• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
Daniel123 אמר:
בסוף לא יגיע לא פיירו ולא ירמייף ויתפשרו על איזה חלוץ עלוב מקבוצת תחתית בליגת שקר כלשהי .
שיביאו את החלוץ הפורטוגלי וזהו .
רוקאביצה בתור חלוץ שלישי החתמה מעולה. .
נחמני לא לרמה של מכבי חיפה לפחות לא כרגע .

מי זה הפורטוגלי?

בטעות התכוונתי הקולומביאני
אוסקר אסטופיניאן

Daniel123 אמר:
Apoc אמר:
Daniel123 אמר:
בסוף לא יגיע לא פיירו ולא ירמייף ויתפשרו על איזה חלוץ עלוב מקבוצת תחתית בליגת שקר כלשהי .
שיביאו את החלוץ הפורטוגלי וזהו .
רוקאביצה בתור חלוץ שלישי החתמה מעולה. .
נחמני לא לרמה של מכבי חיפה לפחות לא כרגע .

מי זה הפורטוגלי?

בטעות התכוונתי הקולומביאני
אוסקר אסטופיניאן

מניח שאם היו יכולים להביא את אסטופיניאן היו עוזבים הכל ומביאים
הוא החלוץ הכי פחות ריאלי מבין השמות שהעלתי בנושא סקאוטינג

זה ניהול סטייל באר שבע. אני זוכר כמה התווכחו איתי כשטענתי שהבלוף של הנשיאה יתגלה אחרי שהבסיס הנהדר שלהם שנבנה בפוקס יתפרק.
בכר ואלברמן מעתיקים את המודל של הנשיאה הקפריזית

רונן22 אמר:
זה ניהול סטייל באר שבע. אני זוכר כמה התווכחו איתי כשטענתי שהבלוף של הנשיאה יתגלה אחרי שהבסיס הנהדר שלהם שנבנה בפוקס יתפרק.
בכר ואלברמן מעתיקים את המודל של הנשיאה הקפריזית

אני לא בטוח גם כמה ריאלית הציפייה לבניית שושלת. היו לנו מספיק הזדמנויות בעבר לעשות את זה ולא עשינו, למה שעכשיו יהיה שונה? כאוהד זה מתסכל, אבל צריך לדעת ליהנות ממה שיש ולחיות את הרגע. אף קבוצה ישראלית עד היום לא הצליחה לפרוץ קדימה.

אולי זה לא ריאלי, אז שלא יספרו לי שיש פה חשיבה קדימה. ושלא יהללו את המנהל המקצועי השרלטן שלנו

חיי בשלווה עם חזרה שלו ואם ישתחררו מבן שהר

MHFC4EVER אמר:
שלישייה של דוד רוקאביציה חמד היא ללא ספק שדרוג של דוד דוניו שהר

תומר גם שחקן גב, פיזי, משחק ראש מצויין

תכונות שאין לא לדין ולא לניקיטה

חמד שחקן גמור

נונו דה קוסטה או ירמייף על מי הייתם הולכים כמחליף לפיירו

רונן22 אמר:
אולי זה לא ריאלי, אז שלא יספרו לי שיש פה חשיבה קדימה. ושלא יהללו את המנהל המקצועי השרלטן שלנו

זה מעבר למנהל מקצועי, יש פה גם כשלון חרוץ במחלקת הנוער שלא מצליחה לייצר כמעט כישרונות ברמה גבוהה לקבוצה הבוגרת, וכמובן של ה"בורד" שמסרב לפתח את הקבוצה, לקחת סיכונים ולהגדיל הוצאות בהתאם לגדילה המשמעותית בהכנסות.
כל המועדון מתנהל בצורה רעה, ולא יודע איך למנף הצלחה. זה הרבה יותר מאשמה של אדם בודד.

אלירן שליו אם אתה קורא פה
שתדע שאנחנו מתעניינים ב oscar estupinan
אתה יכול לפרסם אצלך באינסטגרם ובפייסבוק

רונן22 אמר:
מי יודע איזו עונה תעבור על נחמני בהשאלה? עשרות רבות של צעירים מוכשרים שלנו הלכו לאיבוד בהשאלות
גם המושאלים שבסוף פרצו זה היה בנס. כמעט אף אחד כבר לא האמין בוייסמן ובחמד ( אני מדבר על אנשי מקצוע, לא אוהדים), הקריירה של שניהם ניצלה בדקה התשעים.
את נחמני היה צריך לשלב בסגל בעונה הקרובה, שהוא ישחק בקבוצה טובה, יצבור ביטחון, יקבל הכוונה מהמאמן הטוב ביותר. זה לא עדיף מאשר לשלוח אותו להשאלה נוספת לידיים של מאמן ישראלי חובבן בקבוצת פח?

לשיטתך אם נחמני לא מספיק טוב לקבל דקות בקבוצה קטנה יותר נטולת לחץ הוא כן ראוי לשחק במכבי ולעלות בדקות המכריעות להציל את המולדת?

אם יהיה טוב -יחזור. אם לא יצדיק את החזרה שלו (כמו עכשיו) שיושאל וישתפשף עוד שנה.
ראינו מה השיטה של להשאיר שחקני נוער מבטיחים עשתה (עוואד וזנטי כמשל)- לא תודה. לא צריך עוד כאלו שבגיל 25 יכולים למלא בקושי 10 משחקים עם פירורי הדקות שהם קיבלו במהלך הקריירה במכבי.

ניקי יהיה פה שנה אחת, עוד חלוץ בסגל, לא ברור מה נופלים על זה כל כך.
שחקן שהבקיע 10 שערים תחת הכדורגל העצוב של רוני לוי, הוא מחובר לקהל, לשחקנים ולמועדון, ישראלי. אחלה ניקי.

ירוק לבן אמר:
רונן22 אמר:

זה מעבר למנהל מקצועי, יש פה גם כשלון חרוץ במחלקת הנוער שלא מצליחה לייצר כמעט כישרונות ברמה גבוהה לקבוצה הבוגרת, וכמובן של ה"בורד" שמסרב לפתח את הקבוצה, לקחת סיכונים ולהגדיל הוצאות בהתאם לגדילה המשמעותית בהכנסות.
כל המועדון מתנהל בצורה רעה, ולא יודע איך למנף הצלחה. זה הרבה יותר מאשמה של אדם בודד.

גם מי שכן יוצא אז באיחור, אחרי השאלות. גיל 22-23. אבל אין מה להתפלא. יש תחלופה רבה מדי של אנשי מקצוע וגם הם לא ברמה גבוהה. מי שכן ברמה גבוהה כמו מטאו, בורח מהר. לא נכון לשתף שחקני בית רק כי הם שחקני בית.

David אמר:

השוודי חלוץ רחבה כזה, גולר.
דה קוסטה לפי מה שראיתי הרבה יותר נייד עם טכניקה של לעבור שחקן ונראה לי יכול לשחק גם ככנף ובמערך של 2 חלוצים.
אני בעד דה קוסטה.

David אמר:
ירמייף, רק כי הוא שונה בסגנון שלו מדין דוד ורוקאביצה ונונו דה קוסטה יותר דומה בסגנון שלו לדין דוד ורוקאביצה ואתה צריך גיוון.
ירמייף יותר חיית רחבה, נונו דה קוסטה יותר שחקן של שטח כמו דין דוד ורוקאביצה ויש לנו את זה כבר. ממה שראיתי בסרטונים

Apoc אמר:
3 מיליון יורו על שחקן בשנת חוזה זה מטורף, לא מבין באיזה קטע הם דורשים כזה סכום
חבל כי אני חושב שהוא בול החלוץ שהיינו צריכים

לדעתך, מקצועית נטו בהתעלם שיקולי שכר ודמי העברה, את מי היית לוקח למכבי- ירמייף או פיירו?

לדעתי פיירו עשוי להוסיף גיוון לסגנון משחק שלנו בעוד ירמייף יותר מתאים למה שיש לנו היום. ככה שזאת באמת דילמה.

Daniel123 אמר:
אלירן שליו אם אתה קורא פה
שתדע שאנחנו מתעניינים ב oscar estupinan
אתה יכול לפרסם אצלך באינסטגרם ובפייסבוק
סמנופף

שמות שעלו - פיינרו וירמייף
יגיע בסוף - עומר דמארי

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה