ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:מקווה שזה ייסגר, רואה אותנו כבר לא מצליחים להביא אותו ומביאים במקום איזה מרלון דה חסוס 2.0
רונן22 אמר:הביאו לך את צ'יבוטה במיליון יורו, את דהן ב700 אלף יורו, את בן שהר בחוזה לשנתיים, את דוניו בחוזה לשנתיים, את סטריין ( 350 אלף יורו פלוס חוזה ל3 שנים), את אלפונס
לא הבנתי למה אתה כל כך סומך עליהם
רונן22 אמר:הביאו לך את צ'יבוטה במיליון יורו, את דהן ב700 אלף יורו, את בן שהר בחוזה לשנתיים, את דוניו בחוזה לשנתיים, את סטריין ( 350 אלף יורו רכישה פלוס חוזה ל3 שנים), את אלפונס
לא הבנתי למה אתה כל כך סומך עליהם
רונן22 אמר:איך זה קשור לרכש? הם הוכיחו לך שאפשר לסמוך עליהם ברכש?
אתה יכול להיות המאמן הטוב בעולם ועדיין חוסר מושג ברכש
Daniel123 אמר:איך קוראים לחלוץ הגבוה הזה שב"ש החתימה בעונה האחרונה של בכר ?
ab1729 אמר:Daniel123 אמר:איך קוראים לחלוץ הגבוה הזה שב"ש החתימה בעונה האחרונה של בכר ?
פקהארט?
greenguy אמר:נקווה שגם השנה בכר ימשיך להשתיק אותך ואת פמליית בלבול שרק מחכים בפינה כדי להגיד-אמרתי לכם.
לבכר יש הרבה דברים שהוא צריך לשפר,אבל אם כל זה תודה לאל שהוא אצלנו ונגמרה השכונה שהייתה פה בעשור האחרון. בוא נראה מה יהיה בסוף החלון. דווקא הרכש שמכוונים אליו השנה מעודד ומראה על שינוי מחשבתי במערכת
David אמר:greenguy אמר:נקווה שגם השנה בכר ימשיך להשתיק אותך ואת פמליית בלבול שרק מחכים בפינה כדי להגיד-אמרתי לכם.
לבכר יש הרבה דברים שהוא צריך לשפר,אבל אם כל זה תודה לאל שהוא אצלנו ונגמרה השכונה שהייתה פה בעשור האחרון. בוא נראה מה יהיה בסוף החלון. דווקא הרכש שמכוונים אליו השנה מעודד ומראה על שינוי מחשבתי במערכת
אמן שיתשתיק אני אישית חושב שבלבול מאמן יותר טוב מאשר בכר אבל לא ידע לדרוש מיענקלה שחקנים שזה הבעיה שלו ועכשיו תגיד לי בכר עם 5 אלפיות הרבה בזכות זה שהוא הגיע לאותם קבוצות בטיימניג הנכון
David אמר:greenguy אמר:נקווה שגם השנה בכר ימשיך להשתיק אותך ואת פמליית בלבול שרק מחכים בפינה כדי להגיד-אמרתי לכם.
אמן שיתשתיק אני אישית חושב שבלבול מאמן יותר טוב מאשר בכר אבל לא ידע לדרוש מיענקלה שחקנים שזה הבעיה שלו ועכשיו תגיד לי בכר עם 5 אלפיות הרבה בזכות זה שהוא הגיע לאותם קבוצות בטיימניג הנכון