• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
גם בפחות מזה לא יקנו אותו אלא אם יימכר שחקן בכיר.

אי אפשר להשאיל את מאור לוי כל עוד לא הגיע קשר אחר במקומו

לא מחזיק ממאור לוי, אבל אי אפשר לרוקן את הקישור כשאין מחליפים.
מי ישחק שם? ארד?

ולגבי קארצב - היה כתוב שהם דחו הצעות קודמות מיוון ב 1.5 מ' יורו - כדי להבין שבשום שלב לא היה ריאלי אלינו (כמו ליידנר)

באמת הזוי לשחרר את מאור לוי (לא שהוא איזה עילוי) לפני שמחתימים מישהו לעמדה שלו.
גם ככה אנחנו בחוסר שם כשיש רק 4 קשרים בסגל (נטע, פאני, ג'אבר, מוחמד).
כנעאן שם לא ריאלי לדעתי, יימכר סביבות 1-1.5 מיליון יורו, סכום שבמועדון לא יוציאו כרגע.
זרגרי הולך כנראה לנתניה, אבל יכול להיות אופציה מעניינת במקום לוי

אין שמות פיקנטיים להביא לקישור וזו עמדה שגם ככה צריכה חיזוק אצלינו עוד לפני ההשאלה של לוי.

יכול להיות שהחליטו להשאיר אצלנו את זרגרי ? הוא בכלל חתם אצלנו זרגרי או מה?

מביא את זרגרי בחוב הזה שגם ככה לא ישולם ומעביר אותו לנתניה או קבוצה אחרת שהיא לא בית''ר שתתן לו לשחק.

גם מאור לוי לנתניה בהשאלה עם דקות משמעותיות זו עסקה מעולה.

לגבי קארצב כנעאן ושאר הכוכבים של הליגה, 2.5 מיליון יורו זה סכומים מטורפים ולא הגיוניים ועוד יותר מטורף זה שמישהו אשכרה מוכן לשלם את זה

greenguy אמר:
זרגרי צריך להחליט איפה בא לו להיות אצלנו או אצל נתניה

רק לא הבנתי משהו, העסקה מול זרגרי וביתר נחתמה?

אני הבנתי ממה שאבי נמני (סוכן שלו) אמר לפני כמה ימים שאולי חיפה ובית״ר סיכמו ביניהם אבל זרגרי ומכבי לא סיכמו ולא ישבו על התנאים שלו בכלל

KevinDurant אמר:
מביא את זרגרי בחוב הזה שגם ככה לא ישולם ומעביר אותו לנתניה או קבוצה אחרת שהיא לא בית''ר שתתן לו לשחק.

גם מאור לוי לנתניה בהשאלה עם דקות משמעותיות זו עסקה מעולה.

לגבי קארצב כנעאן ושאר הכוכבים של הליגה, 2.5 מיליון יורו זה סכומים מטורפים ולא הגיוניים ועוד יותר מטורף זה שמישהו אשכרה מוכן לשלם את זה

וזו עוד אחת מהסיבות ללמה הגיע הזמן לבטל את הגבלת הזרים, אי אפשר להתקדם ככה.

Shocking4U אמר:
אני הבנתי ממה שאבי נמני (סוכן שלו) אמר לפני כמה ימים שאולי חיפה ובית״ר סיכמו ביניהם אבל זרגרי ומכבי לא סיכמו ולא ישבו על התנאים שלו בכלל

אז למה מדברים על זרגרי כאילו הוא שחקן שלנו?

Liberman אמר:
Shocking4U אמר:

אז למה מדברים על זרגרי כאילו הוא שחקן שלנו?

איפה דיברו על זה? שום דבר לא רשמי בעניין שלו משמע לא סגור.

זה הזמן ללחוץ על הדוושה ולהתחזק, ללמוד ממקרי עבר.

אנשים מדברים על עונה שעברה שהייתה עמוסה ושוכחים שעלינו בשלב בתים באירופה עם טאלב ובן שהר כדי לחלק עומסים ובסוף העונה שחקנים פשוט נפלו מהרגליים מעומס ושחיקה.

צריך למנוע את זה

וייס ממשיך לכתוב שננסה להתחזק בבלם וקשר.

אין ספק שיגיע עוד חיזוק. פשוט בכל מקרה הוא לא רלבנטי לפלייאוף האירופי אלא יותר חיזוק שנועד לאפשר עומק בסגל להמשך המשימות העונה.

אז אני מניח שבמועדון רצו קודם לדעת מה סטטוס המענקים וסטטוס אבו פאני לפני שיחליטו איך ואיפה בדיוק להשקיע. ואותי גם לעשות סדר בסטטוס האזרחות של סונדגרן שכמובן משנה את כל התמונה.

אני בטוח שמאחורי הקלעים כבר עובדים על לנסות לחזק את הקבוצה בעוד קשר

בארה"ב דווח הלילה (בין רביעי לחמישי) שעל אף הארכת החוזה שלו במכבי חיפה, השוער ג'וש כהן נמצא על הכוונת של קבוצות שונות ב-MLS. על פי הפרסום, הוא צפוי לקבל פניות בחודש ינואר לקראת העונה הבאה בליגה האמריקאית

כזכור, במהלך הקיץ האחרון כהן עבר שיקום אחרי פציעה בכתפו ובחן אופציות מקבוצות שונות, אך הפציעה הקשתה עליו כמו גם הצעה מאטלנטה יונייטד שירדה מהפרק. לקראת סוף חודש יוני האריך את חוזהו בכרמל עד 2023.

אם לא יהיה משהו יוצא דופן הבטחנו בתים באירופית. המון כסף על הפרק רק מהמענקים, וזה עוד לפני אצטדיון סולד אאוט בבתים, זכויות שידור ועוד. אירופית. לא מדבר בכלל כרגע על השמפיונס.

עד נובמבר אנחנו הולכים לשני משחקים בשבוע.

שילוב של שתי הנקודות שציינתי, מביא למסקנה שהגיע הזמן כבר לדבר על חיזוק. לא כהרגלנו בקודש "אם נבטיח בתים נתחזק בככה וככה". להתחיל להביא חיזוק. כבר מעכשיו.

בכפוף לנושא האזרוחים (חייבים לתת פוש שם ולאמף לחכות למשיח) אופציה שאני הייתי מריץ זה טומאסי מנתניה. לטעמי שחקן נהדר. סגל מעוניין בזרגרי ומאור לוי, אני מוצא עסקה שכוללת השאלה של שניהם או לפחות אחד משניהם + כסף ומביא אותו.

טואמסי שחקן טוב אבל מה נעשה עם חלוץ?
אנחנו צריכים בלם נוסף ברמה טובה שיוכל להכנס במקום פלאניץ או שוו ן וצריך עוד קשר אמצע שיוכל לתת רוטציה למוחמד, פאני, לביא וג׳אסא שפצוע בלי סוף

Liberman אמר:
טואמסי שחקן טוב אבל מה נעשה עם חלוץ?
אנחנו צריכים בלם נוסף ברמה טובה שיוכל להכנס במקום פלאניץ או שוו ן וצריך עוד קשר אמצע שיוכל לתת רוטציה למוחמד, פאני, לביא וג׳אסא שפצוע בלי סוף

אין את מי להביא בעיה .
לקישור הייתי מביא את שמיר שיוסיף עומק כי איכות הוא לא יכול להוסיף אבל אני לא חושב שבכר מחזיק ממנו אחרת היו פונים כבר ממזמן .
בלם זה כאב ראש רציני חבל שעופרי ירד ככה ברמה .

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה