ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smurk אמר:נחמני שמסקר את באר שבע אמר היום בפליאוף שאין קשר בין הדחה של ב"ש מאירופה להגעה שלו
מה ההבדל ליברמן? כמו כל דבר בארץ זה קומבינה. בעלי הקבוצה של ויטור רצה בבחירות לא מזמן עם שרת הפנים באותה מפלגה….. זה כל ההבדל. ( אלונה עם איילת שקד מי שלא הבין). עצוב אך זה המצבLiberman אמר:Nirgreen אמר:Liberman אמר:כוס עמק שיאזרחו את אחד הזרים וילכו על בלם זר. לעזעזל עם מגבלת הזרים הזו, גם ככה השחקן הישראלי פח אשפה.
מזרזים אבל זה קשה
מה ההבדל בין מוחמד לויטור עדיין לא הבנתי.
זה שאישתו של ויטור עושה הסברה על ישראל לא קשור כמובן.
Liberman אמר:כוס עמק שיאזרחו את אחד הזרים וילכו על בלם זר. לעזעזל עם מגבלת הזרים הזו, גם ככה השחקן הישראלי פח אשפה.
ירוק זה אני אמר:Liberman אמר:כוס עמק שיאזרחו את אחד הזרים וילכו על בלם זר. לעזעזל עם מגבלת הזרים הזו, גם ככה השחקן הישראלי פח אשפה.
אלחמיד בלם ברמה גבוהה, קשה לי להאמין שנמצא ככה בשלוף זר טוב ממנו במחיר סביר.
הבעיה אצלו זה הראש. אם הוא אכן יגיע ובכר ידע לסדר אותו, נרוויח.
בירקי אמר:מה ההבדל ליברמן? כמו כל דבר בארץ זה קומבינה. בעלי הקבוצה של ויטור רצה בבחירות לא מזמן עם שרת הפנים באותה מפלגה….. זה כל ההבדל. ( אלונה עם איילת שקד מי שלא הבין). עצוב אך זה המצבLiberman אמר:Nirgreen אמר:מזרזים אבל זה קשה
מה ההבדל בין מוחמד לויטור עדיין לא הבנתי.
Liberman אמר:בירקי אמר:מה ההבדל ליברמן? כמו כל דבר בארץ זה קומבינה. בעלי הקבוצה של ויטור רצה בבחירות לא מזמן עם שרת הפנים באותה מפלגה….. זה כל ההבדל. ( אלונה עם איילת שקד מי שלא הבין). עצוב אך זה המצבLiberman אמר:מה ההבדל בין מוחמד לויטור עדיין לא הבנתי.
הטיעון הזה התקבל,
עממה, אני שואל את עצמי - האם יענקלה פחות מקושר ? אני לא בטוח.
Liberman אמר:יעקנלה 30 שנה או יותר מחזיק באחת החברות הכי עשירות בישראל, לשעבר בעלים של הפניקס חברה לביטוח גם,
בחיאת למה מי זאת איילת שקד?
חסר לו את מי להפעיל?
KevinDurant אמר:שמיר ממה שאני יודע לא בתכניות. וגם אם כן, למה עכשיו ולא לפני חודש שהיה עושה הכנה טובה עם הקבוצה?