• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
זה לא הגיוני מקצועית שהוא לא רוצה רכש. יכול להיות שהוא לא מתלהב מהשחקנים שאפשר להביא, או שיש מו"מ
עם שחקן מתחת לראדאר.

בעולם הקמצנות של יענקלה- קארצב פלוס אליאל פרץ/ גוני פלוס חמודי. צריכים 6 ו 8.

הדר יעקבי מפרסמת שהצעה שלנו על כנעאן נדחתה. זה די מוזר כי בכתבה עצמה לא כתוב שהצענו בכלל הצעה אלא שאנחנו מתעניינים בו. היא גם לא כתבת שקשורה למכבי חיפה אז קחו בעירבון מוגבל, מרגיש שזה כתבה שנועדה לשרת את העניין של ב״ש בו.

לפי הדר יעקובי הגשנו הצעה על כנעאן. אשדוד סירבה

Smurk אמר:
כתבה מאוד מוזרה. בכותרת רשום הגשנו הצעה אבל בכתבה עצמה רשום רק שהבענו בו עניין.

והדר יעקבי לא מסקרת את מכבי חיפה, זה נראה כמו כתבה מהצד של אשדוד כדי להעלות את המחיר מול ב״ש.

KevinDurant אמר:
בירקי אמר:
בדיוק. תראו את האמירות שלו אחריי הפציעה של דולב בנתניה ב1-1 שנה שעברה ותבינו כמה הוא יודע לדבר. כרגע אנו לא שומעים ציוץ. איפה קאקא?
ברור, אני לא קונה את זה שהוא משתגע לרכש.

שהוא רוצה רכש הוא יודע להעביר את המסרים יפה מאוד, גם בעיתונאים וגם בראיונות

אם אני זוכר נכון שאלו אותו אם הוא רוצה להביא חיזוק והוא ענה בצורה עצבנית קצת משהו בסגנון של ״מה זה משנה מה אני רוצה..אני יכול לרצות מליון דברים״
ואז אמר עוד משהו שאני לא זוכר, אבל את המשפט שציינתי פה אני קורא כ- ״זה לא משנה מה אני רוצה, כי אי אפשר להביא / לא מביאים״
כאילו הוא רצה ולא נותנים קיצר

greenguy אמר:
יחצ. אם באמת נרצה הוא יהיה פה כנראה שלא באמת רוצים.
לא נראה לי שזה אפילו יח״צ מהצד שלנו. נראה כמו ספין מהצד של אשדוד או הסוכן כדי להלחיץ את ב״ש

אני מת לדעת על מה אתם מתווכים פה כבר תקופה, רכש לא יהיה וזה הכל

Shocking4U אמר:
greenguy אמר:
יחצ. אם באמת נרצה הוא יהיה פה כנראה שלא באמת רוצים.
לא נראה לי שזה אפילו יח״צ מהצד שלנו. נראה כמו ספין מהצד של אשדוד או הסוכן כדי להלחיץ את ב״ש
נכון נראה ככה.

Shocking4U אמר:
Smurk אמר:
כתבה מאוד מוזרה. בכותרת רשום הגשנו הצעה אבל בכתבה עצמה רשום רק שהבענו בו עניין.

והדר יעקבי לא מסקרת את מכבי חיפה, זה נראה כמו כתבה מהצד של אשדוד כדי להעלות את המחיר מול ב״ש.

הוגשה הצעה מכובדת מאוד.

כל הצעה מכבדת את בעלייה. הכי חשוב שאשדוד דחו ומחר נקבל כתבות על זה ש״עם כל הכבוד חמודי כנעאן לא שווה מיליון וחצי יורו ואנחנו נשאר שפויים״

Shocking4U אמר:
כל הצעה מכבדת את בעלייה. הכי חשוב שאשדוד דחו ומחר נקבל כתבות על זה ש״עם כל הכבוד חמודי כנעאן לא שווה מיליון וחצי יורו ואנחנו נשאר שפויים״

ויחתום בבש תמורת מיליון ובונוסים

Shocking4U אמר:

הוא באמת לא שווה
מילא לא היה נפצע כל שני וחמישי

MHFC4EVER אמר:
Shocking4U אמר:

הוא באמת לא שווה

נכון, שווה להשאר עם מאור לוי כמחליף ראשון.

כל הכתבים שקשורים למכבי חיפה העלו כתבה הבוקר ובאף אחת מהם לא הוזכר כנעאן. כמו שאמרתי זה נראה כמו הנפצה מהכיוון של אשדוד כדי להפעיל לחץ על ב״ש

Ganjot אמר:
MHFC4EVER אמר:
Shocking4U אמר:

הוא באמת לא שווה

נכון, שווה להשאר עם מאור לוי כמחליף ראשון.
ג'אבר

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה