• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הודעה אחרונה לגביו ליברמן. פרסמו את מה שדוד רשם פה בטוויטר גם.

https://twitter.com/zoharzelig/status/1539908933892046848?s=21&t=scFvZDgr6B_PthIcyBvLGg

https://twitter.com/aas3robert/status/1539891876354052098?s=21&t=scFvZDgr6B_PthIcyBvLGg

זוהר זליג וואט דה פאק?
נמכר נמכר שיהיה לו בהצלחה.

מה קורה במכבי חיפה זה יותר מעניין,
מה עם מגן שמאלי?
קניאס אמר שפיירו הזה סגור פה 99% לא?

Liberman אמר:
זוהר זליג וואט דה פאק?
נמכר נמכר שיהיה לו בהצלחה.

מה קורה במכבי חיפה זה יותר מעניין,
מה עם מגן שמאלי?
קניאס אמר שפיירו הזה סגור פה 99% לא?

כן קניאס אמר. היום יש הפלייאוף נראה מה יגיד שם. מי זה זוהר זליג? מישהו מוכר?

זה יכול להיות מעניין אם מכבי סיכמו את הרכישה של ירמייף... בינתיים לא נחשף שם הקבוצה (אם בכלל הדיווח נכון)

זוהר זליג מהפורום הישן של אלחיאני וקבסה
הוא היה האורי קופר של הפורום

silvas אמר:
זה יכול להיות מעניין אם מכבי סיכמו את הרכישה של ירמייף... בינתיים לא נחשף שם הקבוצה (אם בכלל הדיווח נכון)

יפתיע אותי מאוד במיוחד שכולם נעולים שפיירו יגיע לפה. אם עשינו מהלך בזק עליו של מיליון יורו שאפו. רק הזמן יגיד. זה שהקבוצה כרגע לא חשפה את הרכישה מאוד חשוד.

GKagelmacher אמר:
silvas אמר:

יפתיע אותי מאוד במיוחד שכולם נעולים שפיירו יגיע לפה. אם עשינו מהלך בזק עליו של מיליון יורו שאפו. רק הזמן יגיד. זה שהקבוצה כרגע לא חשפה את הרכישה מאוד חשוד.

אין סיכוי .
רק הבוקר פורסם שבכר נלחם על פיירו ושאנחנו מוכנים לשים עליו 2 מיליון יורו .
לא נשמע לי הגיוני שתוך כמה שעות הם רכשו את ירמייף פתאום .

Daniel123 אמר:
GKagelmacher אמר:
silvas אמר:

אין סיכוי .
רק הבוקר פורסם שבכר נלחם על פיירו ושאנחנו מוכנים לשים עליו 2 מיליון יורו .
לא נשמע לי הגיוני שתוך כמה שעות הם רכשו את ירמייף פתאום .

תודה רבה שנשארה פה שפיות

אני לא אומר שזה המקרה, אבל הרבה דברים יכולים לקרות תוך כמה שעות.
פיירו למשל אמר למכבי "לא".
ומכבי ביתר קלות סיכמו עם הבא אחריו ושם לא היו מחסומים כלל.
וכרגע שומרים על עמימות כי רוצים להביא אותו בשושו לבדיקות.

בקיצור, יכול לקרות, אבל לא סביר שקרה.

לא ראיתי בכלל שום דיווח. כמה יוזרים מדברים בשוודית על זה שיש שמועה שהוא נמכר. באותה המידה יוזרים אוהדי חיפה הפיצו לפני שבוע שמועה שרפאלוב חוזר.

לתחושתי ירמייף ונונו דה קוסטה זה בכלל לא שמות שנמצאים על הפרק. זה או פיירו או חלוץ זר שעדיין לא שמענו את השם שלו

ליברמן תן לפנטז על ירמייף.. בכל מקרה הוא או פיירו זה מאסט
למרות שנראה לי שהוא נמכר לקבוצה בסין
מה עם מגן שמאל???

greenguy אמר:
ליברמן תן לפנטז על ירמייף.. בכל מקרה הוא או פיירו זה מאסט
למרות שנראה לי שהוא נמכר לקבוצה בסין
מה עם מגן שמאל???

עובדים על זה לפי הדיווחים

ראיתי עכשיו כתבה על הקבוצה של ירמהייף באתר בשבדיה
ורשמו שם: Do you want to see any changes in the squad during the summer?
- Not too big. Right now it feels like team morale is at its peak, and it therefore feels unnecessary to make too big changes. There has been talk that Jeremejeff may be relevant for a move abroad, and if that should happen, it is necessary to find a replacement. A new midfielder next to Hovland would not have been completely wrong, although it would probably result in one of our existing midfielders leaving. A player who is always welcome regardless of the prevailing squad situation is the old shooting king Waris Majeed, who will be clubless this summer. There has been a lot of talk about a transition, and I think I speak for the majority of Häcken's supporters when I say that I think it would have been fantastic fun to see Waris back in a yellow and black suit.

Has anything happened in the club that is worth mentioning now during the break?
- Nothing worth mentioning. There have been some rumors about a potential move for Jeremejeff, and Ali Youssef has finally returned from his cruciate ligament injury, but otherwise it has been fairly windless.

לא נראה שיש משהו משמעותי עליו כרגע
https://www.svenskafans.com/fotboll/-fokus-pa-bk-hacken-infor-aterstarten-645581
בכל מקרה לא נראה לי שהוא יבוא אם בכר מתעקש על פיירו

נתקלתי בפרופיל טוב, חבל שלא הצלחנו להביא אותו

היה סיכוי לא רע

https://www.transfermarkt.com/rafa-soares/profil/spieler/198006

MHFC4EVER אמר:

היה סיכוי לא רע

נכון. העלתי את השם שלו בנושא סקאוטינג לפני חודש כשעוד היה רלוונטי.

Apoc אמר:
MHFC4EVER אמר:

היה סיכוי לא רע

פאוק סלוניקי משלמים יותר מאתנו (לדעתי)

לגבי כל הסיפור עם פיירו.

יש פה 2 אופציות לטעמי:
1. הוא האופציה המועדפת ובאמת נלחמים עליו ועושים הכל להביא אותו
2. זה שם שפורסם בחו''ל ומשתמשים בו כמסך עשן כדי לתת לכתבים מה לכתוב ולהסתיר מו''מ עם שחקנים אמיתיים.

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
MHFC4EVER אמר:

היה סיכוי לא רע

לגבי כל הסיפור עם פיירו.

יש פה 2 אופציות לטעמי:
2. זה שם שפורסם בחו''ל ומשתמשים בו כמסך עשן כדי לתת לכתבים מה לכתוב ולהסתיר מו''מ עם שחקנים אמיתיים.

השכר שלו בפאוק זה 500 אלף יורו, זה הסכום שגם אנחנו היינו נותנים אם היו מביאים אותו.

ולגבי פיירו הוא חד משמעית האופציה המועדפת.

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:

לגבי כל הסיפור עם פיירו.

יש פה 2 אופציות לטעמי:

השכר שלו בפאוק זה 500 אלף יורו, זה הסכום שגם אנחנו היינו נותנים אם היו מביאים אותו.

מכבי חיפה לא תשלם 500 אלף יורו ויותר למגן.

אין שום שחקן בסגל שמרוויח 500 אלף יורו (גם לא פיירו, גם לא שרי וגם לא פלאניץ') ולא יתנו למגן סכומים כאלה. לדעתי המקסימום שיציעו למגן זה 300-350. זה מועמד שהוא over qualified

לגבי פיירו, כולם אומרים (גם המקורות, גם הכתבים) שהוא חד משמעית האופציה המועדפת אבל אין לדעת

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
KevinDurant אמר:

לגבי כל הסיפור עם פיירו.

יש פה 2 אופציות לטעמי:

מכבי חיפה לא תשלם 500 אלף יורו ויותר למגן.

אין שום שחקן בסגל שמרוויח 500 אלף יורו (גם לא פיירו, גם לא שרי וגם לא פלאניץ') ולא יתנו למגן סכומים כאלה. לדעתי המקסימום שיציעו למגן זה 300-350. זה מועמד שהוא over qualified

לגבי פיירו, כולם אומרים (גם המקורות, גם הכתבים) שהוא חד משמעית האופציה המועדפת אבל אין לדעת

איזה שטויות, אם המגן טוב מאוד ישלמו 500 אלף אירו. גם לבלם. גם לשוער (וכבר שילמו פה לשוער את הסכום הזה). לא מבין מאיפה הקביעת עובדות הנחרצת הזאת.

פיירו אם יגיע ירוויח 500 אלף אירו לפי כל הדיווחים. פלאניץ' אחרי הארכת החוזה ירוויח סכום קרוב כנראה. אני לא פוסל שגם אצילי אם יאריך.

היו פה שחקנים שגם הרוויחו 600 אלף אירו נטו לעונה.

מאור בוזגלו אגב טען שהוא גדול המשתכרים בכל הזמנים במכבי חיפה עם 700 אלף אירו כשהביאו אותו מב"ש כמו שרשמתי לא מזמן, אבל אני בספק רב שהוא דובר אמת.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה