• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כי אצלנו בטח יודעים שאין לו הצעות כספיות טובות יותר. על זה הם בונים לדעתי

עושה מאיתנו צחוק הדביל הזה, יאללה להתקדם הלאה, הוא לא בא לי טוב לא מבחינת רזומה לא ממה שראיתי ממנו ולא עם הגישה, שיישאר בצרפתית השנייה מול חרדל ודיז'ון

KevinDurant אמר:
בירקי אמר:
אני לא חושב שזה נכון. אנו לא כאלה מפגרים להגיע להסכמה מול גנגאן אם הוא לא רוצה
אני לא חושב שהוא פוסל הגעה לחלוטין אלא מנסה לבדוק אופציות אחרות תוך כדי.

צריך להציב לו דד ליין עד תאריך מסוים (נניח ה1.7) ובה בעת לסכם עם חלוץ זר אחר למקרה והוא יסרב להגיע.
סלייק

Smurk אמר:
הפכתם את הדיווח הזה לעובדה מוגמרת
כתב עם אמינות גבוהה מאוד.

יכול להיות שהוא טעה בלשון מבחינת ה"לא רוצה להגיע" וזה יותר עניין של "מתלבט" אחרת לא היו עושים את כל הסאגה הזאת (או שזה היה מתפוצץ כבר).

שוב צריך להגיד בכנות, יש פה המון סימני שאלה בעסקה הזאת (עונה אחת טובה בקריירה, קרע את הרצועות לפני שנתיים, משחק כדורגל מקצועני בערך 4 שנים).

בשביל ללכת על עסקה הזאת צריך להיות הרבה פלוסים מנגד והרבה אפסייד שאני אישית, כרגע, לא רואה.

אם זה היה שחקן בן 21-22 הייתי אומר מילא, או מישהו בגילו שעשה 2-3 עונות כאלה ויותר מבוסס.

אגב מחר הליגה השבדית חוזרת מפגרה, האקן של ירמייף מתארחת אצל האמרבי (לזלאטן 23.5% אחוזים מהבעלות על הקבוצה.)
האקן כרגע מקום 1 בטבלה עם 23 נקודות, מובילה על סולנה של סונדגרן בהפרש שערים.
האמרבי במקום ה-3 עם 20 נק'.
ירמייף מלך השערים של הליגה עם 10 שערים (ו- 3 בישולים) ב 9 משחקים.

ירמייף יכול להגיע בכושר מטורף בדיוק למשחקים באירופה. זה יתרון משמעותי

מה רואים בו למען השם? שחקן לא מרשים מבחינת רזומה, הפרופיל שלו כמעט אף פעם לא מסתדר בליגה שלנו, אין אפשרות לעשות עליו רווח בעתיד, התעקשות לא מובנת כאילו זה השחקן האחרון בעולם. אם יגיע עד מחזור 10 כל הפורום יהיה מלא בבכי שהשופטים עושים לו עוול כי אין מקום בליגת העל לחלוצים פיזיים מדי

Jerry אמר:
מה רואים בו למען השם? שחקן לא מרשים מבחינת רזומה, הפרופיל שלו כמעט אף פעם לא מסתדר בליגה שלנו, אין אפשרות לעשות עליו רווח בעתיד, התעקשות לא מובנת כאילו זה השחקן האחרון בעולם. אם יגיע עד מחזור 10 כל הפורום יהיה מלא בבכי שהשופטים עושים לו עוול כי אין מקום בליגת העל לחלוצים פיזיים מדי
מוכן להתערב שאם הוא מגיע הוא אנדר 5 שערים בינואר

Shocking4U אמר:
Jerry אמר:
מוכן להתערב שאם הוא מגיע הוא אנדר 5 שערים בינואר
לפחות אני רגוע שהביאו את רוקאביצה, תעודת ביטוח מעולה ויש לו תיאום מדהים עם שרי, אם דוד יביא חצי מהגולים שלו בעונה שעברה אני אהיה מאושר גם כן. רק חבל על הכסף

אין בעיה עם להוציא כסף אבל באמת שאני חושב שיש שחקנים יותר טובים להוציא עליהם כסף.

David אמר:
KevinDurant אמר:
ראיתי קצת וידיאו של פיירו, לא התרשמתי ממנו בכלל, לא תופס ממנו שחקן של מיליון יורו וצפונה.

לראות וידיאו זה לא מדד צריך לראות משחקים שלמים שלו ואז לשפוט אם הוא מתאים לנו מאמין שהצוות המקצועי עשה את זה גם לי בהרגשה הוא לא נראה שווה השקעה אבל עם בכר רוצה אותן צריך לסמוך עליו שהוא יודע מה הוא עושה

עזוב נו.
גם לגבי סטריין ואלפונס נטען שהיה אחריהם מעקב, ואם ברק בכר רצה בהם, אפשר לסמוך על כך...

יום-טוב שוקרון אמר:
David אמר:
KevinDurant אמר:
ראיתי קצת וידיאו של פיירו, לא התרשמתי ממנו בכלל, לא תופס ממנו שחקן של מיליון יורו וצפונה.

לראות וידיאו זה לא מדד צריך לראות משחקים שלמים שלו ואז לשפוט אם הוא מתאים לנו מאמין שהצוות המקצועי עשה את זה גם לי בהרגשה הוא לא נראה שווה השקעה אבל עם בכר רוצה אותן צריך לסמוך עליו שהוא יודע מה הוא עושה

עזוב נו.
גם לגבי סטריין ואלפונס נטען שהיה אחריהם מעקב, ואם ברק בכר רצה בהם, אפשר לסמוך על כך...
אחרי סטריין באמת היה מעקב. אלפונס היה ברירת מחדל של הרגע האחרון בינואר אחרי שהבינו שסטריין שוב נפצע וחייבים להביא מגן ימני וכל שאר האופציות היו לא רלוונטיות.

בכללי לא מבין את האנטי על סטריין, במבחן התוצאה זאת החתמה כושלת בגלל שהוא לא שיחק אבל אף אחד לא היה יכול לחזות שהוא יפצע באופן כל כך תכוף. הבן אדם חטף זעזוע מוח ונפצע בשריר האחורי במשחק אימון הראשון שלו עם הקבוצה, זה פשוט חוסר מזל. מבחינת פרופיל זה היה פרופיל מצויין לשחק, צעיר, פוטנציאל מכירה, שחקן נבחרת, מגמת עלייה בקריירה שלו ומגן טכני שיודע להיכנס לאמצע ומגוון מבחינה התקפית שזה בדיוק מה שחיפשו.

כן נפלו איתו אבל המחשבה מאחורי ההחתמה כולל העובדה ששילמו עליו כסף כדי להביא אותו הייתה נכונה ולא תמיד כל העברה שלא מצליחה היא בהכרח כישלון של הצוות המקצועי.

Shocking4U אמר:
יום-טוב שוקרון אמר:
David אמר:

עזוב נו.
אחרי סטריין באמת היה מעקב. אלפונס היה ברירת מחדל של הרגע האחרון בינואר אחרי שהבינו שסטריין שוב נפצע וחייבים להביא מגן ימני וכל שאר האופציות היו לא רלוונטיות.

בכללי לא מבין את האנטי על סטריין, במבחן התוצאה זאת החתמה כושלת בגלל שהוא לא שיחק אבל אף אחד לא היה יכול לחזות שהוא יפצע באופן כל כך תכוף. הבן אדם חטף זעזוע מוח ונפצע בשריר האחורי במשחק אימון הראשון שלו עם הקבוצה, זה פשוט חוסר מזל. מבחינת פרופיל זה היה פרופיל מצויין לשחק, צעיר, פוטנציאל מכירה, שחקן נבחרת, מגמת עלייה בקריירה שלו ומגן טכני שיודע להיכנס לאמצע ומגוון מבחינה התקפית שזה בדיוק מה שחיפשו.

כן נפלו איתו אבל המחשבה מאחורי ההחתמה כולל העובדה ששילמו עליו כסף כדי להביא אותו הייתה נכונה ולא תמיד כל העברה שלא מצליחה היא בהכרח כישלון של הצוות המקצועי.

100%

דרך אגב מהמעט שראיתי אני חושב שהוא יותר טוב מאלפונס, לא שזה איזה אתגר מטורף.

מחזק לגבי סטריין. לדעתי מקצועית יכל להצליח פשוט הפציעות הרסו לו. לגבי פיירו אם עד אמצע שבוע זה תקוע לחתוך ולהחתים מועמד אחר (שמקווה שבעתיים נעשים מגעים עם חלוצים אחרים ולא מתרכזים רק בו). כנ״ל לגבי מגן שמאלי. מאוד מקווה שעד המחנה אימון בהולנד יש סגל עם חלוץ זר ומגן שמאלי זר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה