ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Adi81 אמר:ירוק רפואי אמר:הורגים אותי האוהדים שכבר קובעים שיכולנו להביא בלמים יותר טובים.
הם בקושי עשו אימון אחד, כבר קבעתם שהם לא מספיק טובים?
יש צוות מספיק טוב, אין לי ספק שהם חפרו ובדקו כל מועמד לעומק.
בואו ניתן להם ולשחקנים לפחות הזדמנות לפני שקופצים למסקנות.
זה לא בגלל שעשו אימון או לא ואפילו לא איפה הם שיחקו.
נתנו כאן התרשמות עליהם של היתרונות והחסרונות שלהם ומכאן ההסקת המסקנות. זה לא שהצוות המקצועי מושלם ורק מה שהם קובעים זאת האמת.
על הזרים קורנו פיירו ודניאל היתה ביקורת חיובית כאן, אצל הבלמים החדשים זה לא ככה
+1Smurk אמר:דלפ מעדיף את גוני
ירוק רפואי אמר:איך אפשר לפוצץ עסקה כזאת קלה כמו עסקת שמיר?
הם לא רוצים אותו אנחנו צריכים עומק בקישור, שיפסיקו להתחשבן על 100-200 לפה או לשם
הבעיה האמיתית בלכתו של פלאניץ והבאת שני הבלמים במקום אחד היא שאין מחליף לשרי חד משמעית, אתה יכול לשחק עם שלושת הקשרים החזקים באמצע ושרי באגף במידת הצורך ויש מצב שבכר יעשה את זה, הבעיה שאין לך מחליף ראוי אליהם אם אחד מהם נפצע חלילה, כי המחליף היחיד שעוד איכשהו הראה רמה גבוה (ג'אבר) לא יחזור בזמן הקרוב.Ganjot אמר:בפועל, אם פלאניץ' לא היה הולך, אז הרכש שלנו אחרי כל ההכנסות האלה היה דילן, שמיר/נאור וסוף. פשוט מתסכל.
יכלנו ללכת על עוד איזה זר שובר שוויון ולהסתדר עם ארד כמחליף(הייתי מעדיף עוד זר אכזר לחלק הקדמי או איזה קשר ברמה, אם נגמור משחקים מוקדם ולא נחטיא כל הזמן, אז מי שיהיה בלם לא ישנה).
או שאפילו לנסות להביא איזה בלם כמו גנטוס או בלוריאן שיהיה מחליף.
אני כן מעודד מזה שלפחות כן מנסים להביא עוד עומק בסופו של דבר, אבל זה פשוט מדכא שאלה השחקנים שנוחתים פה אחרי כל ההצלחות.. מה יהיה עוד שנתיים כשבכר לא יהיה פה, איזה שחקנים יביאו כשההכנסות יהיו נמוכות בהרבה? סביר להניח שנחזור להיות בדיוק כמו שהיינו לפני.
Kaka אמר:מי זה גוני נאור, מישהו ראה ויודע במה מדובר?
ברק.י אמר:https://www.facebook.com/groups/122408258373453/permalink/1133558123925123/
עריכה: משום מה הקישור לא עובד. זה מה ששיקו כתב במשפחה ירוקה:
״יש עוד ישראלי על הפרק שמכבי מאוד רוצה והוא מאוד רוצה להגיע (שמו לא עלה עד עכשיו) הקבוצה שלו לא ששה לשחרר אותו אם זה יקרה ז,זה יקרה ממש בסמוך לסוף החלון הכללי ב28.9.״
https://twitter.com/i_am_almog/status/1565411952897269760?s=21&t=sW4U-jlfKBUIIg-F6IfOJw
יש למישהו מושג במה מדובר?