כרמליסט ירוק
קפטן ירוק
מה שלא ברור לי זה למה הקבוצה של דילן מסכימה לשחרר את הבלם הפותח שלהם ממש כשמתחילה הליגה שלהם בלי פיצוי?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הם לאכרמליסט ירוק אמר:מה שלא ברור לי זה למה הקבוצה של דילן מסכימה לשחרר את הבלם הפותח שלהם ממש כשמתחילה הליגה שלהם בלי פיצוי?
Shocking4U אמר:קבלו את דוטרה ושטרכמן החדשים
ירוק לבן אמר:Daniel123 אמר:ירוק לבן אמר:אתה רוצה לקלל שוב את שרי אולי?
לא ראית את השחקנים האלה שניה אחת, ואתה מתחיל לפזר רעל. מה עם קצת סבלנות וכבוד לצוות מקצועי שהביא אותנו לפה?
מעולם לא קיללתי את שרי מאיפה הבאת את זה ?
אני שוב אומר ששחר צריך להתבייש שהוא מפקיר את המועדון ולא מוכן להביא לכאן בלמים ברמה גבוהה .
מביא לנו שחקן בדיחה בבלגיה שמכנים אותו פלופ ששלחו אותו לשחק במילואים .
שום רעל ושום נעליים, 90% מהאוהדים עכשיו שקוראים את הכותרות האלה זה עושה להם רע על הלב .
בפורום הקודם, אחרי כמה משחקים פחות טובים, מיהרת לקלל ולקרוא להעיף אותו.
אני לא איש מקצוע ולא מתיימר להיות אחד כזה, ואני חושב שאנחנו כאוהדים צריכים להיות צנועים כשאנחנו מדברים על רכש. יכול להיות שהם יהיו פלופים, אין 100% אף פעם, אבל צריכים לחכות עם הביקורת לפחות עד שיש לנו מספיק נתונים.
greenguy אמר:חבל מאוד ציפיתי להרבה הרבה יותר פאקינג פלאניץ עזב. אני קצת מפחד מאפריקאים לאור נסיונות עבר
רציתי איזה אירופאי מפחיד. חבל
וניב גרין אתה צריך להתבייש לך על התגובה הגזענית והמגעילה שלך
greenguy אמר:חבל מאוד ציפיתי להרבה הרבה יותר פאקינג פלאניץ עזב. אני קצת מפחד מאפריקאים לאור נסיונות עבר
רציתי איזה אירופאי מפחיד. חבל
וניב גרין אתה צריך להתבייש לך על התגובה הגזענית והמגעילה שלך
בדיוק ראיתי את זהכרמליסט ירוק אמר:אגב בעונה שהם פתחו ביחד באנטוורפן הקבוצה אומנם סיימה מקום שני אבל ספגה 48 שערים בליגה :/