• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אני חושב שגם היום רוקאביצה יותר טוב מדין דוד. אני לא רוצה אותו כי אני לא רואה מה הוא יכול לתרום לנו מעבר לעונה הקרובה
צריך שחקנים שיכולים לתרום לטווח ארוך. אני נגד בינוניות, נגד פלסטרים ונגד פנסיונרים

איזה חלוץ ישראלי אתה יכול להביא יותר טוב מרוקאביצה בתור חלוץ שלישי? שיסכים להגיע בידיעה שדין דוד וחלוץ זר לפניו ברוטציה

איך השם של רוקאביצה עדיין עולה פה.
העונה לא התאמן ופתח אותה מאוחר בעקבות פציעה, רק במחזור 7 התחיל להיכנס לעניינים. לאחר מכן באמצע העונה נפצע שוב לא משהו רציני, בפלייאוף שוב נפצע.

לא מבין איך אתם רוצים לבנות על שחקן כזה אפילו כגיבוי.

שמעו, בסוף זה או ניקיטה או חמד או מלמד או מושאלים. בכל אחת מהאופציות צריך להתפשר על משהו.

Shocking4U אמר:
איזה חלוץ ישראלי אתה יכול להביא יותר טוב מרוקאביצה בתור חלוץ שלישי? שיסכים להגיע בידיעה שדין דוד וחלוץ זר לפניו ברוטציה

איתמר שבירו

איתמר השבור נרכש לפני כמה ימים ע"י ק"ש ולכן יעלה במינימום מיליון יורו
זה לא כמו מלמד/רוקאביצה בחינם ולא יוציאו סכום כזה על חלוץ שלישי

Daniel123 אמר:
Shocking4U אמר:

איתמר שבירו
1. לא מביאים שחקנים מק״ש
2. הוא לא ירצה לבוא להיות חלוץ שלישי
3. הוא יעלה הרבה כסף שהוא לא שווה
4. לא מביאים שחקנים מק״ש

לא יודע, אני מעדיף את מלמד כחלוץ שלישי מרוקאביצה האמת

גם בבאר שבע אמרו נביא את זה ואת ההוא בשביל העומק, ובסוף הם נתקעו עם כמות בלתי נתפסת של עגלות

אני לא יודע מה זה ''חלוץ שלישי''. כל שחקן בסגל של מכבי חיפה צריך להיות מספיק טוב להרכב הראשון.

חלוץ שלישי זה החלוץ השלישי בהיררכיה, בכל קבוצה יש היררכיה, אי אפשר להביא 3 חלוצים באותה הרמה. גם במכבי ת"א יודעים שאי אפשר להביא את זהבי ולהשאיר את פריצה לצורך העניין.

אם כבר נתת את מכבי תל תא כדוגמא, מי היה החלוץ השלישי שלהם העונה, ואיפה הוא יהיה בעונה הבאה?
מי היה החלוץ השלישי שלנו העונה, ואיפה הוא יהיה בעונה הבאה?

חלוץ שלישי צריך להיות מספיק טוב גם להרכב, אחרת הוא לא שורד. מלמד רחוק מלהיות מספיק טוב להרכב שלנו.

שלנו שהר, שלהם חלאילה
שניהם עם חוזים בקבוצות שלהם

מלמד לא מתאים, אני חושב שהוא אחלה שחקן אבל הוא הוכיח גם בב''ש שהוא לא מספיק טוב, התקרה שלו לא מספיק גבוהה.

בניגוד אליו, לדעתי התקרה של רוקאביצה כן מספיק גבוהה ולכן הייתי הולך עליו, לא רואה אופציה אחרת

בהתפתחות טבעית של קבוצה הרמה עולה והשחקנים שבקצה ההיררכיה נושרים לטובת שחקנים שייתנו יותר פייט. כשהקבוצה מתארגנת מחדש אמורה להיווצר היררכיה חדשה שתהיה דומה לקודמת או שתוריד את הבכירים לספסל, להיאבק על מקומם בשנים הבאות.
זה כמובן עניין של תקציב, ניהול וסטטוס השוק, לייצר תחרות בין אישית ושיפור קבוצתי מעונה לעונה. נקווה שהמועדון לא יתפשר על שחקן בינוני, אבל צריך להכיר בזה שבמסגרת התקציב וההיצע הדל בשוק, החלוץ הישראלי שיבוא לא יהיה מושלם, בין אם זה ניקיטה או מלמד. זה לא שיביאו לפה הקיץ חלוץ זר לצד סבע (נניח).

אשכרה לשים את מלמד ושבירו בקו אחד עם ניקי? מלמד זה האמא של הבינוניים. שבירו לא יגיע לפה להיות חלוץ שלישי ואיזי ירצה עליו סכום שהוא לא שווה. ניקיטה בתור חלוץ שלישי זה בינגו, מי שאומר אחרת לא מבין כדורגל מספיק כדי לקרוא את המפה שאין משהו יותר טוב מזה.

GKagelmacher אמר:
אשכרה לשים את מלמד ושבירו בקו אחד עם ניקי? מלמד זה האמא של הבינוניים. שבירו לא יגיע לפה להיות חלוץ שלישי ואיזי ירצה עליו סכום שהוא לא שווה. ניקיטה בתור חלוץ שלישי זה בינגו, מי שאומר אחרת לא מבין כדורגל מספיק כדי לקרוא את המפה שאין משהו יותר טוב מזה.
צריך גם לזכור שניקי הוא מסוג השחקנים שאם הוא בכושר אז הוא מטורף, אבל תמיד אחרי פגרת נבחרות / פגרת קורונה / חזרה מפציעה - היה לוקח לו זמן לחזור לעצמו.

ויכול להיות שבתור שחקן מחליף זה שנותן פה ושם 10 20 דקות, הוא לא יבוא לידי ביטוי.

רונן22 אמר:
גם בבאר שבע אמרו נביא את זה ואת ההוא בשביל העומק, ובסוף הם נתקעו עם כמות בלתי נתפסת של עגלות

אני לא יודע מה זה ''חלוץ שלישי''. כל שחקן בסגל של מכבי חיפה צריך להיות מספיק טוב להרכב הראשון.
רצית (מכבי חיפה כמערכת) ללכת עם ניקיטה כחלוץ הראשון שלך רק בקיץ האחרון. עם כל הפציעות שלו והעובדה שהוא שיחק בקבוצה עם משחק התקפה די מוגבל הוא עדיין סיים עם 10 שערים העונה והיה מלך השערים בקבוצה שלו. לדעתי יש לו הרבה מה לתת כחלוץ שלישי וגם כאחד שיודע מה זה מכבי חיפה, מה זה לשחק תחת לחץ של אוהדים וקהל ולא שחקן שנתן חצי עונה סבבה מול קבוצות בים בפלייאוף התחתון.

Shocking4U אמר:
רונן22 אמר:

רצית (מכבי חיפה כמערכת) ללכת עם ניקיטה כחלוץ הראשון שלך רק בקיץ האחרון. עם כל הפציעות שלו והעובדה שהוא שיחק בקבוצה עם משחק התקפה די מוגבל הוא עדיין סיים עם 10 שערים העונה והיה מלך השערים בקבוצה שלו. לדעתי יש לו הרבה מה לתת כחלוץ שלישי וגם כאחד שיודע מה זה מכבי חיפה, מה זה לשחק תחת לחץ של אוהדים וקהל ולא שחקן שנתן חצי עונה סבבה מול קבוצות בים בפלייאוף התחתון.

גם שובל גוזלן שיחק בקבוצה עם התקפה יותר מוגבלת וסיים עם 8 שערים זה לא אומר שיש לו מה לתרום לנו.
לאורך כל השנה הוא היה חלש ונפצע בלי סוף וזה רק יילך ויחמיר. חוץ מזה שבתור חלוץ שלישי לאיזה כושר משחק הוא כבר יגיע? ולהיות חלוץ שני הוא לא מספיק טוב אז הוא החתמה מיותרת.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה