ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
בוא נגיד ככה, אף אחד לא יבכה אם הוא לא יגיע. יש תקציב ולפי זה עובדים. במידה ויתאפשר לבכר להביא אותו, אז הוא יחתום.בירקי אמר:Kaka אמר:בירקי אמר:אז למה זה לא נסגר קאקא?
אתה מדבר על סייף? אמרתי שהוא בין האחרונים ברשימת הרכש.
כאילו מישהו יחכה לנו…
Jerry אמר:לא יודע אם אתם שוב מחרטטים או רציני אבל לא צריך להביא עוד שחקן זר מבוגר, מספיק עם זה מה בכר הפך לרוני לוי? בכלל הסגל הופך למבוגר מאוד, בכר מעלה את הממוצע הגילאים ואני לא אוהב את זה
מה יש לפתוח שמפניות? שחקן בן 31 עונה שעברה 11 משחקים בליגה הצרפתית מתוכם 7 בהרכב. עונה לפניה 13 משחקי ליגה רק 5 בהרכב. שחקן עם 12 הופעות בהרכב הפותח בליגה בשתי העונות האחרונות. ממש לא פרופיל מרשים.David אמר:Jerry אמר:לא יודע אם אתם שוב מחרטטים או רציני אבל לא צריך להביא עוד שחקן זר מבוגר, מספיק עם זה מה בכר הפך לרוני לוי? בכלל הסגל הופך למבוגר מאוד, בכר מעלה את הממוצע הגילאים ואני לא אוהב את זה
אתה צוחק עם מגן כזה מגיע אני כבר פותח שמפניות
כאחד שסובל את סן מנחם הרבה שנים יבוא לי מגן כזה אני שר תתקווה אתם מדברים כאילו מתלהבים להגיע לישראל זרים ברמה תביא מגן כזה וואלה זה אחלה של רכש כול הזמן אתם מתלוננים נהייתם רונןSmurk אמר:מה יש לפתוח שמפניות? שחקן בן 31 עונה שעברה 11 משחקים בליגה הצרפתית מתוכם 7 בהרכב. עונה לפניה 13 משחקי ליגה רק 5 בהרכב. שחקן עם 12 הופעות בהרכב הפותח בליגה בשתי העונות האחרונות. ממש לא פרופיל מרשים.David אמר:Jerry אמר:לא יודע אם אתם שוב מחרטטים או רציני אבל לא צריך להביא עוד שחקן זר מבוגר, מספיק עם זה מה בכר הפך לרוני לוי? בכלל הסגל הופך למבוגר מאוד, בכר מעלה את הממוצע הגילאים ואני לא אוהב את זה
אתה צוחק עם מגן כזה מגיע אני כבר פותח שמפניות
David אמר:כאחד שסובל את סן מנחם הרבה שנים יבוא לי מגן כזה אני שר תתקווה אתם מדברים כאילו מתלהבים להגיע לישראל זרים ברמה תביא מגן כזה וואלה זה אחלה של רכש כול הזמן אתם מתלוננים נהייתם רונןSmurk אמר:מה יש לפתוח שמפניות? שחקן בן 31 עונה שעברה 11 משחקים בליגה הצרפתית מתוכם 7 בהרכב. עונה לפניה 13 משחקי ליגה רק 5 בהרכב. שחקן עם 12 הופעות בהרכב הפותח בליגה בשתי העונות האחרונות. ממש לא פרופיל מרשים.David אמר:אתה צוחק עם מגן כזה מגיע אני כבר פותח שמפניות
Kaka אמר:הוא עבר פציעה קשה ב 20/21. זה זר שבא עם סימנים ברורים של נפילה.
מאור בוזגלו זה דוגמא לשחקן שהתאושש מפציעה?David אמר:Kaka אמר:הוא עבר פציעה קשה ב 20/21. זה זר שבא עם סימנים ברורים של נפילה.
גם מאור בוזגלו עבר פציעות וידע להתאושש אז אני מאמין ששחקן מליגה צרפתית יודע להתאמן קשה ולחזור מהפציעה הכי טוב שהוא יכול במהלך הקריירה שלו היה לו רצף של עונות ללא פציעה רצינית אם יבוא לא יבכה על זה ואם גם לא יבוא לא יתלונן העיקר שיבוא זר לשמאל אני את סן מנחם כמגן פותח כבר לא יכול לראות זה שער מתנה ליריב מראש
Shocking4U אמר:https://www.transfermarkt.com/tran...spielerposition_id=4&altersklasse=alle&plus=1
פשוט
תחסכו לעצמכם זמן. אלה כל השמות של המגנים השמאליים שתשמעו בתקשורת בקרוב שמועמדים להגיע.
שים לב שלא אמרתי מי שיגיע אלא מי שיפורסם עליו בתקשורת. פשוט זורקים שמות של מגנים שמאליים שמסיימים חוזה ועם מחיר יחסית ריאלי ומנסים לפגוע.Kaka אמר:Shocking4U אמר:https://www.transfermarkt.com/tran...spielerposition_id=4&altersklasse=alle&plus=1
פשוט
תחסכו לעצמכם זמן. אלה כל השמות של המגנים השמאליים שתשמעו בתקשורת בקרוב שמועמדים להגיע.
ממה שאני יודע, המגן תחת חוזה.
Smurk אמר:יש איזו תכנית היום ברדיו חיפה?
מה יש לך,קני סייף מאור בוזגלו,שחקנים גמורים בינוניים שאין לנו צורך בהם,זה מזכיר את ההתנהלות של ב״ש אם נביא שחקנים כאלהDavid אמר:Kaka אמר:הוא עבר פציעה קשה ב 20/21. זה זר שבא עם סימנים ברורים של נפילה.
גם מאור בוזגלו עבר פציעות וידע להתאושש אז אני מאמין ששחקן מליגה צרפתית יודע להתאמן קשה ולחזור מהפציעה הכי טוב שהוא יכול במהלך הקריירה שלו היה לו רצף של עונות ללא פציעה רצינית אם יבוא לא יבכה על זה ואם גם לא יבוא לא יתלונן העיקר שיבוא זר לשמאל אני את סן מנחם כמגן פותח כבר לא יכול לראות זה שער מתנה ליריב מראש
greenguy אמר:מה יש לך,קני סייף מאור בוזגלו,שחקנים גמורים בינוניים שאין לנו צורך בהם,זה מזכיר את ההתנהלות של ב״ש אם נביא שחקנים כאלהDavid אמר:Kaka אמר:הוא עבר פציעה קשה ב 20/21. זה זר שבא עם סימנים ברורים של נפילה.
greenguy אמר:מה יש לך,קני סייף מאור בוזגלו,שחקנים גמורים בינוניים שאין לנו צורך בהם,זה מזכיר את ההתנהלות של ב״ש אם נביא שחקנים כאלהDavid אמר:Kaka אמר:הוא עבר פציעה קשה ב 20/21. זה זר שבא עם סימנים ברורים של נפילה.