• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
יום-טוב שוקרון אמר:
KevinDurant אמר:
יום-טוב שוקרון אמר:
תקשיב אתה מדקלם סיסמאות, זה לא עובד ככה.
מכבי חיפה בשלושת החודשים האחרונים נראתה קטסטרופה.
לכולם ברור שאם מכבי ת"א וב"ש לא היו בועטים בדלי, היית מסיים את העונה שעברה רק עם גביע השוקו.

כדי שהיכולת הנוראית הזו לא תמשיך גם בעונה הבאה, צריך להביא לפה דם חדש, 3-4 קרנפים שוברי שיוויון, שיגררו איתם את הגרעין המרכזי (אצילי, שרי, חזיזה, דין דוד, אבו פאניי , מוחמד) ליכולת הטובה של תקופת הרצף.
איזה סיסמאות דיקלמתי? להפך, מי שמדקלם סיסמאות זה אתה.

איפה טענתי שלא צריך להביא רכש ושחקנים איכותיים? אתה זה שקבעת שעל סמך דיווח על שחקן שלא יגיע מביאים שחקנים לא רציניים לפני שראית אותם משחקים 2 דקות.

אני יכול להגיד שממה שאני אישית ראיתי, לא היה מגן עם איכותיות התקפיות כמו של השבדי במכבי חיפה לפחות ב10 שנים האחרונות, אז אתה אומר שהוא בינוני וכו'? על סמך מה בדיוק?

בוא נראה מי החלוץ שיגיע ומי הזר הנוסף שיגיע ומה הרכש שיהיה פה במהלך החלון ואז נקבע אם טוב או לא טוב, לא מבין על סמך מה אתה קובע שההוא בינוני וההוא בינוני לפני שבכלל קורים דברים ובאים שחקנים

אין מה לראות ואין מה לחכות.
כל מי שיגיע זה שחקנים באותה רמה של ק"ש, מכבי פת, והפועל ים.
יענקלה לא הולך להמציא אותנו מחדש.

מצד שני, כאשר היריבה הכי שנואה מחתימה מאמן עם שכר של 800 אלף אירו בעונה, אתה מבין שזה בכלל לא אותה סקאלה.
בוגרים מול ילדים...
אני לא מבין למה בכלל צריך להסתכל על השכר של המאמן שלהם.
אם בכר היה מקבל 800 אלף אירו היית יותר שמח? זה היה הופך את בכר למאמן טוב יותר?

לא מתרשם יותר מדי מאיביץ. הוא מאמן מהסוג של רוני לוי, רק יותר הארדקור. רס"ר פרופר.
הוא אמנם לקח פה 2 אליפויות, אבל אל תשכחו איזה סגל פסיכי היה לו ביחס לליגה, וגם לא היו לו באמת מתחרים.
ועם כל זה הכדורגל שלו היה משעמם.

כובע קש אמר:
לא ברור לי מה האנטי פה בפורום כלפי פיירו, לדעתי חסר לנו שחקן בסגנון שלו והוא יכול להוסיף לנו המון
קרע רצועות ולא שיחק כדורגל כמעט שנה ב2020
לא שיחק באף ליגה רצינית עד 2018 (ליגות איזוריות בארה״ב על מגרשי פוטבול)

כובע קש אמר:
לא ברור לי מה האנטי פה בפורום כלפי פיירו, לדעתי חסר לנו שחקן בסגנון שלו והוא יכול להוסיף לנו המון

מסכים.

Shocking4U אמר:
כובע קש אמר:
שיחק בעונה האחרונה 34 משחקי ליגה, עונה לפניה 24. נראה לי יהיה בסדר עם עניין הרצועות.

Shocking4U אמר:
כובע קש אמר:

מחזק. לדעתי נשמע כמו פלופ. מקווה שאטעה.

Smurk אמר:
Shocking4U אמר:
כובע קש אמר:
שיחק בעונה האחרונה 34 משחקי ליגה, עונה לפניה 24. נראה לי יהיה בסדר עם עניין הרצועות.
גם בוזגלו שיחק אחרי שקרע רצועות פעם ראשונה בבלגיה. ברגע שאתה קורע רצועה פעם אחת הסיכוי שתקרע שוב פעם גדל משמעותית

Apoc אמר:
לראשונה מקשרים אותנו רשמית לירמייף לא?
מצחיק שהעלתי בנושא סקאוטינג חודש שעבר 15 שמות של חלוצים ומתוכם כבר 2 מועמדים אלינו ואחד קיבל הצעה מבאר שבע והחלון עוד לא נפתח בכלל.
או שהמבחר של חלוצים שהם גם אטרקטיביים וגם ריאלים עבור קבוצות צמרת ישראליות הוא דיי מצומצם או שקוראים פה אנשים מסוימים.

אני מניח שגם וגם אבל באופן כללי מאז הקמת פורים ירוקים שזה 4-5 שנים תמיד היית תותח בנושא סקאוטינג עם שמות לוהטים וכך גם הפעם 👌🏼🔥

Apoc אמר:
לראשונה מקשרים אותנו רשמית לירמייף לא?
מצחיק שהעלתי בנושא סקאוטינג חודש שעבר 15 שמות של חלוצים ומתוכם כבר 2 מועמדים אלינו ואחד קיבל הצעה מבאר שבע והחלון עוד לא נפתח בכלל.
או שהמבחר של חלוצים שהם גם אטרקטיביים וגם ריאלים עבור קבוצות צמרת ישראליות הוא דיי מצומצם או שקוראים פה אנשים מסוימים.

אכן, לראשונה רשמית, אלא אם mhod מספיק רשמי בעינייך.
מה שכן, מאז שאלירן פתח טוויטר באנגלית, לא אופתע אם נראה יותר דיווחים כוזבים מחו״ל שתואמים את שלו כי כתבים זרים עלולים להשתמש בו כמקור.

נראה לי זה סתם דיווח שמישהו העתיק מהפייסבוק של הסלב.
גולדשטיין פירסם שיש לו הצעה של 900 אלף כנראה מאסיה.

Kaka אמר:
זה אתר סופר רציני שפרסם לראשונה גם על סונדגרן.

הם אלה שרשמו בתוך הכתבה שיש לו הצעה של 10 מיליון קרונות ממועדון כלשהו באסיה. גולדשטיין רק ציטט משם.

יום-טוב שוקרון אמר:
KevinDurant אמר:
יום-טוב שוקרון אמר:
תקשיב אתה מדקלם סיסמאות, זה לא עובד ככה.
מכבי חיפה בשלושת החודשים האחרונים נראתה קטסטרופה.
לכולם ברור שאם מכבי ת"א וב"ש לא היו בועטים בדלי, היית מסיים את העונה שעברה רק עם גביע השוקו.

כדי שהיכולת הנוראית הזו לא תמשיך גם בעונה הבאה, צריך להביא לפה דם חדש, 3-4 קרנפים שוברי שיוויון, שיגררו איתם את הגרעין המרכזי (אצילי, שרי, חזיזה, דין דוד, אבו פאניי , מוחמד) ליכולת הטובה של תקופת הרצף.

איפה טענתי שלא צריך להביא רכש ושחקנים איכותיים? אתה זה שקבעת שעל סמך דיווח על שחקן שלא יגיע מביאים שחקנים לא רציניים לפני שראית אותם משחקים 2 דקות.

אני יכול להגיד שממה שאני אישית ראיתי, לא היה מגן עם איכותיות התקפיות כמו של השבדי במכבי חיפה לפחות ב10 שנים האחרונות, אז אתה אומר שהוא בינוני וכו'? על סמך מה בדיוק?

בוא נראה מי החלוץ שיגיע ומי הזר הנוסף שיגיע ומה הרכש שיהיה פה במהלך החלון ואז נקבע אם טוב או לא טוב, לא מבין על סמך מה אתה קובע שההוא בינוני וההוא בינוני לפני שבכלל קורים דברים ובאים שחקנים

מצד שני, כאשר היריבה הכי שנואה מחתימה מאמן עם שכר של 800 אלף אירו בעונה, אתה מבין שזה בכלל לא אותה סקאלה.
בוגרים מול ילדים...
מלך שערי הליגה השבדית זה שחקן ברמה של הפועל י-ם ושחקן שנתן 15 גולים בליגה צרפתית שנייה זה שחקן של מכבי פ''ת ומגן ששיחק באריס סלוניקי כמה שנים כשחקן הרכב זה המגן הבא של ק''ש

KevinDurant אמר:
Kaka אמר:

הם אלה שרשמו בתוך הכתבה שיש לו הצעה של 10 מיליון קרונות ממועדון כלשהו באסיה. גולדשטיין רק ציטט משם.

יום-טוב שוקרון אמר:
KevinDurant אמר:

בוגרים מול ילדים...
מלך שערי הליגה השבדית זה שחקן ברמה של הפועל י-ם ושחקן שנתן 15 גולים בליגה צרפתית שנייה זה שחקן של מכבי פ''ת ומגן ששיחק באריס סלוניקי כמה שנים כשחקן הרכב זה המגן הבא של ק''ש
דוראנט הבעיה עם פיירו זה שהוא עולה 1.2 מיליון יורו ולא 3 הוא שופט לפי מחיר ולא לפי יכולות הוא חושב שעולם הכדורגל זה כמו לקנות פלאפון ומה שיותר יקר בהכרח יותר טוב חשיבה מעוותת כזו בחיים לא ראיתי.

Hulk אמר:
KevinDurant אמר:
Kaka אמר:

יום-טוב שוקרון אמר:

בוגרים מול ילדים...
דוראנט הבעיה עם פיירו זה שהוא עולה 1.2 מיליון יורו ולא 3 הוא שופט לפי מחיר ולא לפי יכולות הוא חושב שעולם הכדורגל זה כמו לקנות פלאפון ומה שיותר יקר בהכרח יותר טוב חשיבה מעוותת כזו בחיים לא ראיתי.
אם השמות האלה היו מוזכרים בהקשר של מכבי ת''א הוא היה מתרשם מהם הרבה יותר

שוקרון, אתה מודע לזה שיובנאוביץ הגיע מקבוצת תחתית מהליגה הסרבית ולפני שהצליח שם לא פגע באף קבוצה ששיחק בה כן ?
אני בכלל לא התרשמתי ממנו בהתחלה והוא לא חלוץ גדול אבל לליגה הוא בהחלט מספיק .
החלוץ השוודי ירמייף יותר מרשים ממנו ואם יגיע אין לי ספק שנהנה ממנו, עדיף בהרבה לדעתי על פיירו מהליגה השניה בצרפת .
יאללה שסונדגרן ישכנע אותו .

עכשיו גולדשטיין סותר את הדיווח שלו מלפני שעה וכותב שבמועדון מקווים לצרף את פיירו.
פחות התרשמתי ממנו ביחס לירמייף, נראה

לא יודע אם תחת בכר אלכסנדר ירמייף יהיה טוב פה בכר עם חלוצים בסגנון שלו לא מצליח סטייל פקהרט

סומך על ברק ועל גל בהקשר של פיירו, אם הם מוכנים לשים את הכסף הגדול ולהשקיע בו קרוב ל-2 מיליון יורו דמי העברה ועוד חצי מיליון יורו שכר אני איתם.

omribenjamin אמר:
עכשיו גולדשטיין סותר את הדיווח שלו מלפני שעה וכותב שבמועדון מקווים לצרף את פיירו.
פחות התרשמתי ממנו ביחס לירמייף, נראה

הוא אשכרה מפרסם שאנחנו מוכנים לשלם עליו 2 מיליון יורו .
לא חבל להוציא כל כך הרבה כסף על חלוץ כזה ? מה הם רואים שאנחנו לא ממה הם מתלהבים כל כך?
חוץ מזה שהפציץ בגנגאן בליגה השניה בצרפת הוא שיחק לפני בארה״ב בכלל .
הרזומה שלו לא מרשים .

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה