• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
David אמר:
מה התקציב העונה לרכש זה רק 3 מליון יורו הלך עלינו זה לא מספיק לקנות קלמנטינות עם אני בכר מניח תמפתחות והולך לבלגיה

sheldon-cooper-nervous.gif

Apoc אמר:
David אמר:
מה התקציב העונה לרכש זה רק 3 מליון יורו הלך עלינו זה לא מספיק לקנות קלמנטינות עם אני בכר מניח תמפתחות והולך לבלגיה

sheldon-cooper-nervous.gif
מה אני אמור להבין מזה לקחת נשימה עמוקה ולהירגע חחחח

KevinDurant אמר:
רז בינוני הגנתית? פחות טוב מינון אליהו? איפה אתם חיים?

אגב, גם לפי מדדי האינסטט רז מאיר המגן הכי טוב בליגה.

בטון בהגנה, מחויב, אתלט, השתפר התקפית. אם הוא היה נשאר כשיר וממשיך בכושרו אני לא מביא מגן זר במקומו.

די עם האגדה הזאת שרז מאיר אנדרייטד ו-״סתם״ נטפלים אליו. אתה מדבר עליו כאילו מדובר בזמברוטה, הלכת רחוק מדי. עם כל הכבוד למחויבות של רז זה לא רציני לבנות עליו כמגן הבכיר לקבוצה שרוצה להיאבק על כל התארים ולרוץ באירופה. זה לא סתם קונצנזוס

רז לא יכול להיות פה מגן ראשון עם כל האהבה לכושר הגופני והמחוייבת

חזיזוש אמר:
KevinDurant אמר:

בטון בהגנה, מחויב, אתלט, השתפר התקפית. אם הוא היה נשאר כשיר וממשיך בכושרו אני לא מביא מגן זר במקומו.

די עם האגדה הזאת שרז מאיר אנדרייטד ו-״סתם״ נטפלים אליו. אתה מדבר עליו כאילו מדובר בזמברוטה, הלכת רחוק מדי. עם כל הכבוד למחויבות של רז זה לא רציני לבנות עליו כמגן הבכיר לקבוצה שרוצה להיאבק על כל התארים ולרוץ באירופה. זה לא סתם קונצנזוס
רז היה חלק מרכזי ומשמעותי בריצה הטובה שלנו והיה מעולה השנה עד שנפצע ולא סתם הייתה ירידה משמעותית אחריו.

תרם מאוד גם התקפית והיה מצוין הגנתית.

המגן הכי טוב בליגה ושחקן ראוי מאוד

KevinDurant אמר:
חזיזוש אמר:
KevinDurant אמר:

רז היה חלק מרכזי ומשמעותי בריצה הטובה שלנו והיה מעולה השנה עד שנפצע ולא סתם הייתה ירידה משמעותית אחריו.

תרם מאוד גם התקפית והיה מצוין הגנתית.

המגן הכי טוב בליגה ושחקן ראוי מאוד

נתן עונה נהדרת עד הפציעה, עזר גם לאצילי בהתקפה, אבל אני כן חושב שהיה עדיף מגן זר נורמלי

מגן ישראלי הכי טוב בארץ. אם היה משחק בנתניה והיו קוראים לו דניאל כהן הייתם אומרים להביא ושהוא מגן ענק. אנדרייטד רז. לא מביא בחיים ג׳אבר/ז׳סנו על הראש שלו. אך ורק זר. אני בטוח שאם לא הפציעה הוא גם היה מוזמן לנבחרת בכושרו הנוכחי.

GKagelmacher אמר:
מגן ישראלי הכי טוב בארץ. אם היה משחק בנתניה והיו קוראים לו דניאל כהן הייתם אומרים להביא ושהוא מגן ענק. אנדרייטד רז. לא מביא בחיים ג׳אבר/ז׳סנו על הראש שלו. אך ורק זר. אני בטוח שאם לא הפציעה הוא גם היה מוזמן לנבחרת בכושרו הנוכחי.

הרבה יותר טוב מכל ישראלי שיש בארץ... מאמין שיהיה יותר טוב גם מדסה. אבל לא הביאו את ינון אליהו על הראש שלו?

אליהו הגיע כי לא יודעים מתי רז מאיר יחזור. אתה לא יכול להתחיל עונה עם מגן אחד.

מה גם שרז מאיר זה לא בדיוק שחקן שראוי להרכב של מכבי חיפה

GKagelmacher אמר:

חייב להבין את הטענה הזאת, למה היו אומרים שהוא ענק אם היו קוראים לו דניאל כהן?
למה שלמישהו יהיה משהו אישי עם רז מאיר ? למה שיפלו עליו סתם ככה? למה על מחמוד גאבר לא יורדים?

שיקראו לו סרחיו ראמוס מה זה משנה?
לא מתאים להרכב מכבי חיפה כמו כל מיני זסנו וג׳אבר שנזרקו פה לאוויר

מה עם שחקני רכש אין אפילו כתבות על שמות של שחקנים לכאורה נראה שנאלץ להסתפק עם הסגל הנוכחי

כן החליטו בסוף לא להביא זרים ומספיק רק ינון אליהו.

מוקדם להתאבל. גם בעונה שעברה לא היה כמעט מידע על ההחתמות הצפויות, עד ממש רגע לפני שנסגרו (בדומה לאליהו).
מה שכן, אפשר להבין מהתקשורת מה הכיוון הכללי של החלון.

אגב - לא זוכר איפה קראתי כבר שגובלייץ' (https://www.transfermarkt.com/marko-gobeljic/profil/spieler/196961) ברשימות שלנו.
פרופיל די דומה לזה של איקוקו - שווי שוק דומה, ללא חוזה, אוריינטציה התקפית ויכולת לשחק במספר עמדות. מנגד, כמו עם איקוקו, אפשר לנסות לשאוף להביא לפה שחקן עם רזומה מרשים יותר.

עוד שבועיים מתחילים האימונים ובכר רוצה לראות כבר חלוץ זר ומגן ימני זר מאת דורון בן דור

David אמר:
עוד שבועיים מתחילים האימונים ובכר רוצה לראות כבר חלוץ זר ומגן ימני זר מאת דורון בן דור

סליחה גולדשטיין

חזיזוש אמר:
GKagelmacher אמר:

חייב להבין את הטענה הזאת, למה היו אומרים שהוא ענק אם היו קוראים לו דניאל כהן?
למה שלמישהו יהיה משהו אישי עם רז מאיר ? למה שיפלו עליו סתם ככה? למה על מחמוד גאבר לא יורדים?
כי אנשים רגילים למה שהיה עם רז מאיר לפני כמה שנים ומתעלמים מההתקדמות שהוא עשה בשנה האחרונה.

רז מאיר שחקן הרבה יותר טוב מג'אבר וזסנו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה