lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
הוא חובבן. מה כבר עשה בקריירה? חצי עונה גדולה בב"ש? מגוחך שדמו עולה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:קופר אמר בפודקאסט שלו שלדעתו ירמייף שחקן יותר טוב ויותר מתאים מפיירו. אני מסכים איתו
בירקי אמר:בואו, תיזכרו מה קופר אמר על פאקינג דרינציץ טרם הגעתו, תבינו שזה לא רלוונטי. ״ דרינציץ זר מעל הליגה שיעשה סדר בקישור״.
Shocking4U אמר:כולם נופלים עם שחקנים. מישהו היה חושב שלוקאקו יהיה כל כך מזעזע בצ׳לסי שהוא יברח עם הזנב בין הרגליים אחרי שנה בחזרה לאינטר? דרינציץ פרש מכדורגל אחרי חצי שנה אצלנו אז כנראה משהו לא היה בסדר בראש שלו מלכתחילה.
ab1729 אמר:Shocking4U אמר:כולם נופלים עם שחקנים. מישהו היה חושב שלוקאקו יהיה כל כך מזעזע בצ׳לסי שהוא יברח עם הזנב בין הרגליים אחרי שנה בחזרה לאינטר? דרינציץ פרש מכדורגל אחרי חצי שנה אצלנו אז כנראה משהו לא היה בסדר בראש שלו מלכתחילה.
אחרינו, דרינציץ' עוד ושיחק עוד 150 משחקים בליגה הבכירה שם.
Shocking4U אמר:כולם נופלים עם שחקנים. מישהו היה חושב שלוקאקו יהיה כל כך מזעזע בצ׳לסי שהוא יברח עם הזנב בין הרגליים אחרי שנה בחזרה לאינטר? דרינציץ פרש מכדורגל אחרי חצי שנה אצלנו אז כנראה משהו לא היה בסדר בראש שלו מלכתחילה.
Kozmo אמר:Pralija אמר:את מה שיש לאוחנה ברגליים אי אפשר לקחת לו.
מביא אותו בתור מחליף בלי לחשוב פעמיים
הוא הרבה יותר טוב ממאור לוי למשל, שלדעתי אין לו בכלל מקום בסגל שלנו...
אוחנה, להבדיל מניקיטה וסייף, הוא בדיוק מסוג השחקנים שלא צריך פה.
גיליון פציעות עשיר, לא מתאים לסגנון המשחק שלנו עם לחץ גבוה, לא שיחק סדיר כבר כמה שנים, רואה את עצמו כוכב שלא בצדק, אין לו מספרים, ולא יודע עד כמה הוא בריא לחדר ההלבשה.
הוא הדוגמה הקלאסית לנער פוסטר. אין בו שום צורך ולא סתם אף קבוצה לא הסתכלה לכיוון שלו בשנים האחרונות.
האמת שאני לא בטוח מסכים. יש לו מנטליות לא משהו בלי קשר. הוא לא מקצוען ולא מנהל אורח חיים ספורטיבי במיוחד אלא אחד שמאוד נשען על הכישרון הטבעי שלו. גם לדעתי למרות שיש לו דריבל מדהים הוא נוטה לעשות את הדריבל שלו יותר מדי באיזורים לא מסוכנים והטכניקת בעיטה שלו לוקה בחסר. יחסית לשחקן התקפי גם בתקופות שהוא היה כשיר המספרים שלו ממש לא מרשימים. הוא שחקן מאוד פנטזיונרי אבל מבחינת תכלס הוא לא יוצא דופן.Liberman אמר:Kozmo אמר:Pralija אמר:את מה שיש לאוחנה ברגליים אי אפשר לקחת לו.
מביא אותו בתור מחליף בלי לחשוב פעמיים
הוא הרבה יותר טוב ממאור לוי למשל, שלדעתי אין לו בכלל מקום בסגל שלנו...
אוחנה, להבדיל מניקיטה וסייף, הוא בדיוק מסוג השחקנים שלא צריך פה.
גיליון פציעות עשיר, לא מתאים לסגנון המשחק שלנו עם לחץ גבוה, לא שיחק סדיר כבר כמה שנים, רואה את עצמו כוכב שלא בצדק, אין לו מספרים, ולא יודע עד כמה הוא בריא לחדר ההלבשה.
הוא הדוגמה הקלאסית לנער פוסטר. אין בו שום צורך ולא סתם אף קבוצה לא הסתכלה לכיוון שלו בשנים האחרונות.
תגובה לעילא ולעילא, ניתוח מדהים.
רק תוספת קטנה שלי - לולא הפציעה הוא השחקן הכי טוב בישראל, יש לו כשרון שאין לאף אחד.
במועדון הכחישו את הדיווח הזה.David אמר:בן דור אומר שאנחנו מתעניינים במגן השמאלי של סט אטיין גבריאל סילבה בן 31 מישהו מכיר אותו
דווקא עדן שמיר זה בסדר וגם ישאירו את באסם זערורה אני מאמין אפשר למכור את אבו פאני בלב שקטרונן22 אמר:מתחילים להכין אותנו לעזיבה של פאני
וכבר ברור מי יהיה המחליף, עדן שמיר הבינוני, עוד שחקן של דודו.
מוחמד, ג'אבר, לביא ושמיר. זה קישור למכבי חיפה? קישור דל ורחוק מלהיות מספיק איכותי. עצוב