ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כתבה מאוד מוזרה. בכותרת רשום הגשנו הצעה אבל בכתבה עצמה רשום רק שהבענו בו עניין.Smurk אמר:לפי הדר יעקובי הגשנו הצעה על כנעאן. אשדוד סירבה
KevinDurant אמר:ברור, אני לא קונה את זה שהוא משתגע לרכש.בירקי אמר:בדיוק. תראו את האמירות שלו אחריי הפציעה של דולב בנתניה ב1-1 שנה שעברה ותבינו כמה הוא יודע לדבר. כרגע אנו לא שומעים ציוץ. איפה קאקא?
שהוא רוצה רכש הוא יודע להעביר את המסרים יפה מאוד, גם בעיתונאים וגם בראיונות
לא נראה לי שזה אפילו יח״צ מהצד שלנו. נראה כמו ספין מהצד של אשדוד או הסוכן כדי להלחיץ את ב״שgreenguy אמר:יחצ. אם באמת נרצה הוא יהיה פה כנראה שלא באמת רוצים.
נכון נראה ככה.Shocking4U אמר:לא נראה לי שזה אפילו יח״צ מהצד שלנו. נראה כמו ספין מהצד של אשדוד או הסוכן כדי להלחיץ את ב״שgreenguy אמר:יחצ. אם באמת נרצה הוא יהיה פה כנראה שלא באמת רוצים.
Shocking4U אמר:כתבה מאוד מוזרה. בכותרת רשום הגשנו הצעה אבל בכתבה עצמה רשום רק שהבענו בו עניין.Smurk אמר:לפי הדר יעקובי הגשנו הצעה על כנעאן. אשדוד סירבה
והדר יעקבי לא מסקרת את מכבי חיפה, זה נראה כמו כתבה מהצד של אשדוד כדי להעלות את המחיר מול ב״ש.
Shocking4U אמר:כל הצעה מכבדת את בעלייה. הכי חשוב שאשדוד דחו ומחר נקבל כתבות על זה ש״עם כל הכבוד חמודי כנעאן לא שווה מיליון וחצי יורו ואנחנו נשאר שפויים״
Shocking4U אמר:כל הצעה מכבדת את בעלייה. הכי חשוב שאשדוד דחו ומחר נקבל כתבות על זה ש״עם כל הכבוד חמודי כנעאן לא שווה מיליון וחצי יורו ואנחנו נשאר שפויים״
MHFC4EVER אמר:Shocking4U אמר:כל הצעה מכבדת את בעלייה. הכי חשוב שאשדוד דחו ומחר נקבל כתבות על זה ש״עם כל הכבוד חמודי כנעאן לא שווה מיליון וחצי יורו ואנחנו נשאר שפויים״
הוא באמת לא שווה
מילא לא היה נפצע כל שני וחמישי
ג'אברGanjot אמר:MHFC4EVER אמר:Shocking4U אמר:כל הצעה מכבדת את בעלייה. הכי חשוב שאשדוד דחו ומחר נקבל כתבות על זה ש״עם כל הכבוד חמודי כנעאן לא שווה מיליון וחצי יורו ואנחנו נשאר שפויים״
הוא באמת לא שווה
מילא לא היה נפצע כל שני וחמישי
נכון, שווה להשאר עם מאור לוי כמחליף ראשון.
Smurk אמר:בלי טיפה ציניות אורגינל תנעלו את הנושא. חראם על הציפיות.