• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לגביי ניקי- אני מאמין בלב שלם שבגילאים הללו( בעוד כחודש בן 35) הפציעות גוברות, ההחלמה מהן לוקחת יותר זמן, מקצועית לרוב יש דעיכה משנה לשנה…. לא מת על זה. לא בטוח שנביא חלוץ 3 טוב ממנו….. אבל הכל בדעיכה בגיל הזה….. אני פחות בעד. שום מילה על זה ששנה שעברה…. בחר לשחק בנו.

רונן22 אמר:
אומרים לו אנחנו רוצים שיהיו לנו כמה חלוצים טובים, ומי שיהיה טוב ישחק. זה מה שבכר תמיד אומר. תפסיקו לאמץ שפה של כתבים חובבנים

הנושא הוסבר לך מספיק פעמים ע"י מספיק אנשים שונים
תכף תשאל מה זה חתימה ומה זה כדור

רונן22 אמר:
אומרים לו אנחנו רוצים שיהיו לנו כמה חלוצים טובים, ומי שיהיה טוב ישחק. זה מה שבכר תמיד אומר. תפסיקו לאמץ שפה של כתבים חובבנים

הנושא הוסבר לך מספיק פעמים ע"י מספיק אנשים שונים
תכף תשאל מה זה חתימה ומה זה כדור

בירקי אמר:
לגביי ניקי- אני מאמין בלב שלם שבגילאים הללו( בעוד כחודש בן 35) הפציעות גוברות, ההחלמה מהן לוקחת יותר זמן, מקצועית לרוב יש דעיכה משנה לשנה…. לא מת על זה. לא בטוח שנביא חלוץ 3 טוב ממנו….. אבל הכל בדעיכה בגיל הזה….. אני פחות בעד. שום מילה על זה ששנה שעברה…. בחר לשחק בנו.

הדעיכה היא גם תמיד מעריכית, לטעמי הוא גם יהיה פחות כשיר אפילו מהעונה החולפת וגם יהיה פחות חד ואיכותי.

שמחת שהבנת אפוק. לא רוצה לשמוע ממך יותר ''חלוץ שלישי'' ''בלם רביעי''. זה לא מכבי חיפה או למות פה

לניקי מגיע לסיים את הקריירה במועדון בתור חלוץ שלישי אני חי עם זה בשלום,הוא ודין באותה רמה כרגע בוא נגיד שניקח בתור חילוף זה אחלה השאלה אם הוא כשיר. סומך על בכר
עדיין ניקי שווה 10 גולים בעונה. זה יותר מבן שהר בטוח או דוניו הלמלם

רונן22 אמר:
שמחת שהבנת אפוק. לא רוצה לשמוע ממך יותר ''חלוץ שלישי'' ''בלם רביעי''. זה לא מכבי חיפה או למות פה

שבוע טוב רונן .
אין באמת דבר כזה בחוזה חלוץ שלישי או שני או ראשון .
יש שחקן הרכב ושחקן רוטאציה .
אני רוצה להאמין שמי שמשחק טוב פותח .
טוב חוץ מדוניו הנגר

אכן, שחקן הרכב, שחקן רוטציה, שחקן גיבוי, פרוספקט, וכו'.

אגב בלם רביעי מה הסטטוס של החוזה של גרשון? מסתיים סופסוף?

Apoc אמר:
אכן, שחקן הרכב, שחקן רוטציה, שחקן גיבוי, פרוספקט, וכו'.

אגב בלם רביעי מה הסטטוס של החוזה של גרשון? מסתיים סופסוף?

סיים חוזה… אבל לצערי התחילו עם סיסמאות של ״ יושאר לעוד עונה בחוזה נמוך משמעותית״. מה אכפת לו? מקצועית הוא שחקן ליגה לאומית במקרה הטוב, כסף לא חסר….

תסתכלו על זה ככה

מגיעים אחרי שבוע של משחק באמצע השבוע באירופה למשחק מול חדרה בשבת, בכר עושה רוטציה ובסגל ורוצה לפתוח עם החלוץ השלישי בהרכב

אופציה 1 זה רוקאביצה
אופציה 2 זה נחמני

אני יודע איזה אופציה אני לוקח

רוקאביצה זה שחקן שיודע מה זה לשחק במכבי חיפה, מה זה לחץ מקהל ומה זה ציפיות של מועדון. גיא מלמד למשל זה שחקן שלא היה טוב אפילו בנתניה ושבירו זה one season wonder. נחמני זה כלום ושום דבר

Shocking4U אמר:
תסתכלו על זה ככה

מגיעים אחרי שבוע של משחק באמצע השבוע באירופה למשחק מול חדרה בשבת, בכר עושה רוטציה ובסגל ורוצה לפתוח עם החלוץ השלישי בהרכב

אופציה 1 זה רוקאביצה
אופציה 2 זה נחמני

גם אני חד משמעית

ברור, בהנחה שהוא בכלל כשיר ויהיה זמין עבורך ולא ישאיר אותך עם הטאלב ביד

כדי שרוקאביצה יתן 10 שערים ומעלה הוא צריך לקבל דקות משמעותית בשביל להיכנס לכושר
הוא לא שחקן צעיר שיכול להיכנס לכושר דרך 10 דקות פה 20 דקות שם

Apoc אמר:
בנג'מין טטה הוצע למכבי חיפה
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=401228
חלוץ גנאי בן 24 כבש העונה 7 שערים ובישל עוד 3 בליגה הטורקית בקבוצה שירדה ליגה וסיימה מקום אחרון

https://www.transfermarkt.com/benjamin-tetteh/profil/spieler/306382

https://www.youtube.com/watch?v=jy2f0yU6tU8

יש לו חוזה עד קיץ 2025, לא נשמע כמו השחקנים שאנחנו מחפשים שאפשר להביא בהעברה חופשית
הוא השחקן היחיד בקבוצה הזאת שלהם ששווה משהו וידרשו עליו לא מעט כסף, נשמע לא סביר.

יעלו עוד המון שמות בעמדת החלוץ עד שבסוף יגיע מישהו

בתנאי שמישהו ממחלקת הסקאוטינג המרשימה שלנו נכנס לפורום הזה .
אה ומדיניות המועדון זה לא להחתים שחקן אם אין נציגות או סוכן ישראלי .

בעונה כמו השנה שעשינו כמעט 60 משחקים בכל המסגרות יהיה לו מספיק זמן לקבל דקות.

אם בן שהר שעשו הכל כדי לתת לו לא לשחק השנה הגיע ל1000 דק' גם הוא יכול

Ohad אמר:
רונן22 אמר:

שבוע טוב רונן .
אין באמת דבר כזה בחוזה חלוץ שלישי או שני או ראשון .
יש שחקן הרכב ושחקן רוטאציה .
אני רוצה להאמין שמי שמשחק טוב פותח .
טוב חוץ מדוניו הנגר

שבוע מבורך. כולם מתחילים כשחקני רוטציה. איך אומר בכר ( וכל מאמן מקצועי) ? יש סגל עמוק, מי שטוב משחק. חלוץ שלישי, בלם רביעי וכו', זו שפה של רדיו חיפה.

Shocking4U אמר:
תסתכלו על זה ככה

אופציה 1 זה רוקאביצה
אופציה 2 זה נחמני

רוקאביצה זה שחקן שיודע מה זה לשחק במכבי חיפה, מה זה לחץ מקהל ומה זה ציפיות של מועדון. גיא מלמד למשל זה שחקן שלא היה טוב אפילו בנתניה ושבירו זה one season wonder. נחמני זה כלום ושום דבר

מי אמר שניקיטה יהיה זמין. הכשירות שלו כבר די עלובה. הוא בירידה ברורה. לא אוהב את הקונספט הזה. זה רכש עצל.

השנה הוא היה בב״ש בלי מחנה אימונים שזה לא אידיאלי. בכל מקרה אני חושב שהוא אופציה מצויינת וזה שחקן שמאוד מחובר למועדון ועדיין יש לו מה לתת. חוץ מזה תמיד אעריך אותו על זה שבחר לא ללכת לגרמנים למרות שהיה לו הצעה טובה מהם

כל עוד מביאים חלוץ ברמה גבוהה אין לי בעיה שהוא יבוא בתור מחליף, הוא זול ולא יעשה פרצופים כי תכלס אין קבוצה נורמלית שתיקח אותו בארץ. הוא גם אהוב בחדר הלבשה.
מקצועית הוא לא יתרום כמעט כלום שלא יהיו לכם ציפיות גבוהות.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה