ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
gargy אמר:אין לי מושג אם זה אמין, מחבר שאבא שלו חזק בתקשורת החיפאית, המגן השמאלי זה אויונגו הקמרוני, משחק במונפלייה
GKagelmacher אמר:gargy אמר:אין לי מושג אם זה אמין, מחבר שאבא שלו חזק בתקשורת החיפאית, המגן השמאלי זה אויונגו הקמרוני, משחק במונפלייה
אם זה אכן השם זה ממש לא מתקרב לאכזר. נגר גדול.
David אמר:גנגאן החתימו חלוץ מקווה שזה מבשר על זה שה עיסקה עם פיירו נסגרה
Apoc אמר:GKagelmacher אמר:gargy אמר:אין לי מושג אם זה אמין, מחבר שאבא שלו חזק בתקשורת החיפאית, המגן השמאלי זה אויונגו הקמרוני, משחק במונפלייה
אם זה אכן השם זה ממש לא מתקרב לאכזר. נגר גדול.
יותר מדי תגובות על משהו שהוא לא מבוסס על כלום בערך
GKagelmacher אמר:Apoc אמר:GKagelmacher אמר:אם זה אכן השם זה ממש לא מתקרב לאכזר. נגר גדול.
יותר מדי תגובות על משהו שהוא לא מבוסס על כלום בערך
אתה מתכוון למה שאני כתבתי או לידיעה?
Apoc אמר:David אמר:גנגאן החתימו חלוץ מקווה שזה מבשר על זה שה עיסקה עם פיירו נסגרה
יודע להגיד מי זה מי שהחתימו?
זכור לי שקראתי שהם מעוניינים באיזה חלוץ צרפתי שכבר שנה נמצא בלי קבוצה, זה זה?
https://www.transfermarkt.com/baptiste-guillaume/profil/spieler/264567Apoc אמר:David אמר:גנגאן החתימו חלוץ מקווה שזה מבשר על זה שה עיסקה עם פיירו נסגרה
יודע להגיד מי זה מי שהחתימו?
זכור לי שקראתי שהם מעוניינים באיזה חלוץ צרפתי שכבר שנה נמצא בלי קבוצה, זה זה?
בירקי אמר:איזה דבילים אנחנו. אחלה שחקן קני. ורסטילי, נותן גיבוי בהמון עמדות.
MHFC4EVER אמר:מכיר את הפרופיל של הקמרוני, הבעיה זה ששחקן שקרע את הצולבת יש סיכוי לא קטן שיקרע שוב
Apoc אמר:עכשיו גולדשטיין אומר שגורם שמעורב במו"מ אישר שיש התקדמות בין מכבי חיפה לגנגאן על פיירו ושהעסקה מוערכת ב3.5 מיליון יורו.
איך הגענו ל3.5 מיליון פתאום?
מנגד נזכיר שעיתונאי מוערך מחו"ל טען שלשום שאנחנו לא מוכנים לעלות מעל מיליון יורו.
ברק.י אמר:Apoc אמר:עכשיו גולדשטיין אומר שגורם שמעורב במו"מ אישר שיש התקדמות בין מכבי חיפה לגנגאן על פיירו ושהעסקה מוערכת ב3.5 מיליון יורו.
מנגד נזכיר שעיתונאי מוערך מחו"ל טען שלשום שאנחנו לא מוכנים לעלות מעל מיליון יורו.
לאף אחד אין מושג והמספרים שמודלפים להם מחושבים בדרכים שונות כדי לשרת אינטרסים. סתם לדוגמא:
1.5 מיליון העברה
0.5 מיליון בונוסים
0.5 מיליון לעונה (לאחר בונוסים) בחוזה לשנתיים - 1 מיליון
תוסיף אופציה לעונה נוספת בשכר זהה ואפשר לפרסם שהעסקה תעלה 3.5 מיליון.
את אותה עסקה, גנגאן יכולה להציג כעסקה שמוערכת ב-1.5 מיליון.
Apoc אמר:ברק.י אמר:Apoc אמר:עכשיו גולדשטיין אומר שגורם שמעורב במו"מ אישר שיש התקדמות בין מכבי חיפה לגנגאן על פיירו ושהעסקה מוערכת ב3.5 מיליון יורו.
לאף אחד אין מושג והמספרים שמודלפים להם מחושבים בדרכים שונות כדי לשרת אינטרסים. סתם לדוגמא:
1.5 מיליון העברה
0.5 מיליון בונוסים
0.5 מיליון לעונה (לאחר בונוסים) בחוזה לשנתיים - 1 מיליון
תוסיף אופציה לעונה נוספת בשכר זהה ואפשר לפרסם שהעסקה תעלה 3.5 מיליון.
את אותה עסקה, גנגאן יכולה להציג כעסקה שמוערכת ב-1.5 מיליון.
שווי עסקה משכלל את כל האלמנטים שמבטיחים כסף.
כלומר אם יש התחייבות להעביר עוד סכום של כסף במועד אחר, נגיד בסוף עונה הבאה, זה עדיין חלק משווי העסקה.
גם בארץ לא מחשיבים דברים כמו "אם ניקח אליפות אני אתן לכם עוד 500 אלף אירו" כחלק משווי עסקה. רושמים "יכול להגיע עד".
ברק.י אמר:לא הייתי סומך על כללים של תקשורת הספורט בארץ. מישהו רצה להעביר מסר עם הכותרת "היקר בתולדותיה", למרות שכבר כשהשיח היה על 1.5 דמי העברה יכלו לפרסם כותרת כזו.
זה כמעט דמיוני שעסקה שפורסם שלשום שעומדת על 1 או 1.5 קפצה ל-3.5.
גם אם זה החישוב של ההוצאות המובטחות ולא הפוטנציאליות, אפשר לשחק עם זה. ברגע שכללת את ההוצאות על השכר של השחקן ניפחת את הסכום. סיכום על 2 מיליון דמי ההעברה (מבלי שיהיו בונוסים כלל) ו-1.5 לשחקן עצמו (0.5 מיליון לשנה בחוזה לשלוש שנים) זה לא מופרך.
Apoc אמר:ברק.י אמר:לא הייתי סומך על כללים של תקשורת הספורט בארץ. מישהו רצה להעביר מסר עם הכותרת "היקר בתולדותיה", למרות שכבר כשהשיח היה על 1.5 דמי העברה יכלו לפרסם כותרת כזו.
זה כמעט דמיוני שעסקה שפורסם שלשום שעומדת על 1 או 1.5 קפצה ל-3.5.
גם אם זה החישוב של ההוצאות המובטחות ולא הפוטנציאליות, אפשר לשחק עם זה. ברגע שכללת את ההוצאות על השכר של השחקן ניפחת את הסכום. סיכום על 2 מיליון דמי ההעברה (מבלי שיהיו בונוסים כלל) ו-1.5 לשחקן עצמו (0.5 מיליון לשנה בחוזה לשלוש שנים) זה לא מופרך.
אתה נותן יותר מדי קרדיט לתקשורת הספורט בארץ כשאתה טוען שהם משכללים כל מיני אלמנטים לתוך החירטוטים שלהם.
הם לא. הם פשוט מחרטטים וזהו. זה סכום מונפץ וזה הכל.
עיתונאי ספורט מוערך מחו"ל אמר שהצענו מיליון אירו ושהצרפתים רוצים 2.5 מיליון אירו. זאת האמת היחידה.
אגב 500 אלף אירו שכר נטו לעונה בחוזה ל3 שנים זה עלות מעביד של כמעט 2.5 מיליון אירו.