ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Judokan אמר:זה הורג אותי שאנשים מסוגלים להמשיך לנהל פה ברצינות דיונים של 6 עמודים ביום על קארצב וכנעאן.
המועדון לא הולך להוציא מיליון וחצי יורו בואכה 2 מיליון על שחקן ישראלי עכשיו. אין שום כוונה להשקיע את הכספים של הצ'מפיונס בחיזוק.
בגג של הגג יהיו מוכנים לשים איזה חצי מיליון יורו. אז זה או חיפוש מציאות או כלום. והסביר ביותר זה כלום (אלא אם במקרה דניאל יקבל אזרחות בזמן).
אנחנו לא פקטור בשוק הישראלי
Judokan אמר:זה הורג אותי שאנשים מסוגלים להמשיך לנהל פה ברצינות דיונים של 6 עמודים ביום על קארצב וכנעאן.
המועדון לא הולך להוציא מיליון וחצי יורו בואכה 2 מיליון על שחקן ישראלי עכשיו. אין שום כוונה להשקיע את הכספים של הצ'מפיונס בחיזוק.
בגג של הגג יהיו מוכנים לשים איזה חצי מיליון יורו. אז זה או חיפוש מציאות או כלום. והסביר ביותר זה כלום (אלא אם במקרה דניאל יקבל אזרחות בזמן).
ברק.י אמר:Judokan אמר:זה הורג אותי שאנשים מסוגלים להמשיך לנהל פה ברצינות דיונים של 6 עמודים ביום על קארצב וכנעאן.
אתה לא חייב לשים כסף. יש לך מספיק שחקנים שאפשר להעביר תמורת אחד מהשניים.
אם סונדגרן מקבל תושב שהכסף ילך לעמדה השנייה.
Judokan אמר:ברק.י אמר:Judokan אמר:זה הורג אותי שאנשים מסוגלים להמשיך לנהל פה ברצינות דיונים של 6 עמודים ביום על קארצב וכנעאן.
אתה לא חייב לשים כסף. יש לך מספיק שחקנים שאפשר להעביר תמורת אחד מהשניים.
ברור שאתה חייב לשים כסף. אין לך שחקנים לתת שגם יש להם ביקוש וגם יפחיתו משמעותית את הדרישות של נתניה או אשדוד.
גם אנשים קצת חיים בסרט שמה שג'קי וסגל רוצים זה את הבררה שלנו. הם רוצים כסף לפני הכל. שחקן שמצורף לעסקה יכול להפחית כמה מאות אלפי שקלים לכל היותר, לא יותר.
אתה חושב שבכר אמר על שמיר במשך כל החלון זה השחקן שאני רוצה ועדיין הוא לא הגיע לפה?Apoc אמר:ברגע שהיו מולו מגעים והיו מולו אי אפשר להגיד "בכר לא תופס ממנו".
זו טעות שהרבה אנשים עושים.
ומי אמר שצ׳יבוטה יסכים למעבר כזה? זה ירידה בשכר וירידה חדה בפרופיל של הקבוצה. זה שקבוצות רוצות שחקן כמו מאור לוי בהשאלה ושאנחנו נשתתף בשכר שלו לא אומר שהם יסכימו לקחת אותו ולשלם עליו.ברק.י אמר:Judokan אמר:ברק.י אמר:אתה לא חייב לשים כסף. יש לך מספיק שחקנים שאפשר להעביר תמורת אחד מהשניים.
ברור שאתה חייב לשים כסף. אין לך שחקנים לתת שגם יש להם ביקוש וגם יפחיתו משמעותית את הדרישות של נתניה או אשדוד.
גם אנשים קצת חיים בסרט שמה שג'קי וסגל רוצים זה את הבררה שלנו. הם רוצים כסף לפני הכל. שחקן שמצורף לעסקה יכול להפחית כמה מאות אלפי שקלים לכל היותר, לא יותר.
התכוונתי שאתה לא חייב לשים סכומים גדולים.
אני מתקשה להאמין שהעברה של צ'יבוטה, השאלה של לוי ושש ספרות לא יספיקו.
בסופו של דבר, למרות כל ההייפ, כנעאן שחקן פציע שערכו עלול גם לרדת. גם לקארצב יש עניינים עם נתניה ממה שאני מבין.
KevinDurant אמר:אתה חושב שבכר אמר על שמיר במשך כל החלון זה השחקן שאני רוצה ועדיין הוא לא הגיע לפה?Apoc אמר:ברגע שהיו מולו מגעים והיו מולו אי אפשר להגיד "בכר לא תופס ממנו".
ועדיין ביום רביעי (עוד לפני בש) פנו להפועל ירושלים לעשות עסקה על גוני נאור כשברור ששמיר על המדף מיוני?
אני פחות מתחבר לגרסה הזו
KevinDurant אמר:אתה חושב שבכר אמר על שמיר במשך כל החלון זה השחקן שאני רוצה ועדיין הוא לא הגיע לפה?Apoc אמר:ברגע שהיו מולו מגעים והיו מולו אי אפשר להגיד "בכר לא תופס ממנו".
ועדיין ביום רביעי (עוד לפני בש) פנו להפועל ירושלים לעשות עסקה על גוני נאור כשברור ששמיר על המדף מיוני?
אני פחות מתחבר לגרסה הזו
אז אני לא חושב שהיו מגעים עם השחקן, אולי גישושים, אולי רצו להלחיץ את בש ללכת לעסקהApoc אמר:KevinDurant אמר:אתה חושב שבכר אמר על שמיר במשך כל החלון זה השחקן שאני רוצה ועדיין הוא לא הגיע לפה?Apoc אמר:ברגע שהיו מולו מגעים והיו מולו אי אפשר להגיד "בכר לא תופס ממנו".
אני פחות מתחבר לגרסה הזו
אני חושב שלפני שהמועדון מתחיל במגעים עם מועדון ושחקן יש את השלב שהמאמן אומר אני תופס ממנו כשחקן מתאים למכבי ורוצה אותו פה. אני לא חושב, אני יודע. זה שאתה חושב אחרת זה הזייה.
Apoc אמר:פלסטר לא פלסטר ברגע שרוצים לתת לשחקן חוזה במכבי חיפה אז זה מה שבכר רוצה.