• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
שמיר יעבור בדיקות בבלגיה אם יושג הסכם בין ליאז לקבוצה.

עדיין לא התחלתם להתלהב מההחתמה הצפויה של הצהבת? מקנאים בשחקן עם מלא פציעות שלא שרד השאלה בשום קבוצה והקבוצה שלו זרקה אותו? החתמה ענקית לא?

Adi81 אמר:
ירוק רפואי אמר:
הורגים אותי האוהדים שכבר קובעים שיכולנו להביא בלמים יותר טובים.
הם בקושי עשו אימון אחד, כבר קבעתם שהם לא מספיק טובים?
יש צוות מספיק טוב, אין לי ספק שהם חפרו ובדקו כל מועמד לעומק.
בואו ניתן להם ולשחקנים לפחות הזדמנות לפני שקופצים למסקנות.

זה לא בגלל שעשו אימון או לא ואפילו לא איפה הם שיחקו.
נתנו כאן התרשמות עליהם של היתרונות והחסרונות שלהם ומכאן ההסקת המסקנות. זה לא שהצוות המקצועי מושלם ורק מה שהם קובעים זאת האמת.
על הזרים קורנו פיירו ודניאל היתה ביקורת חיובית כאן, אצל הבלמים החדשים זה לא ככה

ממש לא. בנושא ההעברות גם עליהם הייתה לא מעט ביקורת. על דניאל אני זוכר שרשמו שאפשר היה להביא מגן ימני טוב יותר. קורנו חטף המון ביקורת שמביאים איזה סאן מנחם צרפתי ועל פיירו הדעות היו חלוקות, חלק אמרו רכש מצויין וחלק חשבו שהוא בכלל לא מתאים לסגנון המשחק ואפשר היה להחתים חלוץ הרבה יותר טוב במחיר ששילמו עליו.

איך אפשר לפוצץ עסקה כזאת קלה כמו עסקת שמיר?
הם לא רוצים אותו אנחנו צריכים עומק בקישור, שיפסיקו להתחשבן על 100-200 לפה או לשם

ירוק רפואי אמר:
איך אפשר לפוצץ עסקה כזאת קלה כמו עסקת שמיר?
הם לא רוצים אותו אנחנו צריכים עומק בקישור, שיפסיקו להתחשבן על 100-200 לפה או לשם

כשיענקלה לא מבין את הצורך בעוד קשר באמצע. במקום למנף את העלייה הזו והמכירה של בוגדאן, הוא מביא שחקנים בעלות מינימאלית ( בלי קשר לזה יכולים להיות טובים או לא, ימים יגידו). יכול להביא את חמודי וחיזוק ישראלי לאורך זמן. כשישחק בליגה עם שחקן קישור אחד ומאור לוי…. אז כולם יצעקו ״ איך לא העמקנו את האמצע״.

חלאס עם החמודי הזה.מצד אחד טוענים (בצדק) שצריך חיזוק כדי לעמוד בעומסים ורוצים להביא שחקן שיש לו תחרות קשה עם גולסה וג'אבר מי מושך יותר פציעות.
חלוקת עומס זה גם שחקן שישחק בליגה נגד נס ציונה וריינה ולא נראה כמו נגד סכנין.

בפועל, אם פלאניץ' לא היה הולך, אז הרכש שלנו אחרי כל ההכנסות האלה היה דילן, שמיר/נאור וסוף. פשוט מתסכל.
יכלנו ללכת על עוד איזה זר שובר שוויון ולהסתדר עם ארד כמחליף(הייתי מעדיף עוד זר אכזר לחלק הקדמי או איזה קשר ברמה, אם נגמור משחקים מוקדם ולא נחטיא כל הזמן, אז מי שיהיה בלם לא ישנה).
או שאפילו לנסות להביא איזה בלם כמו גנטוס או בלוריאן שיהיה מחליף.

אני כן מעודד מזה שלפחות כן מנסים להביא עוד עומק בסופו של דבר, אבל זה פשוט מדכא שאלה השחקנים שנוחתים פה אחרי כל ההצלחות.. מה יהיה עוד שנתיים כשבכר לא יהיה פה, איזה שחקנים יביאו כשההכנסות יהיו נמוכות בהרבה? סביר להניח שנחזור להיות בדיוק כמו שהיינו לפני.

Ganjot אמר:
בפועל, אם פלאניץ' לא היה הולך, אז הרכש שלנו אחרי כל ההכנסות האלה היה דילן, שמיר/נאור וסוף. פשוט מתסכל.
יכלנו ללכת על עוד איזה זר שובר שוויון ולהסתדר עם ארד כמחליף(הייתי מעדיף עוד זר אכזר לחלק הקדמי או איזה קשר ברמה, אם נגמור משחקים מוקדם ולא נחטיא כל הזמן, אז מי שיהיה בלם לא ישנה).
או שאפילו לנסות להביא איזה בלם כמו גנטוס או בלוריאן שיהיה מחליף.

אני כן מעודד מזה שלפחות כן מנסים להביא עוד עומק בסופו של דבר, אבל זה פשוט מדכא שאלה השחקנים שנוחתים פה אחרי כל ההצלחות.. מה יהיה עוד שנתיים כשבכר לא יהיה פה, איזה שחקנים יביאו כשההכנסות יהיו נמוכות בהרבה? סביר להניח שנחזור להיות בדיוק כמו שהיינו לפני.
הבעיה האמיתית בלכתו של פלאניץ והבאת שני הבלמים במקום אחד היא שאין מחליף לשרי חד משמעית, אתה יכול לשחק עם שלושת הקשרים החזקים באמצע ושרי באגף במידת הצורך ויש מצב שבכר יעשה את זה, הבעיה שאין לך מחליף ראוי אליהם אם אחד מהם נפצע חלילה, כי המחליף היחיד שעוד איכשהו הראה רמה גבוה (ג'אבר) לא יחזור בזמן הקרוב.
איזה שוק ישראלי זבל, מאז החלון של קהת בזמנו לא זוכר חלון כזה חלש מבחינת ישראלים (כשאני לא לוקח בחשבון את זהבי דור פרץ ואלי דסה שהם מיועדים לגרמנים מראש אז הם לא באמת על המדף לקבוצה שלנו)

איך אפשר לפוצץ עסקה כל כך פשוטה כמו שמיר?
ליאז רוצים פיצוי? שימו להם 300 אלף יורו והם בעצמם מסיעים אותו עד לחיפה

https://www.facebook.com/groups/122408258373453/permalink/1133558123925123/

עריכה: משום מה הקישור לא עובד. זה מה ששיקו כתב במשפחה ירוקה:
״יש עוד ישראלי על הפרק שמכבי מאוד רוצה והוא מאוד רוצה להגיע (שמו לא עלה עד עכשיו) הקבוצה שלו לא ששה לשחרר אותו אם זה יקרה ז,זה יקרה ממש בסמוך לסוף החלון הכללי ב28.9.״

https://twitter.com/i_am_almog/status/1565411952897269760?s=21&t=sW4U-jlfKBUIIg-F6IfOJw

יש למישהו מושג במה מדובר?

ברק.י אמר:
https://www.facebook.com/groups/122408258373453/permalink/1133558123925123/

עריכה: משום מה הקישור לא עובד. זה מה ששיקו כתב במשפחה ירוקה:
״יש עוד ישראלי על הפרק שמכבי מאוד רוצה והוא מאוד רוצה להגיע (שמו לא עלה עד עכשיו) הקבוצה שלו לא ששה לשחרר אותו אם זה יקרה ז,זה יקרה ממש בסמוך לסוף החלון הכללי ב28.9.״

https://twitter.com/i_am_almog/status/1565411952897269760?s=21&t=sW4U-jlfKBUIIg-F6IfOJw

יש למישהו מושג במה מדובר?

סתם בשביל הכיף, מאחר ואין הרבה כאלה, רשימה של כל הקשרים הישראלים הלא-התקפיים שלא עלו בהקשר של מכבי חיפה בתקשורת והקבוצה שלהם יכול להיות לא תרצה לוותר עליהם:

1. קארצב
2. בן לדרמן
3. נאתכו
4. בריירו
5. אלמקייס
6. גולסה

אולי גם נדב נידם ומדמון?

בקיצור אין מישהו אחר אז הרשימה דיי מצומצמת

לפי טל שורר הצענו עליו חצי מיליון דולר וקטמון דחתה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה