Hulk אמר:
דרך אגב גם יובאנוביץ הגיע אחרי חצי עונה פריצה שלפני זה היה כישלון בכל מקום שהיה.
אנשים פה לא ריאלים מצפים לחלוץ של 4 מיליון יורו.
אגב אני הייתי מחפש שחקן חופשי מליגה בכירה ולפתות אותו עם משכורת גבוהה מאוד נגיד 600-700 אלף יורו.
אני מסכים אתך באופן כללי.
גם אם תשים דמי העברה של סביבות ה2 מיליון יורו, אתה פועל בשוק מאוד מצומצם ובעיקר זורק הימורים לאוויר.
בדיוק בגלל זה הדמי העברה האלה לא מסנוורים אותי וזה שאומרים "חלוץ במיליון יורו וחצי" לא מרגש אותי כי ברור לי שזה פחות או יותר השמות.
לדוגמה במקרה של יובאנוביץ', הוא שיחק בליגה חלשה יותר בטוטאל, בקבוצה חלשה יותר.
אמנם כבש 21 שערים בקבוצה שלו (מינואר שהגיע עד ינואר שעזב השנה) אבל מעבר לזה הוא נכשל טוטאלית בקריירה ולא עשה כלום מעבר לזה, כולל בליגה השלישית בספרד.
בדמי העברה האלה, במשכורות שמשלמים פה ובפרופיל של הליגה, אתה תביא או שחקנים מליגה שנייה במדינות גדולות באירופה, או שחקני אמצע טבלה שפרצו בשנה-שנתיים החולפות בליגות כמו סרביה, קרואטיה ויוון.
בסרביה לדוגמה, למעט יובאנוביץ' שעזב בינואר עם 11 שערי ליגה, כל שאר הכובשים מעליו משחקים בפרטיזן או הכוכב, עם שווי של יותר מ2 מיליון יורו ולא ישוחררו לפה בחיים
בקרואטיה, השחקן היחיד שרלוונטי שכבש דו ספרתי זה איוון דליץ' (https://www.transfermarkt.com/ivan-delic/profil/spieler/317023)
גם שחקן שפרץ העונה, משחק בקבוצת תחתית עם שווי של מכבי פ''ת בערך, וכבר השווי שלו הוא 1.5 מיליון יורו.
זה שחקן שאני מאמין שריאלי למכבי חיפה, אבל כל השאר שם לא רלוונטי מבחינת מי שחווה עונה טובה (כבש דו ספרתי נניח)
רונן22 אמר:
זה לא פוקס ולא אלפונס, וסביר להניח שהוא גם יתרום מבחינה השפעה על המשחק שלנו יותר מדוד. עדיין זה לא חלוץ שהייתי מביא להוביל את ההתקפה שלנו
אני לא מסתפק בזרים שהם לא אלפונס או ובחלוץ שיותר טוב מדין דוד. צריך משהו יותר איכותי
אני יכול להבין את הטענה לגבי זה שאתה מחפש חלוץ אחר ומישהו איכותי יותר אבל אני לא יודע כמה זה רלוונטי ומי אפשר למצוא, תסתכל על התגובה שרשמתי למעלה לדוגמה