• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בירקי אמר:
דוראנט, אולי בכר מבין שהוא בשירת הברבור שלו לפניי המעבר לאירופה בקיץ? ולא רוצה להיכנס למלחמה ביענקלה? אין סיכוי שאיש מקצוע נורמלי היה מסתפק בעומק הקישור שלנו כעת. ברק הוא הרבה מעבר לאיש מקצוע נורמלי.
לא קונה את זה, זה לא באופי שלו

עם ב״ש מביאים את חמודי כנעאן לסיים מקום 3 זה הישג תודות לקמצנות של יענקלךךךךךךךך

מקווה שהתגעגעתם למודעות ״מועדון כדורגל מכבי חיפה מברך את מועדון כדורגל מכבי תל אביב על זכייתו באליפות המדינה בכדורגל״ של יענקל’ה

ב״ש מנסים לשלב את יוספי בעסקה בסגנון שהם כל כך אוהבים עם אשדוד על כנעאן

David אמר:
עם ב״ש מביאים את חמודי כנעאן לסיים מקום 3 זה הישג תודות לקמצנות של יענקלךךךךךךךך

שחקן אחד לא הופך אותנו לקבוצה פחות טובה מהם. תנוחו כבר עם השטות הזאת שכל הזמן חוזרים עליה פה כאילו קבוצת כדורגל זה שחקן אחד (ותמיד זה שלא נמצא בה).
מה שכן ברור שאנחנו לא ניקח אליפות העונה ומקום שני או שלישי פחות מעניין אותי.

Apoc אמר:
David אמר:

שחקן אחד לא הופך אותנו לקבוצה פחות טובה מהם. תנוחו כבר עם השטות הזאת שכל הזמן חוזרים עליה פה כאילו קבוצת כדורגל זה שחקן אחד (ותמיד זה שלא נמצא בה).
מה שכן ברור שאנחנו לא ניקח אליפות העונה ומקום שני או שלישי פחות מעניין אותי.
שחקן אחד לא קריטי אבל התהליך שקריטי

חבל מאוד אם חמודי וקארצב לא יהיו פה.
קארצב יכול לתת לנו מענה מעולה כקשר אחורי ולחלק דקות עם נטע.
חמודי יכול לשחק גם במקום שרי וגם בכנף. למעשה הוא יכול גם לשחק 6-8-10

Liberman אמר:
חבל מאוד אם חמודי וקארצב לא יהיו פה.
קארצב יכול לתת לנו מענה מעולה כקשר אחורי ולחלק דקות עם נטע.
חמודי יכול לשחק גם במקום שרי וגם בכנף. למעשה הוא יכול גם לשחק 6-8-10

הם עולים כסף אז הם לא יהיו פה

כנעאן בדרך לבש או לצהבת
כל הכבוד יענקל’ה עבודה לתפארת.
אני לא מבין מה אני מתפלא ומתעצבן כל השנים זה היה ככה תמיד הוא לוקח צעד אחורה ובטח בעונה שהוא מרוויח כל כך הרבה. כל פעם אותו השבר וכל פעם זה מעצבן יותר. חייב מחאה

מה כתבה אחת עושה לפורום הזה.
תרגעו.
מדובר בספין של סוכן.

Smile אמר:
מה כתבה אחת עושה לפורום הזה.
תרגעו.
מדובר בספין של סוכן.
זה לא משנה. זה לא קשור לכתבה הנקודתית הזאת. לא יהיה כלום כי אין כלום

בדיוק מה זה קשור לכתבה כזו או אחרת זה ברור שאצלנו הוא לא יהיה וזה ברור שלא פותחים את הכיס. מרתיח

קניאס היה בטירוף בפליאוף. כמו רובנו חושב שפחות מחמודי וקארצב, עוד חודש מסתכלים על מכבי תא במשקפת ל15 הפרש. טוען גם שההפסד גרם לקבוצה להבין שחייבים רכש.

קארצב לא ישחק בקבוצה בארץ חבל על הזמן תפסיקו להתעסק בו. כנעאן זה יהיה מוזר ומכעיס מאוד אם יגיע לקבוצה אחרת בליגה

מי שישמע קניאס, גדול הדור
כולה איזה טמבל שלא שולט בעצמו ומחליף דעות גם 20 פעם ביום לפי מצב נתון

בירקי אמר:
קניאס היה בטירוף בפליאוף. כמו רובנו חושב שפחות מחמודי וקארצב, עוד חודש מסתכלים על מכבי תא במשקפת ל15 הפרש. טוען גם שההפסד גרם לקבוצה להבין שחייבים רכש.
הוא היה מדהים. תצוגת תכלית, ציון 10.

צריך להמשיך עם דברים כאלה ולהפעיל לחץ מקסימלי על המועדון כי אנחנו יודעים מניסיון עבר שדברים כאלה משפיעים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה