ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kaka אמר:זה לא אותו אבו פאני שהיה בחדרה ולא הפסקת לרדת עליו?
רונן22 אמר:Kaka אמר:זה לא אותו אבו פאני שהיה בחדרה ולא הפסקת לרדת עליו?
אני מסוגל לשנות דעה. אתה שפוט של ההנהלה. כל החתמה אתה תצדיק. מבחינתך שיחתימו גם את ערן לוי
רונן22 אמר:Kaka אמר:זה לא אותו אבו פאני שהיה בחדרה ולא הפסקת לרדת עליו?
אני מסוגל לשנות דעה. אתה שפוט של ההנהלה. כל החתמה אתה תצדיק. מבחינתך שיחתימו גם את ערן לוי
רונן22 אמר:איזה טעם יש למחלקת הנוער כשמחתימים שחקנים כאלה?
אתה רואה את מכבי תל אביב מחתימה את סייף או את אליהו? גם את רוקאביצה אני לא רואה אותם מחתימים
ירוק לבן אמר:רונן22 אמר:איזה טעם יש למחלקת הנוער כשמחתימים שחקנים כאלה?
אתה רואה את מכבי תל אביב מחתימה את סייף או את אליהו? גם את רוקאביצה אני לא רואה אותם מחתימים
אנדרלכט החתימה את סייף תמורת 4 מיליון יורו. נבחרת ארה"ב זימנה את סייף והוא שיחק שם. זה מספיק בשבילך?
סייף אגב תוצר מחלקת הנוער של מכבי חיפה. למה אתה משווה בינו לבין אליהו? סייף שחקן מעולה לדעתי שישחק פה לא מעט.
אליהו זה באמת טרלול להחתים אותו במקום שחקני נוער לדעתי. במקום שחקן נוער הייתי מושפל שמחתימים שחקן ברמה של ליגה לאומית במקומי.
שאלה קשה מי יותר גרוע הוא או איתמר ניצןרונן22 אמר:וייס: מכבי חיפה תנסה לצרף את ינקו אם ג'וש כהן יעזוב
חחחחחח
Ohad אמר:ירוק לבן אמר:רונן22 אמר:איזה טעם יש למחלקת הנוער כשמחתימים שחקנים כאלה?
אנדרלכט החתימה את סייף תמורת 4 מיליון יורו. נבחרת ארה"ב זימנה את סייף והוא שיחק שם. זה מספיק בשבילך?
סייף אגב תוצר מחלקת הנוער של מכבי חיפה. למה אתה משווה בינו לבין אליהו? סייף שחקן מעולה לדעתי שישחק פה לא מעט.
אליהו זה באמת טרלול להחתים אותו במקום שחקני נוער לדעתי. במקום שחקן נוער הייתי מושפל שמחתימים שחקן ברמה של ליגה לאומית במקומי.
אתה יודע כמה פלופים כאלה מסתובבים בעולם עם טייטל יהלום שלא מיצה את הפוטנציאל ?
שחקנים שנרכשו במיליונים ולא ענו על הציפיות .
סייף הוא לא אחד מהם .
לטעמי מדובר בשחקן אפור שביכולת פושרת מתאים לאשדוד ולקבוצה בינונית ומטה .
זה לא השחקן שמצפים שיתן ערך מוסף בשלב הבתים באירופה .
קנט חסן סיף חצי רגל בחיפה ולצערי אם לא יקרה משהו מיוחד אנחנו נקבל עוד עסקה שמקצועית לא תניב לקבוצה דבר מלבד חור בתקציב .
Wolfine אמר:Ohad אמר:ירוק לבן אמר:אנדרלכט החתימה את סייף תמורת 4 מיליון יורו. נבחרת ארה"ב זימנה את סייף והוא שיחק שם. זה מספיק בשבילך?
אתה יודע כמה פלופים כאלה מסתובבים בעולם עם טייטל יהלום שלא מיצה את הפוטנציאל ?
שחקנים שנרכשו במיליונים ולא ענו על הציפיות .
סייף הוא לא אחד מהם .
לטעמי מדובר בשחקן אפור שביכולת פושרת מתאים לאשדוד ולקבוצה בינונית ומטה .
זה לא השחקן שמצפים שיתן ערך מוסף בשלב הבתים באירופה .
קנט חסן סיף חצי רגל בחיפה ולצערי אם לא יקרה משהו מיוחד אנחנו נקבל עוד עסקה שמקצועית לא תניב לקבוצה דבר מלבד חור בתקציב .
חור בתקציב לא תקבל כי הוא בא בחינם.
מסכים שאין לו המון מה לתרום אבל יותר בגלל האופי הגרוע והלוזרי שלו, מבחינת כשרון הוא סביר.
lemmacantor אמר:מטריד מאוד שתוך שנתיים-שלוש הוא הדרדר מ 4 מיליון לאשדוד. כנראה שהוא לא מקצוען מדי.