• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:
KevinDurant אמר:
זה היוצא מהכלל שמעיד על הכלל, לא כל אחד יהפוך לך לשון גולדברג

זה לא מה שאמרתי, סה״כ אומר שאני מניח שלא יושבים מטומטמים גדולים בצוות המקצועי שרוצים להביא לפה בינוניים כדי שנדשדש מקום 5. נראה לי שאפשר טיפה לסמוך עליהם שהם מבינים כדורגל
את דוניו הביאו בתור שחקן שידעו שהוא בגג בינוני. הוא בא לפה כזר שישי כשחקן כנף במשכורת של 250 אלף. אחרי זה ראו שהוא היה מזעזע בכנף והזיזו אותו לחוד והוא איכשהו המשיך פה גם לעונה שנייה.

צריך בקיץ הזה רק זרים ברמה של הרכב ראשון ובכירים ולא בפרופיל של דוניו

ברור לך שאם ינון אליהו יגיע זה לא במקום זר להרכב, נכון?

לדעתי למכבי חיפה אין ברירה, לא ברור להם מה קורה עם רז - חוזר לא חוזר ואיך בכלל אם כן ולכן מביאים פלסטר שיהווה תחליף למגן ימני זר.
ינון אליהו לא נראה כמו הטרלה.

למה צריך מחלקת נוער, אם שחקניה לא טובים אפילו בתור פלסטרים?

חזיזוש אמר:
Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:
זה לא מה שאמרתי, סה״כ אומר שאני מניח שלא יושבים מטומטמים גדולים בצוות המקצועי שרוצים להביא לפה בינוניים כדי שנדשדש מקום 5. נראה לי שאפשר טיפה לסמוך עליהם שהם מבינים כדורגל
את דוניו הביאו בתור שחקן שידעו שהוא בגג בינוני. הוא בא לפה כזר שישי כשחקן כנף במשכורת של 250 אלף. אחרי זה ראו שהוא היה מזעזע בכנף והזיזו אותו לחוד והוא איכשהו המשיך פה גם לעונה שנייה.

צריך בקיץ הזה רק זרים ברמה של הרכב ראשון ובכירים ולא בפרופיל של דוניו

ברור לך שאם ינון אליהו יגיע זה לא במקום זר להרכב, נכון?
בהתחשב באחוזי ההצלחה של אלברמן עם מגנים ימניים אני מציע לך להתרגל לינון אליהו כמגן ימני פותח

למה חאתם בא לבאר שבע מלכתחילה זה נראה כאילו מהיום הראשון שלו שם הוא בסיוט

חאתם בכיין גדול. שחקן עם מלא מניירות. הוא בכה כדי לעבור לסלטיק, ואז בכה בשביל לחזור לב"ש ועכשיו בוכה שוב.

אז רצו לסגור מהר שחקני ספסל. עכשיו השאלה מה יעשו עם החיזוקים להרכב. חייבים פה זרים איכותיים ולפחות ישראלי בכיר אחד.

סייף סוגר לכאורה את העמדה של מגן שמאלי מחליף ב4 בהגנה וגם שחקן קו שמאל ב5 בהגנה

אליהו אוי ואבוי אם הוא יותר ממגן מחליף אבל כמו שאמרתי עם הרקורד של אלברמן במגנים ימניים שנפלנו עם 2 באותה שנה הוא עוד עלול להפוך לשחקן הרכב.

בינתיים נשמע כמו חיזוק מאוד רוחבי. אף אחד מהשחקנים האלה לא ישדרגו אותנו.

קל להביא שחקנים חופשיים מהליגה שאין עליהם תחרות ולא דורשים שכר גבוה כמו השלושה שצויינו
מניח שאם יש אמת בדבר אז נראה את שלושתם חותמים פה עד סיום השבוע הראשון של יוני
אחרת זה מוזר לי מאוד

אני לא יודע למה אתם בונים על סייף כמגן שמאלי.
אולי כשמשחקים 3 בלמים הוא יכול לשחק כנף שמאל.
אבל ברגיל בקו של 4, הוא לא אמור להיות מגן שמאלי, אני לא חושב שיש לו יכולות גבוהות יותר מסאן מנחם בהגנה.
מה שכן, שחקן כנף-אמצע שמאל (או ימין) הוא יכול לעשות אחלה עבודה.
אם זה במקום חזיזה אם זה במקום שרי.
שחקן איכותי בגיל שאמור להיות בשיא שלו. אני ראיתי אותו משחק ויש לו הרבה איכויות שיכולות לבוא עוד יותר לידי ביטוי אצלנו.
בשוק הישראלי הוא בהחלט חיזוק.

silvas אמר:
אני לא יודע למה אתם בונים על סייף כמגן שמאלי.
אולי כשמשחקים 3 בלמים הוא יכול לשחק כנף שמאל.
אבל ברגיל בקו של 4, הוא לא אמור להיות מגן שמאלי, אני לא חושב שיש לו יכולות גבוהות יותר מסאן מנחם בהגנה.
מה שכן, שחקן כנף-אמצע שמאל (או ימין) הוא יכול לעשות אחלה עבודה.
אם זה במקום חזיזה אם זה במקום שרי.
שחקן איכותי בגיל שאמור להיות בשיא שלו. אני ראיתי אותו משחק ויש לו הרבה איכויות שיכולות לבוא עוד יותר לידי ביטוי אצלנו.
בשוק הישראלי הוא בהחלט חיזוק.
אתה צודק שהוא הרבה יותר לגיטימי בכנף שמאל בקו 5 אבל הוא שיחק השנה כמגן שמאל גם בקו 4 באשדוד.

מה שכן הוא בא אחרי חצי שנה מזעזעת שאמנם כל הקבוצה הייתה בירידה אבל הירידה שלו אישית מבחינת יכולת הייתה מאסיבית אחרי חצי עונה ראשונה טובה שלו

. אליהו פחות טוב ממוזי ולא יותר טוב מאלימלך. סייף זה שחקן עם מנטליות רקובה, שחקן שישב לא מעט על הספסל באשדוד. החתמות מביכות. החתמות סטייל קריית שמונה

חזיזוש אמר:
Ohad אמר:
שבת שלום .
ממקור אישי שקשור למועדון .
בכר רוצה את ניקי .
ולכן הרעיון עלה להחלטת הנהלת הבורד
,שחר מתלבט מכיוון שניקי כבר לא צעיר .
אולי כחלוץ שני או שלישי זאת אופציה מעניינת .

הנהלת הבורד זה מונח שמצוטט מהמקור?

שבוע טוב .
חיובי .

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה