Nirgreen אמר:יש מגן ימני זר סגור
לפי מה שאני מבין זה לא איקוקו אלא מישהו בקליבר כמו אמאדור ברמת השכר
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Nirgreen אמר:יש מגן ימני זר סגור
Nirgreen אמר:Nirgreen אמר:יש מגן ימני זר סגור
לפי מה שאני מבין זה לא איקוקו אלא מישהו בקליבר כמו אמאדור ברמת השכר
Smurk אמר:ירוקי אמר:שמועות שזהבי מתרחק ממ.ת"א,יש סיכוי לסובב להם את הסכין עוד יותר אחרי שלקחנו להם את השחקן הכי טוב שלהם ועוד בחינם?
אם זהבי דוחה את מכבי ת"א למה שהוא יסכים אלינו? זה ריאלי כמו שמסי יצטרף לריאל בתום החוזה בפ.ס.ז
יום-טוב שוקרון אמר:התייחסתי כבר לסוגיה הזו של תג מחיר.
אין טעם שאחזור שוב על אותם דברים.
https://www.mhforum.co.il/viewtopic.php?p=1773#p1773
Liberman אמר:כשאני נכנס לפורום נושא מלפפונים ורואה הודעה אחרונה מנירגרין יש לי קצת זיקפה במכנס אני לא אשקר אתכם
GKagelmacher אמר:סתם שאלה שמעניינת אותי כי זה עלה הרבה גם בטוויטר. אם יש לכם אופציה או תומר חמד או ניקיטה רוקאביצה. את מי הייתם מחזירים להיות חלוץ 3. מרגיש לי שקל שניקי עדיף מבחינת יכולת אבל חמד זה פשוט יהיה פספוס שיש אופציה לקאמבק והיא לא תתממש (נטו מבחינה סנטימנטלית)
חמד גם ירצה 400 אלף יורו לעונה וניקיטה יקח 200 אלף דולרWolfine אמר:GKagelmacher אמר:סתם שאלה שמעניינת אותי כי זה עלה הרבה גם בטוויטר. אם יש לכם אופציה או תומר חמד או ניקיטה רוקאביצה. את מי הייתם מחזירים להיות חלוץ 3. מרגיש לי שקל שניקי עדיף מבחינת יכולת אבל חמד זה פשוט יהיה פספוס שיש אופציה לקאמבק והיא לא תתממש (נטו מבחינה סנטימנטלית)
חמד עדיף עליו בהרבה, ניקיטה כל יומיים פצוע ולא יכול להיות יותר מאשר שחקן מחליף בעוד שחמד עדיין שווה הרכב בכל קבוצה פה. יכול לתרום משחק ראש שחסר בקבוצה גם.