ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Jerry אמר:עוד פעם הליגה השנייה בצרפת, למה לא לחפש זרים מליגות יותר טובות? ממה שזכור לי הגיעו מהליגה הזאת רק פלופים
מהראש אני זוכר את אלפונס, באטוקיו, סטו, טאפוקו, אודל ואם אני אתאמץ ממש אזכר בעוד. גם פלומיין שכביכול הצליח זה בושה של שחקן עם שכל בתחתירוק לבן אמר:Jerry אמר:עוד פעם הליגה השנייה בצרפת, למה לא לחפש זרים מליגות יותר טובות? ממה שזכור לי הגיעו מהליגה הזאת רק פלופים
אלפונס הגיע והיה פלופ. מי עוד?
רונן22 אמר:אלברמן את בכר, איזה צמד. אוי הברוך. שניהם רוכבים על הירושה של בלבול בעיקר
יש כל כך הרבה נורות אזהרה לגבי הבחור הזה, לשלם עליו 2 מיליון יורו זה טירוף, כמעט תמיד האוהדים לא טועים עם כל הכבוד לאלברמן ובכרShocking4U אמר:פיירו קרע רצועות והיה בחוץ כמעט שנה ב2019/20. שלא יגמור לנו כמו סטריין מוקפא בדצמבר
רונן22 אמר:אלברמן את בכר, איזה צמד. אוי הברוך. שניהם רוכבים על הירושה של בלבול בעיקר
ירוק לבן אמר:רונן22 אמר:אלברמן את בכר, איזה צמד. אוי הברוך. שניהם רוכבים על הירושה של בלבול בעיקר
ג׳וש, נטע, סאן, שרי וחזיזה נשארו בהרכב מתקופת בלבול. כל השאר הגיעו בתקופת בכר.
מה שכתבת זו אג׳נדה, לא מציאות.
אלברמן לא הביא כלום, זה בכר ורק בכר שהוא מאמן היסטורי עם כל הפאקים בו. ולא בושה להודות שבכר נהנה מהשלד שבלבול השאיר, הוא בטח לא בנה הכל מאפסירוק לבן אמר:מדובר בצמד שהביא 2 אליפויות בשנתיים אחרי עשור עם 0 אליפויות. הם הצליחו פה בענק, בלי קשר למה שיהיה בעתיד. זה שיש להם פאשלות לפעמים? נכון. להכליל שהם רוכבים על התשתית של בלבול, ושאין סיבה לסמוך עליהם - זו כבר אג׳נדה.
Jerry אמר:אלברמן לא הביא כלום, זה בכר ורק בכר שהוא מאמן היסטורי עם כל הפאקים בו. ולא בושה להודות שבכר נהנה מהשלד שבלבול השאיר, הוא בטח לא בנה הכל מאפסירוק לבן אמר:מדובר בצמד שהביא 2 אליפויות בשנתיים אחרי עשור עם 0 אליפויות. הם הצליחו פה בענק, בלי קשר למה שיהיה בעתיד. זה שיש להם פאשלות לפעמים? נכון. להכליל שהם רוכבים על התשתית של בלבול, ושאין סיבה לסמוך עליהם - זו כבר אג׳נדה.
ברק.י אמר:יש שחקן זר שאנשים פה שמחו כשהגיע?
את פלאניץ׳ קטלו במשחקים הראשונים, משרי התאכזבו שהוא לא פריי, לחוסה זכרו את התקופה בצהוב, כשעלי הגיע דיברו על מחיר גבוה לשחקן שנראה בינוני בבית״ר ועל השחקנים שבאמת נכשלו או סתם היו בינוניים מיותר לדבר.
לא שצריך לקפוץ משמחה בעקבות החשיפה של המועמדים, אבל תהיו קצת סבלניים. קצת.
Apoc אמר:Jerry אמר:אלברמן לא הביא כלום, זה בכר ורק בכר שהוא מאמן היסטורי עם כל הפאקים בו. ולא בושה להודות שבכר נהנה מהשלד שבלבול השאיר, הוא בטח לא בנה הכל מאפסירוק לבן אמר:מדובר בצמד שהביא 2 אליפויות בשנתיים אחרי עשור עם 0 אליפויות. הם הצליחו פה בענק, בלי קשר למה שיהיה בעתיד. זה שיש להם פאשלות לפעמים? נכון. להכליל שהם רוכבים על התשתית של בלבול, ושאין סיבה לסמוך עליהם - זו כבר אג׳נדה.
בלבול לא השאיר כלום זה לא הוא שהביא את שרי ואת חזיזה דיי כבר עם השקר הזה מה הוא משלם לכם עמלות