• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
David אמר:
המגן השמאלי שמועמד הוא לודוויג אגוסטינסטן מסבליה איתו טוענים שיש משא ומתן מתקדם מגן נבחרת שבדיה

חחחח מאיפה החארטה הזאת?

David אמר:
המגן השמאלי שמועמד הוא לודוויג אגוסטינסטן מסבליה איתו טוענים שיש משא ומתן מתקדם מגן נבחרת שבדיה

פסיכי לגמרי, איפה נאמר? הוא שחקן בקאליבר מטורף וזה נשמע רחוק מהמציאות

David אמר:

אין מצב שהוא יגיע לכאן

Apoc אמר:
David אמר:

נילקח מפירסום בווטסאפ חבר שלך אומרים המידע בדוק אל תשאלו איך ולמה זה השחקן ככה רשום

יוחאי שיקו פירסם ואז מחק. מישהו כתב את זה גם בקבוצת טלגרם. זה כמו השטות שיאנוזאי מועמד.

אז חבל להביא לפה פרסומים אנונימיים בוואטסאפ, הפורום קיים בשביל שכל השטויות של הרשתות החברתיות לא יגיעו לפה, זו פלטפורמה יותר 'בוגרת'

David אמר:
Apoc אמר:
David אמר:

נילקח מפירסום בווטסאפ חבר שלך אומרים המידע בדוק אל תשאלו איך ולמה זה השחקן ככה רשום

אח שלי תחסוך מאיתנו את החארטות האלה. אין סיכוי שהוא יגיע

לגבי פיירו לצערי אני רואה אותו ירוק לא תופס ממנו

אנשים מסתלבטים על הסלב אבל אז מציפים שמגן מסביליה במו"מ מתקדם 😂 קצת מודעות לא תזיק

Smurk אמר:
David אמר:
Apoc אמר:

אולי הבינו בסביליה שעבורם הוא פלופ ורוצים להיפטר ממנו אין לדעת אולי פתאום יענקלה החליט להיות לארג ולא לקחת תכסף לבלטות

David אמר:

מגחגחעליי

David אמר:
Smurk אמר:
David אמר:

אולי הבינו בסביליה שעבורם הוא פלופ ורוצים להיפטר ממנו אין לדעת אולי פתאום יענקלה החליט להיות לארג ולא לקחת תכסף לבלטות
גבר זה שחקן שעלה קרוב ל-6 מיליון בקיץ האחרון. גם אם סביליה תיפטר ממנו והיא כנראה תיפטר ממנו זה לא למכבי חיפה, אין פה שום קשר בכלל לפן הכספי. הוא לא ירד ברמה מסביליה למכבי חיפה.

אולי סביליה רוצה להשאיל אותו כמה דקות הוא שיחק בכלל העונה

הוא גם היה לפני כמה עונות בליגה הגרמנית. זה סתם הטרלה.

David אמר:
אולי סביליה רוצה להשאיל אותו כמה דקות הוא שיחק בכלל העונה
אתה שוב חופר על סביליה. תוציא את סביליה מהתמונה, מדברים על הרצון של השחקן. זה שחקן הקיץ עשה קפיצת מדרגה בקריירה לקבוצה טופ כמו סביליה, למה שתוך עונה הוא ירד לקבוצה מהליגה הישראלית? תחשוב בהיגיון זה לא על הפרק, לא ריאלי וחבל על הציפיות שלך והדפים שאנחנו שורפים בנושא הזה על פרסום מחורטט ביותר.

יוחאי שיקו מעלה עליו פירסום בגלל הגיל שלו אני בהחלט חושב שהוא ריאלי המגן השבדי הימני שבדי לשמאל ושבדי לשפיץ נפתח פה חממה

David אמר:
יוחאי שיקו מעלה עליו פירסום בגלל הגיל שלו אני בהחלט חושב שהוא ריאלי המגן השבדי הימני שבדי לשמאל ושבדי לשפיץ נפתח פה חממה
ואוו יוחאי שיקו. ממש פבריציו רומאנו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה