• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
זה הורג אותי שאנשים מסוגלים להמשיך לנהל פה ברצינות דיונים של 6 עמודים ביום על קארצב וכנעאן.

המועדון לא הולך להוציא מיליון וחצי יורו בואכה 2 מיליון על שחקן ישראלי עכשיו. אין שום כוונה להשקיע את הכספים של הצ'מפיונס בחיזוק.

בגג של הגג יהיו מוכנים לשים איזה חצי מיליון יורו. אז זה או חיפוש מציאות או כלום. והסביר ביותר זה כלום (אלא אם במקרה דניאל יקבל אזרחות בזמן).
אנחנו לא פקטור בשוק הישראלי

Judokan אמר:
זה הורג אותי שאנשים מסוגלים להמשיך לנהל פה ברצינות דיונים של 6 עמודים ביום על קארצב וכנעאן.

המועדון לא הולך להוציא מיליון וחצי יורו בואכה 2 מיליון על שחקן ישראלי עכשיו. אין שום כוונה להשקיע את הכספים של הצ'מפיונס בחיזוק.

בגג של הגג יהיו מוכנים לשים איזה חצי מיליון יורו. אז זה או חיפוש מציאות או כלום. והסביר ביותר זה כלום (אלא אם במקרה דניאל יקבל אזרחות בזמן).

אה עכשיו אנחנו לא פאקטור בשוק הישראלי
לאן עוד נגיע עם ההגזמות

Judokan אמר:

אתה לא חייב לשים כסף. יש לך מספיק שחקנים שאפשר להעביר תמורת אחד מהשניים.
אם סונדגרן מקבל תושב שהכסף ילך לעמדה השנייה.

ברק.י אמר:
Judokan אמר:

ברור שאתה חייב לשים כסף. אין לך שחקנים לתת שגם יש להם ביקוש וגם יפחיתו משמעותית את הדרישות של נתניה או אשדוד.
גם אנשים קצת חיים בסרט שמה שג'קי וסגל רוצים זה את הבררה שלנו. הם רוצים כסף לפני הכל. שחקן שמצורף לעסקה יכול להפחית כמה מאות אלפי שקלים לכל היותר, לא יותר.

Judokan אמר:
ברק.י אמר:
Judokan אמר:

ברור שאתה חייב לשים כסף. אין לך שחקנים לתת שגם יש להם ביקוש וגם יפחיתו משמעותית את הדרישות של נתניה או אשדוד.
גם אנשים קצת חיים בסרט שמה שג'קי וסגל רוצים זה את הבררה שלנו. הם רוצים כסף לפני הכל. שחקן שמצורף לעסקה יכול להפחית כמה מאות אלפי שקלים לכל היותר, לא יותר.

התכוונתי שאתה לא חייב לשים סכומים גדולים.
אני מתקשה להאמין שהעברה של צ'יבוטה, השאלה של לוי ושש ספרות לא יספיקו.
בסופו של דבר, למרות כל ההייפ, כנעאן שחקן פציע שערכו עלול גם לרדת. גם לקארצב יש עניינים עם נתניה ממה שאני מבין.

Apoc אמר:
ברגע שהיו מולו מגעים והיו מולו אי אפשר להגיד "בכר לא תופס ממנו".
זו טעות שהרבה אנשים עושים.
אתה חושב שבכר אמר על שמיר במשך כל החלון זה השחקן שאני רוצה ועדיין הוא לא הגיע לפה?
ועדיין ביום רביעי (עוד לפני בש) פנו להפועל ירושלים לעשות עסקה על גוני נאור כשברור ששמיר על המדף מיוני?

אני פחות מתחבר לגרסה הזו

ברק.י אמר:
Judokan אמר:
ברק.י אמר:

התכוונתי שאתה לא חייב לשים סכומים גדולים.
אני מתקשה להאמין שהעברה של צ'יבוטה, השאלה של לוי ושש ספרות לא יספיקו.
בסופו של דבר, למרות כל ההייפ, כנעאן שחקן פציע שערכו עלול גם לרדת. גם לקארצב יש עניינים עם נתניה ממה שאני מבין.
ומי אמר שצ׳יבוטה יסכים למעבר כזה? זה ירידה בשכר וירידה חדה בפרופיל של הקבוצה. זה שקבוצות רוצות שחקן כמו מאור לוי בהשאלה ושאנחנו נשתתף בשכר שלו לא אומר שהם יסכימו לקחת אותו ולשלם עליו.

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
אתה חושב שבכר אמר על שמיר במשך כל החלון זה השחקן שאני רוצה ועדיין הוא לא הגיע לפה?
ועדיין ביום רביעי (עוד לפני בש) פנו להפועל ירושלים לעשות עסקה על גוני נאור כשברור ששמיר על המדף מיוני?

אני פחות מתחבר לגרסה הזו

אני חושב שהוא אמר במשך כל החלון שזה אופציה סבירה אבל לא התאבד עליו וככל שהחלון התקדם והיה ברור שג׳אבר לא חוזר בקרוב ולקראת סוף מועד הרישום לאלופות הוא רצה אותו אבל לא רצו לשלם כסף לליאז עליו ובינתים ב״ש נכנסו לתמונה והציעו לו חוזה ארוך יותר, שכר גבוה יותר ומעמד בכיר יותר.

לא חושב ששמיר היה אופציה וטוב שכך.
קראצב ילד חרא אבל יכול לסגור פינה וגם למכור אותו בעתיד. אבל אחרי שמישהו הזכיר את התקרית עם בכר קשה לי להאמין שהוא יגיע
לכן הייתי הולך על כנעאן מאזרח את דניאל ומביא קשר זר

אני מאמין שבסופו של דבר גוני נאור יהיה כאן כשחקן רכש לקישור. לדעתי אם זה יקרה מעבר לדעתי עליו מבחינה מקצועית זה שטות מוחלטת ברמה הכוללת שלא עשו כבר את ההחתמה הזאת בזמן כדי לרשום אותו גם לאלופות ואני מניח שאם הוא יחתום זה לא יהיה במחיר יותר נמוך ממה שהם דרשו עליו אז

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:

אני פחות מתחבר לגרסה הזו

אני חושב שלפני שהמועדון מתחיל במגעים עם מועדון ושחקן יש את השלב שהמאמן אומר אני תופס ממנו כשחקן מתאים למכבי ורוצה אותו פה. אני לא חושב, אני יודע. זה שאתה חושב אחרת זה הזייה.

מה עם קצת שמועות על הבוקר מפורום נתניה/אשדוד/הפועל ים?

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:

אני פחות מתחבר לגרסה הזו

אני חושב שלפני שהמועדון מתחיל במגעים עם מועדון ושחקן יש את השלב שהמאמן אומר אני תופס ממנו כשחקן מתאים למכבי ורוצה אותו פה. אני לא חושב, אני יודע. זה שאתה חושב אחרת זה הזייה.
אז אני לא חושב שהיו מגעים עם השחקן, אולי גישושים, אולי רצו להלחיץ את בש ללכת לעסקה

אם היו רוצים את שמיר הוא היה פה

לא מבין מה הבעיה להביא את כנעאן וקשר זר מחליף סטייל רודריגז (ברגע שסונדגרן מקבל תושבות).

בכר לא רצה את שמיר למרות שדודו ניסה לדחוף אותו במשך הרבה זמן. זה ידוע שהוא לא ממש מחזיק ממנו מבחינה מקצועית והסיבה שכן החליטו ללכת עליו בסוף החלון זה כי הוא ברירת מחדל וזאת האמת. ברגע שהוא רצה חוזה ליותר מעונה זה יירד מהפרק כי לא רצו להיתקע לכמה עונות עם שחקן שהוא בעצם בא כדי להיות פלסטר.

פלסטר לא פלסטר ברגע שרוצים לתת לשחקן חוזה במכבי חיפה אז זה מה שבכר רוצה.

הוא רצה כי לא היה לו משהו אחר. עצם העובדה שבמשך חודשיים (מאז הפציעה של ג'אבר) הוא אמר שהוא לא מעוניין ולא צריך אותו אומרת לך כמה הוא מחזיק משמיר.

עדן שמיר היה אופציה ישראלית סבירה שגם נותנת לך את הקשר שאתה צריך בטווח הקצר וגם לא חוסמת בטווח הארוך את הדרך של ג׳אבר להרכב הראשון בהנחה שהוא ישאר כשיר.

Apoc אמר:
פלסטר לא פלסטר ברגע שרוצים לתת לשחקן חוזה במכבי חיפה אז זה מה שבכר רוצה.

זו הסתכלות של שחור ולבן. בכר רצה גם מגן ימני והסכים לקבל את אלפונס. זה לא אומר שהוא רוצה אותו מעבר לסתימת חור בעונה הנוכחית.
יחד עם זאת, לגמרי מובן למה שמיר לא הסכים לבוא כשחקן משלים לעונה בודדת ואם הוא האופציה היחידה, אולי עדיף ״להיתקע״ איתו במקום להישאר בלי כלום.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה