• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Jerry אמר:
עוד פעם הליגה השנייה בצרפת, למה לא לחפש זרים מליגות יותר טובות? ממה שזכור לי הגיעו מהליגה הזאת רק פלופים

אלפונס הגיע והיה פלופ. מי עוד?

ירוק לבן אמר:
Jerry אמר:
עוד פעם הליגה השנייה בצרפת, למה לא לחפש זרים מליגות יותר טובות? ממה שזכור לי הגיעו מהליגה הזאת רק פלופים

אלפונס הגיע והיה פלופ. מי עוד?
מהראש אני זוכר את אלפונס, באטוקיו, סטו, טאפוקו, אודל ואם אני אתאמץ ממש אזכר בעוד. גם פלומיין שכביכול הצליח זה בושה של שחקן עם שכל בתחת

רונן22 אמר:
אלברמן את בכר, איזה צמד. אוי הברוך. שניהם רוכבים על הירושה של בלבול בעיקר

ג׳וש, נטע, סאן, שרי וחזיזה נשארו בהרכב מתקופת בלבול. כל השאר הגיעו בתקופת בכר.
מה שכתבת זו אג׳נדה, לא מציאות.

פיירו קרע רצועות והיה בחוץ כמעט שנה ב2019/20. שלא יגמור לנו כמו סטריין מוקפא בדצמבר

Shocking4U אמר:
פיירו קרע רצועות והיה בחוץ כמעט שנה ב2019/20. שלא יגמור לנו כמו סטריין מוקפא בדצמבר
יש כל כך הרבה נורות אזהרה לגבי הבחור הזה, לשלם עליו 2 מיליון יורו זה טירוף, כמעט תמיד האוהדים לא טועים עם כל הכבוד לאלברמן ובכר

בשתי העונות האחרונה הוא שיחק 58 משחקי ליגה, בליגה שהיא הרבה יותר פיזית ואגרסיבית מליגת העל. לא אמורה להיות בעיה בעניין הזה

שחקנים עוד דרכו פה כבר שליליות שאלוהים יעזור לי איזה אוהדים אופטימיים יש לנו לקחנו 2 אלפיות רצופות זה אומר שהצוות יודע מה הוא עושה אז קצת פירגון לו לא יזיק

גולדשטיין מדווח שהוא רוצה 500אלף יורו לעונה.

שיביאו מישהו יותר טוב בסכום הזה

רונן22 אמר:

בריאות

ירוק לבן אמר:
רונן22 אמר:

ג׳וש, נטע, סאן, שרי וחזיזה נשארו בהרכב מתקופת בלבול. כל השאר הגיעו בתקופת בכר.
מה שכתבת זו אג׳נדה, לא מציאות.

הוא לא הביא לפה שחקן אחד חוץ מאשכנזי ואולי פלקושצנקו מה בלבול מה, הבן אדם מובטל כל הקריירה למעט גיחות למכבי חיפה כשיענקל'ה עושה לו ג'סטות

עד מתי נשמע על המנג'ר המהולל הזה

הכי חשוב זה לשמור על הבסיס, כי אלברמן ובכר אלה לא אנשים שיצליחו להתגבר על עזיבות של שחקני מפתח
אין לי אמונה בצמד הזה

מאוד מקווה שפאני וחזיזה ישארו ושנגרד עוד אליפות

מדובר בצמד שהביא 2 אליפויות בשנתיים אחרי עשור עם 0 אליפויות. הם הצליחו פה בענק, בלי קשר למה שיהיה בעתיד. זה שיש להם פאשלות לפעמים? נכון. להכליל שהם רוכבים על התשתית של בלבול, ושאין סיבה לסמוך עליהם - זו כבר אג׳נדה.

יש שחקן זר שאנשים פה שמחו כשהגיע?
את פלאניץ׳ קטלו במשחקים הראשונים, משרי התאכזבו שהוא לא פריי, לחוסה זכרו את התקופה בצהוב, כשעלי הגיע דיברו על מחיר גבוה לשחקן שנראה בינוני בבית״ר ועל השחקנים שבאמת נכשלו או סתם היו בינוניים מיותר לדבר.
לא שצריך לקפוץ משמחה בעקבות החשיפה של המועמדים, אבל תהיו קצת סבלניים. קצת.

ירוק לבן אמר:
מדובר בצמד שהביא 2 אליפויות בשנתיים אחרי עשור עם 0 אליפויות. הם הצליחו פה בענק, בלי קשר למה שיהיה בעתיד. זה שיש להם פאשלות לפעמים? נכון. להכליל שהם רוכבים על התשתית של בלבול, ושאין סיבה לסמוך עליהם - זו כבר אג׳נדה.
אלברמן לא הביא כלום, זה בכר ורק בכר שהוא מאמן היסטורי עם כל הפאקים בו. ולא בושה להודות שבכר נהנה מהשלד שבלבול השאיר, הוא בטח לא בנה הכל מאפס

בעונה הראשונה הם רכבו על הבסיס של בלבול
גם בעונה השנייה הם לא היו מצליחים בלי נכסים שבלבול השאיר להם

בכר לא הצליח להתגבר על עזיבות של שחקני מפתח בבאר שבע. בתקופה שלו בבאר שבע הוא הביא כמות בלתי נתפסת של שחקני פח.
אני לא רואה אותו ולא ו את אלברמן מצליחים להתגבר על עזיבות של שחקני מפתח. ובטח שאני לא רואה אותם מצליחים לבנות קבוצה לשנים קדימה.
בכר הוא מאמן שיודע איזה קבוצות לקבל ומתי, ככה הוא לקח את כל האליפויות שלו. קיבל סגלים מוכנים שצריכים שדרוג קל.

Jerry אמר:
ירוק לבן אמר:
אלברמן לא הביא כלום, זה בכר ורק בכר שהוא מאמן היסטורי עם כל הפאקים בו. ולא בושה להודות שבכר נהנה מהשלד שבלבול השאיר, הוא בטח לא בנה הכל מאפס

בלבול לא השאיר כלום זה לא הוא שהביא את שרי ואת חזיזה דיי כבר עם השקר הזה מה הוא משלם לכם עמלות

ברק.י אמר:
יש שחקן זר שאנשים פה שמחו כשהגיע?
את פלאניץ׳ קטלו במשחקים הראשונים, משרי התאכזבו שהוא לא פריי, לחוסה זכרו את התקופה בצהוב, כשעלי הגיע דיברו על מחיר גבוה לשחקן שנראה בינוני בבית״ר ועל השחקנים שבאמת נכשלו או סתם היו בינוניים מיותר לדבר.
לא שצריך לקפוץ משמחה בעקבות החשיפה של המועמדים, אבל תהיו קצת סבלניים. קצת.

מחזק. זה כזה ישראלי לשפוט לפי סרטוני יוטיוב מבלי לראות אפילו משחק אחד מלא של השחקן עם הקבוצה. אותי בעיקר מטרידה העובדה שהמועמדים לא דומים אחד לשני. זה מראה שאין למועדון כרגע בהירות לגבי איך רוצים שהקבוצה תשחק בשנה הבאה, ולגבי איך נכון לשפר את הקבוצה משנה שעברה.

Apoc אמר:
Jerry אמר:
ירוק לבן אמר:

בלבול לא השאיר כלום זה לא הוא שהביא את שרי ואת חזיזה דיי כבר עם השקר הזה מה הוא משלם לכם עמלות

בכר בנה הכל מאפס אם ככה?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה