• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אלחמיד יכול להרוס לנו את חדר ההלבשה מה עוד שמקצועית הוא לא השחקן שהיה לפני כמה שנים .
יש גם את הבעיה של הפציעות אני לא יודע אם הוא מביים , אבל לפני כל משחק כמעט בעונה שעברה הוא היה צריך לעבור מבחן כשירות .
אין ספק שהוא יכול לסגור לנו את עמדת הבלם המחליף אבל לא שווה להתאבד עליו .
שיביאו מישהו צעיר יותר .

שני הצדדים צריכים לעשות ויתורים. במועדון צריכים להבין שהוא לא יגיע בחינם ואלונה צריכה להבין שהיא לא הולכת לקבל על שחקן בן 31 שדורש לעזוב באופן מיידי את המיליון יורו שהוא שילמה עליו.

Liberman אמר:
לא רואה איך אלחמיד מגיע לכאן, מכבי חיפה לא תשלם וב״ש לא תשחרר בחינם.
לא רואה גם טרייד אפשרי בין הקבוצות. להערכתי אלחמיד לא יגיע.
אני מסכים כרגע עם הגישה של המועדון.

לטעמי מחד אי אפשר להחזיק שחקן במקום שהוא לא רוצה להיות בו ומאידך צריך לתת לתנאים שם להתבשל ולתת לאלונה לרדת מהעץ.

דוראנט

לנשיאה יש כושר שכנוע, היא פוליטיקאית ועסקנית לא קטנה. אם אנחנו לא נפעל, היא תצליח בסוף לשכנע אותו להישאר. אנחנו צריכים להגיש הצעה, זה גם ירקח אותה וגם יגביר את הרצון של אלחמיד לעזוב

בפעם המיליון אדון רונן, אלונה לא מוכנה לדון בכלל על מעבר שלו למכבי חיפה. אם תגיש הצעה היא בכל מקרה תסרב כרגע. הנושא הזה ייקח זמן, היא לא תוותר עליו כל כך מהר.

ליפקין כותב שפלאניץ' על סף חתינה להאריך את החוזה בשנתיים.

Kaka אמר:
בפעם המיליון אדון רונן, אלונה לא מוכנה לדון בכלל על מעבר שלו למכבי חיפה. אם תגיש הצעה היא בכל מקרה תסרב כרגע. הנושא הזה ייקח זמן, היא לא תוותר עליו כל כך מהר.

מה לך ולעסקים. עזוב. תתרכז בהודעות בפייסבוק, שלא תפספס איזה מידע חשוב. שמעתי שחסן קרץ בגבה השמאלית

רונן22 אמר:
Kaka אמר:

מה לך ולעסקים. עזוב. תתרכז בהודעות בפייסבוק, שלא תפספס איזה מידע חשוב. שמעתי שחסן קרץ בגבה השמאלית
מה לך ולכדורגל? אתה טרול מביך.

רונן22 אמר:
דוראנט

לנשיאה יש כושר שכנוע, היא פוליטיקאית ועסקנית לא קטנה. אם אנחנו לא נפעל, היא תצליח בסוף לשכנע אותו להישאר. אנחנו צריכים להגיש הצעה, זה גם ירקח אותה וגם יגביר את הרצון של אלחמיד לעזוב
צריך לדחוף לזה מאחורי הקלעים עם דודו וללחוץ על אלחמיד. לזרוק איזה לואו בול של 200 אלף יורו לא יקדם את העסקה.

הזמן בהחלט עובד לטובתך. כל יום שחאתם נחוש בדעתו לעזוב פועל לטובתך.

רונן22 אמר:
Apoc אמר:
גם ירמייף וגם פיירו עשו את עונות הפריצה שלהם רק עכשיו. לשפוט שחקן על פי העבר שלו לפני הפריצה ולקבוע איזה חסמים מנטלים יש לו ואיזה אין לו וכו זה כמו להסתכל על זהבי בגיל הזה ולהגיד שהוא לא שווה כלום כי רמת השרון וכי נכשל באיטליה וכו.

זה מצחיק להגיד שמפחדים משחקנים כאלה שמבחינת קאליבר קשה מאוד לשכנע להגיע לפה.

מאיפה לך שזו עונת פריצה ולא עונה מקרית? זהבי הוכיח את עצמו כסקורר '''קצת'' יותר מעונה אחת

זה ההימור.
אם הוא היה מבקיע 15 שערים במשך 3 עונות ברצף בליגה הצרפתית השניה, הוא לא היה מועמד לכאן גם לא בחלום.
במועדון עקבו אחריו הרבה זמן, ראו בו בדיוק את הפרופיל שחיפשו, ילדעתם זו עונת פריצה ולא הבלחה רגעית.
מה יהיה בפועל, אם במת יגיע, ימים יגידו.

רונן22 אמר:
צריך לפעול. כרגע הנשיאה פועלת ואתה לא, הזמן לא עובד לטובתך.
אני מסכים שצריך לפעול, אבל מאחורי הקלעים עם דודו זו הדרך הטובה ביותר לדעתי.

gargy אמר:
רונן22 אמר:
Apoc אמר:
גם ירמייף וגם פיירו עשו את עונות הפריצה שלהם רק עכשיו. לשפוט שחקן על פי העבר שלו לפני הפריצה ולקבוע איזה חסמים מנטלים יש לו ואיזה אין לו וכו זה כמו להסתכל על זהבי בגיל הזה ולהגיד שהוא לא שווה כלום כי רמת השרון וכי נכשל באיטליה וכו.

מאיפה לך שזו עונת פריצה ולא עונה מקרית? זהבי הוכיח את עצמו כסקורר '''קצת'' יותר מעונה אחת

זה ההימור.
אם הוא היה מבקיע 15 שערים במשך 3 עונות ברצף בליגה הצרפתית השניה, הוא לא היה מועמד לכאן גם לא בחלום.
במועדון עקבו אחריו הרבה זמן, ראו בו בדיוק את הפרופיל שחיפשו, ילדעתם זו עונת פריצה ולא הבלחה רגעית.
מסכים

צריך לזרוק לבש איזה 300 אלף יורו עליו שירגישו טוב עם עצמם ולהביא אותו. יחד עם מגן שמאלי והשוודי אפשר להיות רגועים עם חולית ההגנה.

Kaka
רונן22

חילקתי מספיק אזהרות השבוע,
אני מבטיח לשניכם שאם ההצתות האלה בראשי לא יפסקו אתם תלכו למקלחת קרה עוד לפני שטבלת האזהרות שלכם התמלאה.

בחיאת,
יש פה 3 מנהלים שעוקבים אחרי כל הודעה שנרשמת. זאת אזהרה כללית אחרונה, אנשים יעופו מפה על טיל. אין שום שינוי במדיניות שהייתה בירוקים לפורום הנוכחי ויהיה אפס סבלנות לחרא הזה.

gargy אמר:
רונן22 אמר:
Apoc אמר:

זה ההימור.
זה הימור גדול מדי. לדעתי זה גובל בחוסר אחריות. בסכומים יותר נמוכים אפשר להביא חלוצים יותר מוכחים

לגבי זה שעקבו אחריו, זה לא מרגיע אותי. אני בטוח שמבחינת סגנון משחק הוא מתאים
אני לא סומך על שחקן בן 27 שנתן עונה אחת נורמלית בקריירה. וזה לא שהוא שיחק בליגות אימתניות. משהו אצלו לא יציב בראש או שהוא סבל מחוסר מזל מטורף.

Kaka אמר:
רונן22 אמר:
Kaka אמר:

מה לך ולכדורגל? אתה טרול מביך.
אתם רוצים להתווכח? תעשו את זה בצורה שמכבדת את עצמכם וגם את שאר האנשים פה ובלי לרדת לפסים אישיים. אין בעיה עם ויכוחים, אי הסכמות אבל אני לא רוצה לראות את זה גולש למקומות אישיים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה