ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
סלייקKevinDurant אמר:אני לא חושב שהוא פוסל הגעה לחלוטין אלא מנסה לבדוק אופציות אחרות תוך כדי.בירקי אמר:אני לא חושב שזה נכון. אנו לא כאלה מפגרים להגיע להסכמה מול גנגאן אם הוא לא רוצה
צריך להציב לו דד ליין עד תאריך מסוים (נניח ה1.7) ובה בעת לסכם עם חלוץ זר אחר למקרה והוא יסרב להגיע.
כתב די אמין.Smurk אמר:הפכתם את הדיווח הזה לעובדה מוגמרת
כתב עם אמינות גבוהה מאוד.Smurk אמר:הפכתם את הדיווח הזה לעובדה מוגמרת
מוכן להתערב שאם הוא מגיע הוא אנדר 5 שערים בינוארJerry אמר:מה רואים בו למען השם? שחקן לא מרשים מבחינת רזומה, הפרופיל שלו כמעט אף פעם לא מסתדר בליגה שלנו, אין אפשרות לעשות עליו רווח בעתיד, התעקשות לא מובנת כאילו זה השחקן האחרון בעולם. אם יגיע עד מחזור 10 כל הפורום יהיה מלא בבכי שהשופטים עושים לו עוול כי אין מקום בליגת העל לחלוצים פיזיים מדי
לפחות אני רגוע שהביאו את רוקאביצה, תעודת ביטוח מעולה ויש לו תיאום מדהים עם שרי, אם דוד יביא חצי מהגולים שלו בעונה שעברה אני אהיה מאושר גם כן. רק חבל על הכסףShocking4U אמר:מוכן להתערב שאם הוא מגיע הוא אנדר 5 שערים בינוארJerry אמר:מה רואים בו למען השם? שחקן לא מרשים מבחינת רזומה, הפרופיל שלו כמעט אף פעם לא מסתדר בליגה שלנו, אין אפשרות לעשות עליו רווח בעתיד, התעקשות לא מובנת כאילו זה השחקן האחרון בעולם. אם יגיע עד מחזור 10 כל הפורום יהיה מלא בבכי שהשופטים עושים לו עוול כי אין מקום בליגת העל לחלוצים פיזיים מדי
כובע קש אמר:אני באמת לא מצליח להבין את האנטי כלפיו בפורום
David אמר:KevinDurant אמר:ראיתי קצת וידיאו של פיירו, לא התרשמתי ממנו בכלל, לא תופס ממנו שחקן של מיליון יורו וצפונה.
לראות וידיאו זה לא מדד צריך לראות משחקים שלמים שלו ואז לשפוט אם הוא מתאים לנו מאמין שהצוות המקצועי עשה את זה גם לי בהרגשה הוא לא נראה שווה השקעה אבל עם בכר רוצה אותן צריך לסמוך עליו שהוא יודע מה הוא עושה
אחרי סטריין באמת היה מעקב. אלפונס היה ברירת מחדל של הרגע האחרון בינואר אחרי שהבינו שסטריין שוב נפצע וחייבים להביא מגן ימני וכל שאר האופציות היו לא רלוונטיות.יום-טוב שוקרון אמר:David אמר:KevinDurant אמר:ראיתי קצת וידיאו של פיירו, לא התרשמתי ממנו בכלל, לא תופס ממנו שחקן של מיליון יורו וצפונה.
לראות וידיאו זה לא מדד צריך לראות משחקים שלמים שלו ואז לשפוט אם הוא מתאים לנו מאמין שהצוות המקצועי עשה את זה גם לי בהרגשה הוא לא נראה שווה השקעה אבל עם בכר רוצה אותן צריך לסמוך עליו שהוא יודע מה הוא עושה
עזוב נו.
גם לגבי סטריין ואלפונס נטען שהיה אחריהם מעקב, ואם ברק בכר רצה בהם, אפשר לסמוך על כך...
Shocking4U אמר:אחרי סטריין באמת היה מעקב. אלפונס היה ברירת מחדל של הרגע האחרון בינואר אחרי שהבינו שסטריין שוב נפצע וחייבים להביא מגן ימני וכל שאר האופציות היו לא רלוונטיות.יום-טוב שוקרון אמר:David אמר:לראות וידיאו זה לא מדד צריך לראות משחקים שלמים שלו ואז לשפוט אם הוא מתאים לנו מאמין שהצוות המקצועי עשה את זה גם לי בהרגשה הוא לא נראה שווה השקעה אבל עם בכר רוצה אותן צריך לסמוך עליו שהוא יודע מה הוא עושה
עזוב נו.
גם לגבי סטריין ואלפונס נטען שהיה אחריהם מעקב, ואם ברק בכר רצה בהם, אפשר לסמוך על כך...
בכללי לא מבין את האנטי על סטריין, במבחן התוצאה זאת החתמה כושלת בגלל שהוא לא שיחק אבל אף אחד לא היה יכול לחזות שהוא יפצע באופן כל כך תכוף. הבן אדם חטף זעזוע מוח ונפצע בשריר האחורי במשחק אימון הראשון שלו עם הקבוצה, זה פשוט חוסר מזל. מבחינת פרופיל זה היה פרופיל מצויין לשחק, צעיר, פוטנציאל מכירה, שחקן נבחרת, מגמת עלייה בקריירה שלו ומגן טכני שיודע להיכנס לאמצע ומגוון מבחינה התקפית שזה בדיוק מה שחיפשו.
כן נפלו איתו אבל המחשבה מאחורי ההחתמה כולל העובדה ששילמו עליו כסף כדי להביא אותו הייתה נכונה ולא תמיד כל העברה שלא מצליחה היא בהכרח כישלון של הצוות המקצועי.