• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
האמת לא יודע אם אלחמיד הוא הפיתרון, רציתי אותו כל הקיץ, עם ההתנהגות של פאני שיניתי את דעתי ובאופן כללי רואים שזה שחקן שלא יכול לשבת על הספסל. אולי למקין יכול להיות אופציה טובה הילד הזה ממש הרשים אותי גם בעונה שעברה לא רק ביורו. גם גנדלמן שחקן טוב

אני מעדיף שיביאו בלם זר ברמה, הייתי שם את רוב התקציב כרגע לבלם.

Smurk אמר:
נחמני שמסקר את באר שבע אמר היום בפליאוף שאין קשר בין הדחה של ב"ש מאירופה להגעה שלו

יש קשר.

Liberman אמר:
Nirgreen אמר:
Liberman אמר:
כוס עמק שיאזרחו את אחד הזרים וילכו על בלם זר. לעזעזל עם מגבלת הזרים הזו, גם ככה השחקן הישראלי פח אשפה.

מזרזים אבל זה קשה

מה ההבדל בין מוחמד לויטור עדיין לא הבנתי.
זה שאישתו של ויטור עושה הסברה על ישראל לא קשור כמובן.
מה ההבדל ליברמן? כמו כל דבר בארץ זה קומבינה. בעלי הקבוצה של ויטור רצה בבחירות לא מזמן עם שרת הפנים באותה מפלגה….. זה כל ההבדל. ( אלונה עם איילת שקד מי שלא הבין). עצוב אך זה המצב

זה לא רק ההיכרות עם איילת שקד, גם ההתאחדות דחפה לזה וגם לבעלה של אלונה יש את אח שלו, ניר ברקת מהליכוד.
בקיצור משהו שאין לנו.

Liberman אמר:
כוס עמק שיאזרחו את אחד הזרים וילכו על בלם זר. לעזעזל עם מגבלת הזרים הזו, גם ככה השחקן הישראלי פח אשפה.

אלחמיד בלם ברמה גבוהה, קשה לי להאמין שנמצא ככה בשלוף זר טוב ממנו במחיר סביר.

הבעיה אצלו זה הראש. אם הוא אכן יגיע ובכר ידע לסדר אותו, נרוויח.

ירוק זה אני אמר:
Liberman אמר:

אלחמיד בלם ברמה גבוהה, קשה לי להאמין שנמצא ככה בשלוף זר טוב ממנו במחיר סביר.

הבעיה אצלו זה הראש. אם הוא אכן יגיע ובכר ידע לסדר אותו, נרוויח.

בלם טוב לליגה לא מעבר לדעתי .
אני לא יודע אם אני רוצה אותו ואת אבו פאני יחד בחדר ההלבשה שלנו .

בירקי אמר:
Liberman אמר:
Nirgreen אמר:
מזרזים אבל זה קשה

מה ההבדל ליברמן? כמו כל דבר בארץ זה קומבינה. בעלי הקבוצה של ויטור רצה בבחירות לא מזמן עם שרת הפנים באותה מפלגה….. זה כל ההבדל. ( אלונה עם איילת שקד מי שלא הבין). עצוב אך זה המצב

הטיעון הזה התקבל,
עממה, אני שואל את עצמי - האם יענקלה פחות מקושר ? אני לא בטוח.

Liberman אמר:
בירקי אמר:
Liberman אמר:

הטיעון הזה התקבל,
עממה, אני שואל את עצמי - האם יענקלה פחות מקושר ? אני לא בטוח.

ברור שפחות. איילת שקד וניר ברקת. זה חתיכת קישור של אלונה.

יעקנלה 30 שנה או יותר מחזיק באחת החברות הכי עשירות בישראל, לשעבר בעלים של הפניקס חברה לביטוח גם,
בחיאת למה מי זאת איילת שקד?
חסר לו את מי להפעיל?

Liberman אמר:
יעקנלה 30 שנה או יותר מחזיק באחת החברות הכי עשירות בישראל, לשעבר בעלים של הפניקס חברה לביטוח גם,
בחיאת למה מי זאת איילת שקד?
חסר לו את מי להפעיל?

ליברמן אח יקר לא אמרתי שהוא נטול קשרים ופרוטקציות. אבל תסכים איתי שהקשרים של אלונה בכל הפרוצדורה הזאת זה משהו של שליענקלה אין. בכל מקרה מסכים שצריך להפוך את העולם ולהשתמש בכל הקשרים שיש כדי לאזרח את סונדגרן ועלי. יש פה גם קייס לאזרח אותם אחד 7 שנים בארץ ואחד בזוגיות עם יהודיה ויש להם ילדה. לאזרח את 2 זה מהלך שובר שוויון וצריך לעשות את זה בהקדם ולא לחכות לשבוע האחרון ולהביא בלם זר מליגה יפנית 2 וקשר אמצע מהליגה הסעודית.

איזה מזל שאנחנו לא צריכים יותר להביא זרים עם המצב כרגע

יש זרים שחוטפים סיבוב במקרים כאלה ראה ערך פשיץ'

נכון אבל הרבה יותר קל לשכנע זר קיים להישאר מאשר לשכנע מישהו להגיע כשזה המצב

למזלנו הזרים כבר פה, הלחימה בדרום והמועדון למד להתנהל במצבים כאלו (שיחות הסברה והרגעה מטעם כל גורמי המועדון הבכירים, העברה למלונות צפוניים יותר וכו'). זה כמובן לא מבטיח שמאה אחוז מהזרים ירצו להישאר, אבל זה מקום לאופטימיות.

פשיץ' תייר. הוא מרבה להחליף קבוצות גם ללא מבצעים צבאיים.

נראה שיש התיישרות בתקשורת על כך שאנחנו רוצים להביא שני שחקנים כחיזוק עכשיו ששלב הבתים הובטח, קשר (ללא קשר לאבו פאני והסטטוס שלו) ובלם.

בינתיים בספורט5 זורקים את השם של שמיר, וזה טוב

שמיר ממה שאני יודע לא בתכניות. וגם אם כן, למה עכשיו ולא לפני חודש שהיה עושה הכנה טובה עם הקבוצה?

KevinDurant אמר:
שמיר ממה שאני יודע לא בתכניות. וגם אם כן, למה עכשיו ולא לפני חודש שהיה עושה הכנה טובה עם הקבוצה?

הגיוני - המתינו להתפתחויות בכל מה שנוגע לאירופה ואזרחויות. אנחנו בכל זאת מדברים פה על מישהו שמיועד להיות השחקן החמישי ברוטציית הקישור. אז זה היה בעדיפות מאוד נמוכה

עכשיו שיודעים בוודאות שיש עונה אירופית ארוכה במפעל קשה, זה הזמן הנכון להשלים את הסגל

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה