• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
שבוע טוב .
למי ששאל אותי למה ניקי ועניתי בפרטי .
אני מתנצל .
קצת קשה לי לענות על השאלה הזאת ממקום של אוהד .
אני מניח שיש רצוי ויש מצוי .
יעקב שחר רוצה להצליח ולכן תמיד יש אבל .
הוא לא מוכן לשלם את הסכומים שמיטשל גולדהאר מוכן ולכן זה סוג של פשרה .
אני מניח שנשמע עוד הרבה שמות באוויר כמו חטואל ואחרים שהסוכנים שלהם מנסים לעלות אותם לתודעה .
חזרה למעלה .

lemmacantor אמר:
"הבורד". מועדון רציני.

זה קיים בכל קבוצה .
האם יושבים שם אנשים שמבינים בכדורגל זה סיפור אחר .

Ohad אמר:
שבוע טוב .
אני מתנצל .
אני מניח שנשמע עוד הרבה שמות באוויר כמו חטואל ואחרים שהסוכנים שלהם מנסים לעלות אותם לתודעה .
חזרה למעלה .

למה? במקום מי הוא מגיע?

ברק.י אמר:
Ohad אמר:
שבוע טוב .
אני מתנצל .
חזרה למעלה .

למה? במקום מי הוא מגיע?

מתנצל חבר .
כשאני לא יודע אני מעדיף לא לענות .

Ohad אמר:
ברק.י אמר:
Ohad אמר:
שבוע טוב .
אני מתנצל .
חזרה למעלה .

למה? במקום מי הוא מגיע?

מתנצל חבר .
כשאני לא יודע אני מעדיף לא לענות .

תודה!
מניח שניקיטה בא כחלוץ שני/שלישי ולא במקום חלוץ בכיר. במצב כזה, זו לא החתמה רעה. גם עם ניקיטה, גם עם מלמד וגם עם נחמני יש ויתורים.

ברור שניקיטה יגיע כחלוץ שלישי ולא כחלוץ ראשון.

מלמד כבר היה בקבוצה גדולה ולא הצליח שם ולא התאים. נחמני לא ברמה, די עם זה.

לא הייתי לוקח את נחמני גם לבני ריינה

הוא לא שחקן

עוד פעם חלוץ שלישי. מה נראה לכם, יושבים איתו ואומרים לו ''אתה בא להיות חלוץ שלישי''? איזה מוטיבציה זה נותן לו?

הוא בא להתחרות על המקום בהרכב. תפסיקו לאמץ את שפת השופרות

רונן22 אמר:
עוד פעם חלוץ שלישי. מה נראה לכם, יושבים איתו ואומרים לו ''אתה בא להיות חלוץ שלישי''? איזה מוטיבציה זה נותן לו?

אני מאוד מסכים איתך שאין מונח כזה בחוזה חלוץ שלישי .
מרגיש לי שמתפשרים פה וחבל .
אני חוזר לשוק הישראלי ואני לא רואה פה הרבה אופציות ,את מי כן לדעתך היה נכון להחתים .?
נ.ב מקווה שלא תרשום מלמד .

רונן22 אמר:

לא מסכים בהכרח. בכר אמר לבן שהר באופן ברור שדוניו ודין דוד מבחינתו בהיררכיה לפניו כדי שידע את הסיטואציה לפני שהוא חתם. אם ניקיטה חותם אני מניח שזה אחרי תיאום ציפיות שלו עם בכר וההנהלה לגבי התפקיד שלו במועדון

לשחקן נוער או לשחקן שלא עשה דבר בקריירה שלו אתה יכול להגיד ''אתה חלוץ שלישי'', לא לחלוצים שעשו משהו בכדורגל

אני חושב שאם רוקאביצה ישמור על כשירות הוא ישחק יותר מדין דוד. הבעיה שלי היא רק עם הפציעות שלו.

לא אמרו לו שהוא חלוץ ראשון אבל יגידו לו שהוא יתחרה על מקום בהרכב.

אם הוא יחזור לכושר של לפני שנה ושנתיים ויהיה מצוין מישהו יגיד לו: "לא, אתה שלישי ברוטציה אז תהיה שחקן ספסל?"

שוב אני אגיד לגבי ההחתמה שלו, לדעתי יש לו אפסייד גבוה מאוד, יותר מכל חלוץ אחר שנוכל להביא וברגע שיש גם את דין דוד וגם חלוץ זר נוסף זה מצמצם את טווח הנפילה אתו

בוא נגיד שיותר מטריד אותי אישית מה יהיה עם עמדות המגנים ושאר הדברים בסגל מאשר ניקי בנוסף לדין דוד וחלוץ זר.

רונן22 אמר:

ברור שזה לא נאמר ככה, אבל יש תיאום ציפיות (והשכר הוא אינדיקציה לסטטוס). ברור גם שאם ניקיטה יהיה טוב מהמתחרים שלו להרכב אז הוא צריך לפתוח. השאלה פה היא מי יהיו המתחרים להרכב וכמה כסף מוכנים להשקיע בהם.

כשבאים להחתים שחקן מודיעים לו מה הציפיות
אם הוא בא בתור שחקן שמצפים ממנו להיות שחקן רוטציה, גיבוי, פרוספקט, הרכב, כוכב, וכו', אומרים לו את זה.

שהר הרוויח יותר מדוניו ודוד ושיחק הרבה פחות משניהם. ניקיטה מגיע להתחרות על מקום בהרכב. וכמו שאמרתי, אם הוא ישמור על כשירות, הוא ישחק יותר מדוד לדעתי.

זה לא קשור לזה שעושים תיאום ציפיות התחלתי, ברור שאחר כך הכל יכול להיות ומי שטוב ישחק יותר.

מי שטוב משחק . מזה תיאום ציפיות? יכולים להגיד לו ''קח בחשבון שאנחנו רוצים להביא חלוץ בעל שיעור קומה'', משהו בסגנון הזה. לא משהו מעבר.

'

כן, אומרים לו אנחנו רוצים להביא חלוץ בעל שיעור קומה ואנחנו לא בונים עליך כשחקן הרכב לכן קח בחשבון שאתה יכול למצוא את עצמך מושאר על הספסל גם כשאתה כשיר בניגוד למה שהיה כשהיית פה.

אומרים לו אנחנו רוצים שיהיו לנו כמה חלוצים טובים, ומי שיהיה טוב ישחק. זה מה שבכר תמיד אומר. תפסיקו לאמץ שפה של כתבים חובבנים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה