Apoc
יו״ר הבורד
David אמר:מה התקציב העונה לרכש זה רק 3 מליון יורו הלך עלינו זה לא מספיק לקנות קלמנטינות עם אני בכר מניח תמפתחות והולך לבלגיה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
David אמר:מה התקציב העונה לרכש זה רק 3 מליון יורו הלך עלינו זה לא מספיק לקנות קלמנטינות עם אני בכר מניח תמפתחות והולך לבלגיה
מה אני אמור להבין מזה לקחת נשימה עמוקה ולהירגע חחחחApoc אמר:David אמר:מה התקציב העונה לרכש זה רק 3 מליון יורו הלך עלינו זה לא מספיק לקנות קלמנטינות עם אני בכר מניח תמפתחות והולך לבלגיה
![]()
KevinDurant אמר:רז בינוני הגנתית? פחות טוב מינון אליהו? איפה אתם חיים?
אגב, גם לפי מדדי האינסטט רז מאיר המגן הכי טוב בליגה.
בטון בהגנה, מחויב, אתלט, השתפר התקפית. אם הוא היה נשאר כשיר וממשיך בכושרו אני לא מביא מגן זר במקומו.
רז היה חלק מרכזי ומשמעותי בריצה הטובה שלנו והיה מעולה השנה עד שנפצע ולא סתם הייתה ירידה משמעותית אחריו.חזיזוש אמר:KevinDurant אמר:רז בינוני הגנתית? פחות טוב מינון אליהו? איפה אתם חיים?
בטון בהגנה, מחויב, אתלט, השתפר התקפית. אם הוא היה נשאר כשיר וממשיך בכושרו אני לא מביא מגן זר במקומו.
די עם האגדה הזאת שרז מאיר אנדרייטד ו-״סתם״ נטפלים אליו. אתה מדבר עליו כאילו מדובר בזמברוטה, הלכת רחוק מדי. עם כל הכבוד למחויבות של רז זה לא רציני לבנות עליו כמגן הבכיר לקבוצה שרוצה להיאבק על כל התארים ולרוץ באירופה. זה לא סתם קונצנזוס
KevinDurant אמר:רז היה חלק מרכזי ומשמעותי בריצה הטובה שלנו והיה מעולה השנה עד שנפצע ולא סתם הייתה ירידה משמעותית אחריו.חזיזוש אמר:KevinDurant אמר:רז בינוני הגנתית? פחות טוב מינון אליהו? איפה אתם חיים?
די עם האגדה הזאת שרז מאיר אנדרייטד ו-״סתם״ נטפלים אליו. אתה מדבר עליו כאילו מדובר בזמברוטה, הלכת רחוק מדי. עם כל הכבוד למחויבות של רז זה לא רציני לבנות עליו כמגן הבכיר לקבוצה שרוצה להיאבק על כל התארים ולרוץ באירופה. זה לא סתם קונצנזוס
תרם מאוד גם התקפית והיה מצוין הגנתית.
המגן הכי טוב בליגה ושחקן ראוי מאוד
GKagelmacher אמר:מגן ישראלי הכי טוב בארץ. אם היה משחק בנתניה והיו קוראים לו דניאל כהן הייתם אומרים להביא ושהוא מגן ענק. אנדרייטד רז. לא מביא בחיים ג׳אבר/ז׳סנו על הראש שלו. אך ורק זר. אני בטוח שאם לא הפציעה הוא גם היה מוזמן לנבחרת בכושרו הנוכחי.
GKagelmacher אמר:מגן ישראלי הכי טוב בארץ. אם היה משחק בנתניה והיו קוראים לו דניאל כהן הייתם אומרים להביא ושהוא מגן ענק. אנדרייטד רז. לא מביא בחיים ג׳אבר/ז׳סנו על הראש שלו. אך ורק זר. אני בטוח שאם לא הפציעה הוא גם היה מוזמן לנבחרת בכושרו הנוכחי.
Kaka אמר:כן החליטו בסוף לא להביא זרים ומספיק רק ינון אליהו.
David אמר:עוד שבועיים מתחילים האימונים ובכר רוצה לראות כבר חלוץ זר ומגן ימני זר מאת דורון בן דור
כי אנשים רגילים למה שהיה עם רז מאיר לפני כמה שנים ומתעלמים מההתקדמות שהוא עשה בשנה האחרונה.חזיזוש אמר:GKagelmacher אמר:מגן ישראלי הכי טוב בארץ. אם היה משחק בנתניה והיו קוראים לו דניאל כהן הייתם אומרים להביא ושהוא מגן ענק. אנדרייטד רז. לא מביא בחיים ג׳אבר/ז׳סנו על הראש שלו. אך ורק זר. אני בטוח שאם לא הפציעה הוא גם היה מוזמן לנבחרת בכושרו הנוכחי.
חייב להבין את הטענה הזאת, למה היו אומרים שהוא ענק אם היו קוראים לו דניאל כהן?
למה שלמישהו יהיה משהו אישי עם רז מאיר ? למה שיפלו עליו סתם ככה? למה על מחמוד גאבר לא יורדים?