• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
David אמר:
חזיזוש אמר:
Ohad אמר:
שבוע טוב .
כתבתי על זה והתכוונתי ברצינות .
את שחר מעניינת הליגה נקודה .
יש תקציב נתון ואיתו אתה עובד .
אם וכאשר תעלה שלב אולי תקבל כמה גרושים לחיזוק .
הכנסות והוצאות לא רלוונטיות ,אתה מדבר פה על חלומות שלא יתממשו ונכנס לכיס של בעלים שלא מכיר את המונח תחרות .
אתה הרואה חשבון שלו?

זה לא קשור לרואה הוא פשוט מניח תמציאות מסיטואציות שבעבר אני נוטה מאוד להסכים איתו

להניח זה נחמד אבל הוא כל 4 הודעות נותן פה דוברות רשמית של הבעלים

אנשים פה נהנים לשחק אותה מקורבים. רוצים שזה ייפסק? תפסיקו לזרום איתם

חזיזוש אמר:
Ohad אמר:
David אמר:
עם כול הכבוד אנחנו בסמי עופר חווים הצלחה לראשונה זה הכנסות שונות מההצלחות שהיה לנו בקריית אליעזר מין הסתם דרוש מהבעלים לעלות תרף אפילו כול עונה לעשות פה תקציב לרכש של 10 מליון יורו

שבוע טוב .
הכנסות והוצאות לא רלוונטיות ,אתה מדבר פה על חלומות שלא יתממשו ונכנס לכיס של בעלים שלא מכיר את המונח תחרות .
אתה הרואה חשבון שלו?

לא מעניין מה אני .
אתה רוצה לשמוע עובדות או להמשיך לפנטז ?

Ohad אמר:
חזיזוש אמר:
Ohad אמר:
שבוע טוב .
אתה הרואה חשבון שלו?

לא מעניין מה אני .
אתה רוצה לשמוע עובדות או להמשיך לפנטז ?

אני לא מפנטז על כלום חביבי, לקרוא לדברים שאתה כותב ״עובדות״ זה מצחיק

לגבי סכומי העברות - עד היום 9 שחקנים עלו למכבי חיפה מיליון או יותר. רק על ארבעה שולם מעל מיליון: רנאטו, שועה, דוד ומוחמד. אף אחד לא עלה 1.5 מיליון, למרות שרנאטו הגיע בתקופה כלכלית אחרת (ומצד שני, ב-2007, הרבה הרבה אחורה).
לא מובן מאליו שמכבי חיפה מוכנה לשלם 1.5 מיליון על שחקן.

אני לא בטוח שעל מוחמד לא שולם כסף. זה קוזז מהתשלום של בית״ר על שועה

גם על איולפסון שילמו מיליון יורו.

היום הקבוצה לא מתאמנת ואמורים להודיע על המגן השבדי?

אם היום אין וולקאם על סונדגרן אני מתחיל לחשוש שהוא נכשל בבדיקות הרפואיות

או שפשוט צוות המדיה מכין את הדברים ויוציא אותם כשיהיו מוכנים.
או זה או שמחכים למחר בגלל חידוש המנויים להכריז עליו, איכשהו תמיד הם חושבים שזה יתן בוסט כלשהו ונוטים לעשות את זה סמוך.
בכל מקרה נקווה שהכל בסדר וזה סתם המועדון מתעכב כרגיל בגלל סיבות כאלה מוזרות כמו שציינתי

GreenGlory אמר:
או זה או שמחכים למחר בגלל חידוש המנויים להכריז עליו, איכשהו תמיד הם חושבים שזה יתן בוסט כלשהו ונוטים לעשות את זה סמוך.
בכל מקרה נקווה שהכל בסדר וזה סתם המועדון מתעכב כרגיל בגלל סיבות כאלה מוזרות כמו שציינתי
תאמין לי הם לא צריכים בוסט למנויים. יש 20 אלף באנקר ועל כל אחד שלא יחדש יש 1000 שמוכנים לרפרש עד שהמקלדת תשבר כדי לתפוס את המקום שלהם.

סתם פשוט כל הסיפור קצת נמתח כמו מסטיק. גם בניגוד לסיפורים בעבר לא היה שום פערים עם השחקן, פיצוצים במו״מ או משהו כזה. פשוט עד שהוא שוחרר מהנבחרת ועד שהוא נחת פה לקח הרבה זמן. בדרך כלל ביום שבו שחקן עובר בדיקות רפואיות הוא כבר חותם אז לכאורה זה צריך להיות היום.

אולי עוד יחתום הערב.
אם לא יחתום עד מחר בערב זה באמת יהיה מוזר.

שלמה וויס אמר ב103 שסונדגרן כנראה יחתום מחר ולא היה באימון היום. לעומת זאת אמר שג׳וש כן באימון

צריך לחתום היום. חבל לעכב את זה.
באימון היום שלא יהיה וטוב אם לא יהיה.

ג'וש לא התאמן. אולי היה בכפר גלים אבל לא ערך אימון.

Shocking4U אמר:
GreenGlory אמר:
תאמין לי הם לא צריכים בוסט למנויים. יש 20 אלף באנקר ועל כל אחד שלא יחדש יש 1000 שמוכנים לרפרש עד שהמקלדת תשבר כדי לתפוס את המקום שלהם.

סתם פשוט כל הסיפור קצת נמתח כמו מסטיק. גם בניגוד לסיפורים בעבר לא היה שום פערים עם השחקן, פיצוצים במו״מ או משהו כזה. פשוט עד שהוא שוחרר מהנבחרת ועד שהוא נחת פה לקח הרבה זמן. בדרך כלל ביום שבו שחקן עובר בדיקות רפואיות הוא כבר חותם אז לכאורה זה צריך להיות היום.
העניין של הנבחרת והנחיתה הגיוני שזה יקח זמן אם השחקן מבקש חופש לסדר את העניינים שלו ולנוח,, במיוחד כשהוא זומן במפתיע לנבחרת ולא היה לו כמעט חופשה, זה הגיוני ולגיטימי.
הסיבה שזה התעכב לדעתי זה סה"כ כי השחקן בטח ביקש חופשה קטנה אחרי הנבחרת גם כדי לנוח טיפה וגם כדי לסדר דברים.

כמו שאפוק אמר, אם עד מחר בערב הוא לא חותם אז החשש מוצדק.

פיירו נלחץ מאוד מהחשיפה של הסלב על ירמייף שעשוי להגיע במקומו, וזה מאיץ את החתימה שלו אצלנו.

הטקסט במקור.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה