ירוק זה אני
שחקן העונה
אני לא מבין למה בכלל צריך להסתכל על השכר של המאמן שלהם.יום-טוב שוקרון אמר:KevinDurant אמר:איזה סיסמאות דיקלמתי? להפך, מי שמדקלם סיסמאות זה אתה.יום-טוב שוקרון אמר:תקשיב אתה מדקלם סיסמאות, זה לא עובד ככה.
מכבי חיפה בשלושת החודשים האחרונים נראתה קטסטרופה.
לכולם ברור שאם מכבי ת"א וב"ש לא היו בועטים בדלי, היית מסיים את העונה שעברה רק עם גביע השוקו.
כדי שהיכולת הנוראית הזו לא תמשיך גם בעונה הבאה, צריך להביא לפה דם חדש, 3-4 קרנפים שוברי שיוויון, שיגררו איתם את הגרעין המרכזי (אצילי, שרי, חזיזה, דין דוד, אבו פאניי , מוחמד) ליכולת הטובה של תקופת הרצף.
איפה טענתי שלא צריך להביא רכש ושחקנים איכותיים? אתה זה שקבעת שעל סמך דיווח על שחקן שלא יגיע מביאים שחקנים לא רציניים לפני שראית אותם משחקים 2 דקות.
אני יכול להגיד שממה שאני אישית ראיתי, לא היה מגן עם איכותיות התקפיות כמו של השבדי במכבי חיפה לפחות ב10 שנים האחרונות, אז אתה אומר שהוא בינוני וכו'? על סמך מה בדיוק?
בוא נראה מי החלוץ שיגיע ומי הזר הנוסף שיגיע ומה הרכש שיהיה פה במהלך החלון ואז נקבע אם טוב או לא טוב, לא מבין על סמך מה אתה קובע שההוא בינוני וההוא בינוני לפני שבכלל קורים דברים ובאים שחקנים
אין מה לראות ואין מה לחכות.
כל מי שיגיע זה שחקנים באותה רמה של ק"ש, מכבי פת, והפועל ים.
יענקלה לא הולך להמציא אותנו מחדש.
מצד שני, כאשר היריבה הכי שנואה מחתימה מאמן עם שכר של 800 אלף אירו בעונה, אתה מבין שזה בכלל לא אותה סקאלה.
בוגרים מול ילדים...
אם בכר היה מקבל 800 אלף אירו היית יותר שמח? זה היה הופך את בכר למאמן טוב יותר?
לא מתרשם יותר מדי מאיביץ. הוא מאמן מהסוג של רוני לוי, רק יותר הארדקור. רס"ר פרופר.
הוא אמנם לקח פה 2 אליפויות, אבל אל תשכחו איזה סגל פסיכי היה לו ביחס לליגה, וגם לא היו לו באמת מתחרים.
ועם כל זה הכדורגל שלו היה משעמם.