• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מה שלא ברור לי זה למה הקבוצה של דילן מסכימה לשחרר את הבלם הפותח שלהם ממש כשמתחילה הליגה שלהם בלי פיצוי?

אפשר לפתוח נושא לדילן. מסתבר שהוא סגור יותר מסק

מה אנחנו חושבים על זה שהוא בא מהקבוצה בבעלות עידן עופר בפורטוגל? יש פה קומבינה כלשהי?

כרמליסט ירוק אמר:
מה שלא ברור לי זה למה הקבוצה של דילן מסכימה לשחרר את הבלם הפותח שלהם ממש כשמתחילה הליגה שלהם בלי פיצוי?
הם לא

סומך על הצוות. תנשמו קצת, לא ראיתם אף אחד משחק עדיין. בדיוק כמו פיירו שחלק מכם קטלו עוד לפני שנחת והיום מהללים אותו. אני חושב שמגיע לצוות שלנו קצת קרדיט אחרי הזרים שנחתו פה השנה.

אני סבבה עם סק, אני יותר תוהה מה מנסים לעשות עם דילן… מה הטעם בהשאלה הזאת? אולי אם עלי לא מתאזרח בזמן אז יעיפו אותו? לא ברור העניין…

ממש מגזימים פה עם סק. מבסוט עליו, בלם עם רזומה. דילן טיפה מבאס. אפרופו סק נראה שהוא לא סגור במאה אחוז

עכשיו בוא נראה איזה חיזוק ישראלי יגיע. כרגע נראה שהושקע פחות ממיליון יורו בהעברה למרות ש80 מיליון שקל ועוד 1.8 מיליון יורו נכנסו על פלאניץ.

חבל מאוד ציפיתי להרבה הרבה יותר פאקינג פלאניץ עזב. אני קצת מפחד מאפריקאים לאור נסיונות עבר
רציתי איזה אירופאי מפחיד. חבל

וניב גרין אתה צריך להתבייש לך על התגובה הגזענית והמגעילה שלך

לא יודע מאיפה הבאתם את זה שהבלמים בירידה בקריירה, שניהם דווקא נראים בדרך לשיא שלהם או בשיא. סק אמנם בן 30, אבל פרץ מאוחר. דילן עוד לפני פריצה משמעותית, צריכים לראות אם הוא מספיק טוב כדי לעשות אותה.

ירוק לבן אמר:
Daniel123 אמר:
ירוק לבן אמר:
אתה רוצה לקלל שוב את שרי אולי?
לא ראית את השחקנים האלה שניה אחת, ואתה מתחיל לפזר רעל. מה עם קצת סבלנות וכבוד לצוות מקצועי שהביא אותנו לפה?

מעולם לא קיללתי את שרי מאיפה הבאת את זה ?
אני שוב אומר ששחר צריך להתבייש שהוא מפקיר את המועדון ולא מוכן להביא לכאן בלמים ברמה גבוהה .
מביא לנו שחקן בדיחה בבלגיה שמכנים אותו פלופ ששלחו אותו לשחק במילואים .
שום רעל ושום נעליים, 90% מהאוהדים עכשיו שקוראים את הכותרות האלה זה עושה להם רע על הלב .

בפורום הקודם, אחרי כמה משחקים פחות טובים, מיהרת לקלל ולקרוא להעיף אותו.
אני לא איש מקצוע ולא מתיימר להיות אחד כזה, ואני חושב שאנחנו כאוהדים צריכים להיות צנועים כשאנחנו מדברים על רכש. יכול להיות שהם יהיו פלופים, אין 100% אף פעם, אבל צריכים לחכות עם הביקורת לפחות עד שיש לנו מספיק נתונים.

בחיים לא קיללתי אותו אל תמציא בבקשה, העברתי עליו ביקורת כמו המון אוהדים כשהגיע היו לו מלא משחקים גרועים והוא לא היה יציב .
מותר לי להעביר ביקורת נכון ?
ולנושא הרלוונטי - האכזבה היא גדולה מאוד .
במקום להביא שחקנים שוברי שיוויון ולמנף את ההצלחה ההרגשה היא שהולכים אחורה כמו בעונת הצ'מפיונס הקודמת .
אם ניכשל בליגה העונה ( על אירופה כבר קיבלת את הכאפה עכשיו ) אז נפנה את האצבע המאשימה לנשיא כי זה נטו עליו .

לא מלהיב כמו חלק מהשמות שעלו. אבל גל וברק הרוויחו את הקרדיט שנסמוך עליהם

greenguy אמר:
חבל מאוד ציפיתי להרבה הרבה יותר פאקינג פלאניץ עזב. אני קצת מפחד מאפריקאים לאור נסיונות עבר

התכוונתי לאפריקאי. מצטער אח.

greenguy אמר:

בטובינסיקה צרפתי. בוגר אקדמיה של פריז. היה בכמה מהנבחרות הצעירות של צרפת.

אחלה יענקל’ה, 80 מיליון שקל ועוד 1.8 יורו על פלאניץ ומביא בלם בהשאלה ועוד בלם בחינם. לא צריך להביא כסף מהבית בשנתיים הקרובות

כרמליסט ירוק אמר:
אגב בעונה שהם פתחו ביחד באנטוורפן הקבוצה אומנם סיימה מקום שני אבל ספגה 48 שערים בליגה :/
בדיוק ראיתי את זה
ההגנה השישית הכי טובה בליגה באותו עונה

אני עדיין בדיעה שלא נאמרה המילה האחרונה בגזרת הבלמים. ככה מרגיש לי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה