזר לי
שבוע טוב .
הכנסות והוצאות לא רלוונטיות ,אתה מדבר פה על חלומות שלא יתממשו ונכנס לכיס של בעלים שלא מכיר את המונח תחרות .
חזיזוש אמר:אתה הרואה חשבון שלו?Ohad אמר:David אמר:עם כול הכבוד אנחנו בסמי עופר חווים הצלחה לראשונה זה הכנסות שונות מההצלחות שהיה לנו בקריית אליעזר מין הסתם דרוש מהבעלים לעלות תרף אפילו כול עונה לעשות פה תקציב לרכש של 10 מליון יורו
שבוע טוב .