ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:כל השופרות של נסיכת הנגב מתדרכים שאלחמיד לא ישוחרר
אני דווקא חושב שהיא בעמדה טובה מולו. היא שילמה עליו לא ממזמן דמי העברה ויש לו עוד שנתיים בחוזה. היא יכולה בצדק מבחינתה להגיד אם אתה רוצה לעזוב תביא לי הצעה עם פיצוי כספי ראוי (נגיד מיליון יורו) ואני אשחרר אותך.omribenjamin אמר:Shocking4U אמר:כל השופרות של נסיכת הנגב מתדרכים שאלחמיד לא ישוחרר
אלונה תגרור את זה עד אוגוסט ותבין שזה חסר סיכוי, אי אפשר להשאיר שחקן שלא רוצה להישאר
Smurk אמר:וייס אומר אצל קטן שהעדיפות של בכר זה מגן שמאלי זר
Smurk אמר:אהרונוביץ' רומז שיש מגן שמאלי זר על הפרק
הוא באמת האחרון שיודע משהוSmurk אמר:אהרונוביץ' רומז שיש מגן שמאלי זר על הפרק
Shocking4U אמר:הוא באמת האחרון שיודע משהוSmurk אמר:אהרונוביץ' רומז שיש מגן שמאלי זר על הפרק
מי ראה את זה בא? זה היה די ברורSmurk אמר:השופר של אלונה טוען שהנשיאה רוצה מיליון יורו לפחות על חאתם
Smurk אמר:Shocking4U אמר:הוא באמת האחרון שיודע משהוSmurk אמר:אהרונוביץ' רומז שיש מגן שמאלי זר על הפרק
הוא לא פראייר כמו שאתם חושבים
לא רואה סרט שמשלמים עליו את זהShocking4U אמר:מי ראה את זה בא? זה היה די ברורSmurk אמר:השופר של אלונה טוען שהנשיאה רוצה מיליון יורו לפחות על חאתם
בכל מקרה אני לא משלם עליו מיליון יורו. אם אבו פאני בגיל 24 נמכר ב2.5 בגג אז אין מצב שאני משלם על אלחמיד בן 31 עם היסטוריה של פציעות שווה מיליון יורו.
Nirgreen אמר:הלוואי שמגן שמאלי זר יגיע, דרך אגב ממתי שחר מוציא 2 מיליון יורו העברה ועוד שכר עתק? משהו פה מוזר לי