• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לא מאמין שניהלו מו"מ והגיעו לסיכום מבלי שהשחקן הביע נכונות להצטרף...יחד עם זאת יתכן שנפתחו לו אופציות בליגות יותר חזקות והוא ביקש זמן לבדוק את זה..זה לגיטימי לגמרי...

אם הייתם מנג׳רים והייתם חושבים ששחקן שאתם רוצים ישדרג משמעותית את הקבוצה, הייתם אומרים "לא רוצה, לא צריך?"
אם הוא יהיה טוב או לא, זה עוד נראה, אבל לצפות שירדו כי כרגע הוא לא מעוניין זה נאיבי.

דם ירוק!!! אמר:
לא מאמין שניהלו מו"מ והגיעו לסיכום מבלי שהשחקן הביע נכונות להצטרף...יחד עם זאת יתכן שנפתחו לו אופציות בליגות יותר חזקות והוא ביקש זמן לבדוק את זה..זה לגיטימי לגמרי...

אנחנו עם ההצעה הכי גבוהה מכל ההצעות (400-450אלף בלי בונוסים) היה מומ קדחני לתוך השעות הקטנות של הלילה.

אנחנו לא האופציה האחרונה שלו כי הוא שונא אותנו או כי הוא צהוב בנשמה. אנחנו אופציה אחרונה כי מבחינה מקצועית הוא חושב שהוא הרבה יותר טוב מליגה ישראלית. אין לי בעיה עם זה. כל עוד הוא לא מסרב קטגורית להגיע לפה, ורק רוצה לשמוע הצעות נוספות, שירדפו.

מה עם מגן שמאלי זר ?? לפי דעתי יותר חשוב נכון למשחק הראשון...עם חלוץ אפשר להסתדר משחק 1 עם דין דוד וניקיטה

לא נכון הוא שונא אותנו. ברור שאנחנו האופציה האחרונה שלו כי הוא חושב שהוא יכול לשחק בליגות טובות יותר. הוא יבוא לפה בלי מוטיבציה, מבחינתו מכבי חיפה והליגה הישראלית זה לא אתגר מקצועי. ברור שזה בעייתי מאוד

השאלה היא אחרת לדעתי.
נניח שהוא יסכים לבוא , הוא יהיה השחקן שיקבל הכי הרבה ועלה הכי הרבה.
מעניין אותי אם אי פעם הוא היה שחקן מפתח בקבוצת צמרת.
מה המעמד שלו בקבוצה הצרפתית כרגע?

רונן22 אמר:
לא צריך לרדוף אחרי שחקן שאנחנו האופציה הראשונה בשבילו, הוא יבוא לבד
פה יש שחקן שלא רוצה לשחק אצלך, הוא משאיר אותך כאופציה האחרונה. אתה באמת לא מבין למה זה רע?

הצוות המקצועי משדר שזה שחקן שיכול להיות שובר שוויון. לא מביך לרדוף אחרי שחקן שאתה מאמין בו ברמה כזאת, גם אם אנחנו האופציה אחרונה שלו מבחינה מקצועית (זו תוספת שלך אגב)

NOSFERATU ZODD אמר:
השאלה היא אחרת לדעתי.
כוכב. הקבוצה סיימה במקום 6

KevinDurant אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
השאלה היא אחרת לדעתי.
כוכב. הקבוצה אמצע טבלה
לפחות זה.

ברגע שיבוא לפה ויראה את הקהל ויכנס לעניינים יהיה בסדר. גם פלאניץ' אני בטוח שלא חלם בלילה בתור ילד על איך הוא עוצר את רותם חטואל.
כדורגל ישראלי זה לא פסגת השאיפות של אף אחד ואף שחקן זר ששווה משהו לא שואף להצליח להתקדם לכדורגל ישראלי.

שיתקדמו לשחקנים אחרים לפני שגם הם סוגרים בקבוצות אחרות ונסיים עם חלוץ ברירת מחדל כמו שסיימו עם אלפונס

זה מצחיק שהוא מחכה לקבוצות אחרות נניח הם רוצות אותו לא רואה כרגע קבוצה שתציע לגנגאן הצעה כמו שלנו אז גם עם ימצא קבוצה לא בטוח שהיא תסכים לשלם לגנגאן את הסכום שהיא דרשה מאיתנו לכן נראה לי הגיוני שסיכמו עם השחקן ואחרי זה סיכמו עם הקבוצה אני חושב שהוא יהיה פה כבר מחר או ביום שני

יש עוד דגים בים. בשביל זה קיים סקאוטינג. לאתר מספר מועמדים.

אנשים פה מדברים כאילו הליגה הצרפתית השנייה זה איזה ליגה בכירה שזה פחיתות כבוד בשבילו להגיע לישראל. בני ריינה החתימו הרגע שחקן כנף ששיחק בליגה הפורטוגלית הראשונה שזה ליגה יותר חזקה מהצרפתית השניי. ראינו שחקנים כמו אלפונס וסטו שנחשבו שחקנים סולידיים בליגה השנייה בצרפת איך הם נראו בארץ וגם שחקנים כמו באטוקיו ששיחק בליגה הראשונה בצרפת. הוא משחק בקבוצה בלי קהל, שלא מתמודדת על עלייה ולא משחקת באירופה. במכבי חיפה הוא מקבל שלב בתים כמעט בוודאות במפעל אירופאי כלשהו, איצטדיון מלא כל משחק בית והתמודדות על תארים. לפני גנגאן הוא שיחק במוסקרון שזה לא בדיוק קבוצת פאר בליגה הבלגית. אם הוא לא מעוניין להגיע אז שלא יעשה טובה, אפשר וצריך למצוא גם מועמדים יותר טוב ממנו.

Shocking4U אמר:
אנשים פה מדברים כאילו הליגה הצרפתית השנייה זה איזה ליגה בכירה שזה פחיתות כבוד בשבילו להגיע לישראל. בני ריינה החתימו הרגע שחקן כנף ששיחק בליגה הפורטוגלית הראשונה שזה ליגה יותר חזקה מהצרפתית השניי. ראינו שחקנים כמו אלפונס וסטו שנחשבו שחקנים סולידיים בליגה השנייה בצרפת איך הם נראו בארץ. הוא משחק בקבוצה בלי קהל, שלא מתמודדת על עלייה ולא משחקת באירופה. במכבי חיפה הוא מקבל שלב בתים כמעט בוודאות במפעל אירופאי כלשהו, איצטדיון מלא כל משחק בית והתמודדות על תארים. לפני גנגאן הוא שיחק במוסקרון שזה לא בדיוק קבוצת פאר בליגה הבלגית. אם הוא לא מעוניין להגיע אז שלא יעשה טובה, אפשר וצריך למצוא גם מועמדים יותר טוב ממנו.

סלייק

Shocking4U אמר:
אנשים פה מדברים כאילו הליגה הצרפתית השנייה זה איזה ליגה בכירה שזה פחיתות כבוד בשבילו להגיע לישראל. בני ריינה החתימו הרגע שחקן כנף ששיחק בליגה הפורטוגלית הראשונה שזה ליגה יותר חזקה מהצרפתית השניי. ראינו שחקנים כמו אלפונס וסטו שנחשבו שחקנים סולידיים בליגה השנייה בצרפת איך הם נראו בארץ וגם שחקנים כמו באטוקיו ששיחק בליגה הראשונה בצרפת. הוא משחק בקבוצה בלי קהל, שלא מתמודדת על עלייה ולא משחקת באירופה. במכבי חיפה הוא מקבל שלב בתים כמעט בוודאות במפעל אירופאי כלשהו, איצטדיון מלא כל משחק בית והתמודדות על תארים. לפני גנגאן הוא שיחק במוסקרון שזה לא בדיוק קבוצת פאר בליגה הבלגית. אם הוא לא מעוניין להגיע אז שלא יעשה טובה, אפשר וצריך למצוא גם מועמדים יותר טוב ממנו.

אין ספק שמכבי חיפה זה שדרוג על הליג 2.
עדיין יש שחקנים גם פה בליגה לאומית ששואפים להתקדם לליגת העל הישראלית ולא לליגה הסלובקית למרות שהיא שדרוג על הלאומית.
כלומר יכול להיות שהוא מעוניין בקפיצה יותר גדולה.

בנוגע לטענה השנייה לגבי אלפונס וכאלה, גם פה בליגה שיחקו שחקנים כמו סולומון לצד שחקנים כמו שלומי אזולאי. גם דקל קינן ותמיר כהן שיחקו בפרמיירליג. בכל ליגה תמצא דוגמאות לשחקנים שמשחקים בה שיש ביניהם פערים עצומים ביכולת. זה לא טיעון לוגי.

לא מדובר בעניין סטטי.
אני מנחש שבדקו עם הסוכן שלו לפני חודש והוא הביע נכונות, אבל מאז קיבל כנראה התעניינויות מקבוצות יותר אטרקטיביות ועכשיו הוא מעדיף לחכות לאופציות אחרות.

רוב האנשים כאן שרוצים שנעבור הלאה לא עושים את זה בגלל שזה מטופש לחכות לשחקן, שאנחנו לא רוצים שיעשה לנו טובות, או שאר טיעונים - אלא בגלל שאתם לא אוהבים אותו מקצועית (אגב, גם אני לא).
אם היה מדובר בירמייף - חלק היו מצדדים בהמשך ההמתנה.

מה שכן לא מסתדר לי בדיווח זה למה שהמועדון יבזבז זמן על מו״מ עם גנגאן אם השחקן לא הביע עדיין הסכמה עקרונית להצטרף לקבוצה? אלא אם כן השחקן נתן את הסכמתו ואז חזר בו ואז אני בכלל מקווה שהקבוצה תפוצץ את המו״מ ולא תתן לו לעשות מאיתנו צחוק.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה