ישMHFC4EVER אמר:ניקיטה רשמי!
לדעתי זהו לוולקאמים השבוע. אולי חוזה חדש לפלאניץ אבל אני בספק.
שבוע המטרה צריכה להיות לפחות עוד וולקאם של שחקן חדש אחד במינימום וחוזים חדשים לפלאניץ ואצילי.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ישMHFC4EVER אמר:ניקיטה רשמי!
Shocking4U אמר:ישMHFC4EVER אמר:ניקיטה רשמי!
שבוע המטרה צריכה להיות לפחות עוד וולקאם של שחקן חדש אחד במינימום וחוזים חדשים לפלאניץ ואצילי.
silvas אמר:רונן22 אמר:שחקנים שגילו יותר יציבות בקריירה שלהם, שעשו יותר מעונה אחת סבירה בקריירה שלהם
בטוח שיש בליגות דרג ג' ומטה חלוצים כאלה שאנחנו יכולים להביא. אבל אצלנו כנראה מעדיפים ללכת על שחקן עם פוטנציאל יותר גדול מהחלוצים האלה, אבל הוא גם הימור הרבה יותר גדול מהם
רוקאביצה היה כושל בכל המקומות שהיה בהם.
רק בבית"ר הוא נתן עונה ראשונה נורמלית בקריירה עם 14 גולים... השאר היסטוריה. (והוא הגיע לבית"ר בגיל 28)
קולאוטי זו לא דוגמה טובה, אבל גם הוא לא היה עם רזומה ונתן עונה אחת בבאנפילד עם 10 שערים. (הגיע אלינו בגיל 23 אמנם, אבל בלי רזומה)
אלה אני זוכר בשלוף, אבל העניין בשחקנים האלה (במיוחד רוקאביצה) שאם היה צריך להחתים אותם על סמך רזומה לא היו מחתימים אותם.
עם יצליחו להביא תמגן השמאלי הזר לפני ההתמודדות מול אולימפיאקוס זה בסדר רואקביצה יכול לחסות על החיסרון של החלוץ הזר בכול זאת הוא עדיין נשאר רוצח מול השערDaniel123 אמר:יהיה מגן ויהיה גם חלוץ אין לי ספק בזה.
הבעיה שכמו שזה נראה, במועדון לא לחוצים להחתים אותם לפני המחנה אימון או יותר גרוע לפני המשחק מול אולימפיאקוס .
הם אשכרה רוצים לעלות עם דוד/רוקאביצה נגד אולימפיאקוס ובלי מגן שמאלי .
לפעמים בא לי לזרוק פה מטר של קללות על יעקב שחר אבל אני בולם את עצמי .
התנהלות הזו יכולה לחרפן .
לא רואה את זה קורה. אף מו״מ לא נשמע קרוב מדי כרגע ולא רואה איך מספיקים לסגור מו״מ + נחיתה, בדיקות והחתמה עד הסופ״ש. מה שכן כמו שאמרתי שבוע הבא אני רוצה לראות כבר את המגן או את החלוץ חותמים פלוס מסיימים עם כל ההארכות חוזה (פלאניץ, אצילי וגולדברג)Nirgreen אמר:Shocking4U אמר:ישMHFC4EVER אמר:ניקיטה רשמי!
יש עוד זמן לחלוץ או למגן שמאלי זר עד הסופש..
David אמר:עם יצליחו להביא תמגן השמאלי הזר לפני ההתמודדות מול אולימפיאקוס זה בסדר רואקביצה יכול לחסות על החיסרון של החלוץ הזר בכול זאת הוא עדיין נשאר רוצח מול השערDaniel123 אמר:יהיה מגן ויהיה גם חלוץ אין לי ספק בזה.
הבעיה שכמו שזה נראה, במועדון לא לחוצים להחתים אותם לפני המחנה אימון או יותר גרוע לפני המשחק מול אולימפיאקוס .
רוקאביצה שיחק כמעט כל הקריירה בקו עד שהגיע לבית''ר אבל אם זאת שיחק בבונדסליגה, בונדסליגה2,silvas אמר:רונן22 אמר:שחקנים שגילו יותר יציבות בקריירה שלהם, שעשו יותר מעונה אחת סבירה בקריירה שלהם
בטוח שיש בליגות דרג ג' ומטה חלוצים כאלה שאנחנו יכולים להביא. אבל אצלנו כנראה מעדיפים ללכת על שחקן עם פוטנציאל יותר גדול מהחלוצים האלה, אבל הוא גם הימור הרבה יותר גדול מהם
רוקאביצה היה כושל בכל המקומות שהיה בהם.
רק בבית"ר הוא נתן עונה ראשונה נורמלית בקריירה עם 14 גולים... השאר היסטוריה. (והוא הגיע לבית"ר בגיל 28)
קולאוטי זו לא דוגמה טובה, אבל גם הוא לא היה עם רזומה ונתן עונה אחת בבאנפילד עם 10 שערים. (הגיע אלינו בגיל 23 אמנם, אבל בלי רזומה)
אלה אני זוכר בשלוף, אבל העניין בשחקנים האלה (במיוחד רוקאביצה) שאם היה צריך להחתים אותם על סמך רזומה לא היו מחתימים אותם.
GKagelmacher אמר:מגן שמאלי זר תותח, חלוץ זר תותח. סייף לעומק ואם יש אופציה להתאבד על חאתם וזה חלון אש. למרות שלפגוע בכל הזרים בחלון אחד זה אחוז אפסי.
פותח עם אמצע חזק ללא שריDaniel123 אמר:David אמר:עם יצליחו להביא תמגן השמאלי הזר לפני ההתמודדות מול אולימפיאקוס זה בסדר רואקביצה יכול לחסות על החיסרון של החלוץ הזר בכול זאת הוא עדיין נשאר רוצח מול השערDaniel123 אמר:יהיה מגן ויהיה גם חלוץ אין לי ספק בזה.
אתה רוצה לפתוח מול אולימפיאקוס עם שרי, אצילי ורוקאביצה בחלק הקדמי ? אין מהירות בהתקפה לא נצליח לעבור ככה גם את החצי .
רוצים ליגת אלופות כרגע ההתקפה נראת כמו בית אבות . אין מהירות .
סלייקברק.י אמר:GKagelmacher אמר:מגן שמאלי זר תותח, חלוץ זר תותח. סייף לעומק ואם יש אופציה להתאבד על חאתם וזה חלון אש. למרות שלפגוע בכל הזרים בחלון אחד זה אחוז אפסי.
מסכים. יחד עם זאת, חאתם לא מערכתי ויכול להיות רעיל לקבוצה אם לא יפתח באופן קבוע. גם אם לא יגיע וסונדגרן/עלי יקבלו מעמד של ישראליים בינואר אפשר להיות מרוצים ולהביא לפה בינואר בלם זר שיחסוך את שפיכת הלאגר של פלאניץ בפלייאוף או שיתחרה על העמדה עם שון.
יגיע בוודאות חלוץ זר.רפאלוב אמר:חייבים עוד חלוץ, רוקאביצה כבר לא ברמה
Kozmo אמר:אחלה ניקי, יופי של החתמה.
למרות ההתנגדות הגורפת פה בפורום אני מקווה שיחתימו גם את סייף. כמו ניקיטה, אף אחד לא בונה עליו שיבוא להציל את המולדת ולהיות שחקן הרכב, בטח לא במקום מגן שמאלי זר (או חלוץ זר במקרה של ניקיטה).
ראיתם את לו"ז המשחקים בחודשים ספטמבר-נובמבר? בהנחה שנעפיל לשלב בתים כלשהו הולך להיות לו"ז רצחני ואינטנסיבי. קבוצה מהגדולות, כל אחת שרואה עצמה כקנדידטית שתגיע לחודשים האלו עם שמיכה קצרה תגיע למשימת התאבדות עם סיכויים טובים לקריסה מפוארת. התקופה הזאת לא תקבע רק אם לחלוץ ההרכב שלה קוראים פיירו, יובאנוביץ או יחזקאל. מאוד ישפיע אם לחלוץ המחליף קוראים נחמני, דוד, ניקיטה, פריצה או שכטר. ככה בכל אחת מהעמדות.
גם אחרי פגרת המונדיאל הולך להיות מאוד קשוח מבחינת לוח המשחקים ולכן סגל רחב ועמוק דיו זה דבר הכרחי לעונה הקרובה, יותר מתמיד.